Jak sundat potah z boudičky Gesslein kočárku?

18551
23.6.12 18:01

Jak sundat potah z boudičky gesslein kočárku?

Ahoj holky
Prosím nevíte někdo jak sundat potah ze stříšky kočárku gesslein? Konkétně F6? Bouda s emi sundat povedla ale nemůžu nějak přijít na to jak sundat látku a potřebuju to vyprat. Díky za odpověď :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8.9.14 12:12

Maminky, co máte nový typ Gesslein F6, poraďte mi, prosím, na co jsou v boudě ty 3 zipy? Jeden když se odepne, tak se objeví ta slída a boudička se prodlouží. Druhý když se odepne, tak se objeví ta větrací síťka. No a v té oddělené části je další zip, který když rozepnu, tak nevím k čemu to je :-) Nevíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
8.9.14 12:23

@Námořnička my tam máme kapsu :). Využívám na klíče a drobnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
8.9.14 12:24
@Námořnička píše:
Maminky, co máte nový typ Gesslein F6, poraďte mi, prosím, na co jsou v boudě ty 3 zipy? Jeden když se odepne, tak se objeví ta slída a boudička se prodlouží. Druhý když se odepne, tak se objeví ta větrací síťka. No a v té oddělené části je další zip, který když rozepnu, tak nevím k čemu to je :-) Nevíte?

Já mám teda F4, ale jestli je to ten zip na té oddělovací části, tak já to používala jako kapsu na moskitieru a plenu co jsem dávala přes boudu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
8.9.14 13:11

Tak sem se šla taky kouknout, Fakt je to kapsa:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.9.14 08:25

Děkuji. Trochu to na mě působilo jako kapsa :-) Ale šlo to rozdělat úplně, tak jsem z toho byla trochu jelen :-) Dobrý nápad vozit tam plenu a jiné drobnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí