Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Denně pátrám po nějaké vhodné kombinaci, ale nějakse nemůžu rozhodnout. Budeme mít říjnové miminko. Zatím se mi zamlouvají Espiro (gtx?), dorjan Danny sport, Alpiron 2012, Mutsy transporter popřípadě Camarelo Q12. Nejvíc se obávám kvality, jinak moc vysoké požadavky nemám.
Mám Dorjan danny sport prestige, zatím teda máme hlubokou korbu a s tou jsem spokojená, jediné asi že je špatný přístup do koše a brzda se trochu hůř odbržďuje.
Taky mám dorjan Danny sport 2011. Hluboká korbička je skvělá, prostorná, nenašla jsem nic co by mi vadilo. Malá tam byla do 7 měsíců a kdyby z ní nezačala vyskakovat, tak je tam ještě teď. Sporťák se mi nejdřív nelíbil, protože je takovej velkej, ale už sem si zvykla a hlavně sem se nechtěla vzdát korbičky. Odnesla jsem ji na půdu a je klid a už se mi i ten sporťák začíná líbit. Super je, že jde dát do úplnýho lehu a po i proti směru jízdy. Ovládá se o malinko hůř jak hlubokej (ale to si myslím, že je o zvyku, protože jezdíme teprve 2 týdny). Malá se ve sporťáku pěkně vyspí a myslím si, že tam bude mít pohodlí i třeba ve dvou letech. Koupila bych si ho klidně znovu. Za málo peněz uděláš parádu ![]()