Příslušenství k X lander XA

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6337
11.6.12 09:15

Příslušenství k X lander XA

Dobrý den,

nenašla jsem tu v diskuzích to, co hledám, tak proto nová diskuze.

Chci se zeptat, jestli jde koupit jen sportovní nástavba na kočárek XA.

Mám r.2007 a jsem s kočárkem spokojená, dcera jde z hluboké korby do sporťáku a já usoudila, že to chce nutně změnu :-D muž si to až tak nemyslí, ale to je jaksi jeho problém :-)

Chtěla bych si koupit na stávající podvozek jen novou sporťák a nemůžu to nijak na nettu vykoumat.

Psala jsem i do jednoho obchodu, měl by to být výhradní dovozce X-lander, ale bez odpovědi. Tak se chci zeptat tady, se ví přece všechno, že jo :-)

Nebo náhodou neprodává někdo? Nemá někdo někam kontakt?

díky, L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12743
11.6.12 09:26

tak ona sportovní sedačka většinou bývá právě součástí podvozku a dokupuje se k tomu extra hluboká korba… tak leda že by to prodával někdo komu se rozbil podvozek. ale na netu jsem to nikdy neviděla a to po kočárkách koukám často

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
11.6.12 09:40

paolo, já si to právě taky myslím, že to tak je :-/ a je to škoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
11.6.12 09:42

tak si nech ušít jen nové potahy. vyjdou tak kolem 500 kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
11.6.12 09:50

myslíš jen tu vložku vevnitř?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14

Ahoj, a kde se dají takové potahy ušít? Máme r. 2009 - barvu malinovou a kdyby po dceři přišel kluk, tak bych radši jinou barvu:-). Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vvvvv

já to viděla na aukru i na mimibazaru

• Citovat
  • Upravit
14
11.6.12 09:55

Jéé, holky, kdybyste některá našla odkaz, budu moc ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
11.6.12 09:55

No, já si právě myslím, že Paolo myslela jen tu vložku jakoby, co na ní dítě sedí??? A nebo jak jsi to myslela?

Tu vložku jsem si ušít už nechala, ale to není ono :-) chci jinou barvu boudičky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
11.6.12 09:57

já teda nemá osobní zkušenost ale kamarádka si je nechávala šít od této paní a je spokojená http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
11.6.12 10:18

ALe tak koukám, že ta paní jednak má podložky do kočárku, nánožníky a fusaky, ale že dokáže i ušít boudičku na nějaký kočárek, tak třeba dokáže na jakýkoliv? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
5.1.13 16:01

Prosím o radu zkušené „X-landeračky“ :D

Mám x-lander xa 2009 - mám jen sportovní verzi, ale budu mít na jaře mimi, takže chci dokoupit korbu a sedačku maxi cosi… nebo poraďte, jaká je na tento kočárek vhodná.

Můj dotaz se hlavně týká adaptérů - jsou na korbu i autosedačku stejné? Nebo musím mít dvoje? Jaká je s nimi manipulace?
Mimi běžně bývá v korbě, takže na konstrukci mám adaptéry na korbu, ale někam budu chtít jet a připevnit autosedačku na konstrukci, tak budu muset ty adaptéry na korbu odmontovat a přimontovat adaptéry na autosedačku?

Omlouvám se za pro někoho banální dotaz, ale já tomu nějak nerozumím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
5.1.13 16:04

@3HE podle mě, pokud máš adaptéry na maxi cosi autosedačku, tak jsou jiné, než na x car. pokud budeš používat x car, tak to je ten samý adaptér jako na korbu. aspoň myslím :))) za mě, maxi cosi je určo lepší a prostornější, nežli x car…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2668
5.1.13 17:01

@3HE mám x-lander a sedačku Maxi cosi, to znamená, že mám dvoje adaptéry, nicméně prohodit je otázka jedné minuty, fakt je to rychlé. Měním je často, problém mám spíš s nasazením korby na adaptéry. Syn už není nejlehčí a korba taky neco váží. Ale neměnila bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
5.1.13 17:05

Díky za odpovědi… mě hlavně zajímala ta praktičnost se dvěmi adaptéry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí