Příslušenství k X lander XA

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3HE
22413
5.1.13 17:06

@vladěn A jak to na kočárku drží? to se tam jen nacvakne? nebo potřebuji nějaké nářadí? Já jsem to ještě neviděla v reálu - musím oslovit nějakou maminku…až ji potkám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
5.1.13 17:26

A to si můžu koupit jakoukoli maxi cosi? je jich více typů… každá se dá přimontovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
5.1.13 17:29

@vladěn A kolik je malému? Já budu rodit začátkem května, tak přemýšlím, jak dlouho se mi malý vleze do hluboké korby… A ta korba prý podle netu měří 76×30cm - délku bych ještě překousla, ale co ta šířka? je to šířka dna-matračky a jinak je korbička širší? - jestli mě dobře chápeš? - že se jako ve vyšším místě rozšiřuje??? Musím se někde podívat naživo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2668
5.1.13 20:25

Normálně to tam nascakneš - vycvakneš. Dělám i ve městě, nic k tomu nepotřebuješ. Malýmu je 10 týdnů, mám v korbičce berana a vejdem se v poho. Ségra měla x- landera taky a do sporťáku šli snad v 6 měsících. Korbičku jsem neměřila, ale nerozšiřuje se.
Pokud budeš rosit v květnu, tak to už na zimu budeš určo ve sporťáku, takže bych moc velikost korbičky neřešila.
Podle mě jde na to přidělat jakákoliv maxi cosi sedačka, ale nemám ozkoušeno, takže je to jen moje domněnka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí