Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky ![]()
měla bych na vás prosbu. Na internetu jsem si vybrala kočárek MAKED SPEED, ale nikde na něj nebyly žádné recenze, tak by mě zajímaly vaše zkušenosti s tímto kočárkem
Kdyby ho někdo znal jen z doslechu, taky budu ráda za zkušenosti jiných, proto ještě přidávám fotky pro lepší představu ![]()
@Bramborek Tak to jsem ráda, že se líbí ještě někomu
Taky jsem zvědavá, jestli se někdo ozve, moc rozšířený asi není
Hlavně se mi na něm líbí, že je to ten „klasický“ kočárek (bez sundavací korbičky) a je stejně těžký jako ty moderní ![]()
ted me to trosku zarazilo..je to on? http://www.maxim-kocarky.cz/…-s-pistacii/
to že se nedá sundat korbička..:-D ja tam chci nějak narvat tu autosedačku misto korbičky
nas napadlo bud ten speed ruzovosedy nebo ten magnum cervenocerny…
Neboj, autosedačku tam nasadíš, koukni na foto
Předpokládám, že čekáte holčičku, když je volba šedorůžová nebo červená
Tak doufám, že můžu gratulovat k holčičce ![]()
jo vlastně díky
jojo bylo nám řečeno že holčička, tak už to MUSÍÍÍÍÍÍÍÍ BÝT HOLČIČKA
děkujem.. jinač co tebe utvrdilo v tehle volbě kočárku?
Já jsem si vybírala z těch typů kočárků, které nemají sundavací korbičku, ale vnitřní vloženou tašku na miminko,protože bydlíme v bytě a nechci miminko dávat přímo do studeného kočárku. Tašku si takhle vezmu i s miminkem nahoru do bytu. No a konkrétně tenhle kočárek jsem si vybrala hlavně proto, že je lehký (hluboká verze 15kg a sportovní 14kg, čímž se vyrovná těm se sundavací korbou), na to, že to je „klasický“ kočárek nemá mohutnou konstrukci, ale takovou odlehčenou, za další má poměrně velké rozměry tašky na mimi i hlubokého lůžka, na sporťáku si dítě nebude botičky opírat o látku, jako to je u mnohých kočárků, ale má na nožičky plastové stupátko a okolní látka je krytá fólií, takže se jen setře hadrem a je všechno čisté, v ceně je i pláštěnka, kočárek má docela velký nákupní koš a taky je výhodou přehazovací rukojeť, takže miminku nikdy nebude svítit do očí
No a taky se mi hrozně líbil vzhled a barvy kočárku. Čekáme teď první miminko - chlapečka - ale určitě bychom ještě někdy rádi holčičku a ono moc hezkých neutrálních barev kočárků není, takže i tohle rozhodlo
No a v neposlední řadě taky cena ![]()
@Makii mno tak to mame dost podobne, jen bych musim změřit výtah, chtěla bych kočár mít v bytě, ale máme malinkatý vyýtah tak to musím poměřit..
My u nás ani výtah nemáme, takže kočárek bude muset zůstávat v kočárkárně ![]()
mno my kočárek sice máme ale uplně na houby a bydlíme až v 10patře..
Já bych taky mohla mít ještě po bráchovi 8 let starý, ale tak zase jsem si říkala, že když má všechno oblečení od kamarádek, postýlku po mém bráchovi, atd.. tak by milinkej mohl mít alespoň kočárek nový a jen svůj ![]()
tak to máš dobrý, my vše kupovali takže jsme si řekli že kočárek koupíme levnější a nedávno jsme se dozvěděli že nám ho koupí tchýně takže supr ![]()
@Bramborek Tak co? Už máte kočárek doma?
My jsme ho nakonec objednali, tak by měl ve středu přijít a jsem na něj hrozně zvědavá ![]()