Adidas dětské botičky

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9879
17.10.12 11:23
@lujziana píše:
Ahoj- máte někdo tyhle botky pro svoje,, mrně,,? uvažuji že je pořidíme, myslím že pujdou dobře nazouvat, jsou to naše první botky, ted malímu bude rok spíš jezdí v kočárku, ale sem tam si malinko zatape-za ruku. hlavne sme skoušeli už tolik botiček, ale do žádných jsem mu nohu nedostala :nevim: :nevim: -prostě ji šprajcnul a konec-tak doufám že tyhle pujdou obout v pohodě.

my máme přesně tyhle ale světlé a malej do nich dostane nohu jen tak tak ale je pravda že jsou nové takže doufám že se ochodí. Malímu už ale budou 3 roky. Jinak jsou perfektní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
17.10.12 12:15
@Moni25 píše:
bacha, Superfitky jsou dost úzký, takže pokud má zakladatelka problém mu někam nohu dostat, tohle není dobrá volba… Ve specializovaný dětský obuvi poradí, jaké boty na širší nožku ;) volila bych atestovanou dětskou obuv, žádné Nike, Puma atd takhle na začátek :kytka:

Superfit dělá boty ve třech šířkách. Syn má širokou nohu, vysoký nárt a Superfity jsou jediné, které obuje - nosíme tu jejich střední M šířku, bohatě nám stačí. Navíc mají povolené šněrování až dopředu, takže se mu přes ten nárt krásně obouvají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
17.10.12 12:18

Jinak zakladatelko, já bych to těchto botiček nešla. Co si budeme povídat, jsou na parádu, ale na nějaké kritéria, která by ta dětská botička měla splňovat, Adidas, Puma… apod. rozhodně nehledí. Na sezení v kočáru bych je vzala klidně, na první krůčky rozhodně ne. Pořídila bych nějaké první capáčky, vyrábí je třeba Pegres, DPK… v každé dětské obuvi je velký výběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
17.10.12 12:37
@gabi.design píše:
Superfit dělá boty ve třech šířkách. Syn má širokou nohu, vysoký nárt a Superfity jsou jediné, které obuje - nosíme tu jejich střední M šířku, bohatě nám stačí. Navíc mají povolené šněrování až dopředu, takže se mu přes ten nárt krásně obouvají.

díky, já se všude setkala jen s Mkem právě a přišlo mi, že jsou na malého úzké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
17.10.12 12:38
@Moni25 píše:
díky, já se všude setkala jen s Mkem právě a přišlo mi, že jsou na malého úzké…

Možná máte ještě širší nožku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
17.10.12 12:53
@gabi.design píše:
Možná máte ještě širší nožku. :mrgreen:
:mrgreen: no nyní jsem koupila celoročky Fare, tam se vejde krásně..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
17.10.12 12:55
@Moni25 píše: :mrgreen: no nyní jsem koupila celoročky Fare, tam se vejde krásně..

Jo? Ty jsme ještě nezkoušeli, to bysme mohli. :mrgreen: Právě mám problém ho taky někam narvat. U podzimních bot jsme právě byli v obuvi hodinu, vyzkoušel naprosto všechno, co tam v jeho velikosti měli a pak se aspoň narval do těch Superfitů. Už jsem myslela, že odejdeme bez bot a bude chodit bos. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
17.10.12 13:07
@gabi.design píše:
Jo? Ty jsme ještě nezkoušeli, to bysme mohli. :mrgreen: Právě mám problém ho taky někam narvat. U podzimních bot jsme právě byli v obuvi hodinu, vyzkoušel naprosto všechno, co tam v jeho velikosti měli a pak se aspoň narval do těch Superfitů. Už jsem myslela, že odejdeme bez bot a bude chodit bos. :roll:

jsou za lepší cenu jak Superfitky a my jsme s nima moc spokojení, od roka je nosil pořád, pak měl teď jednou Superfity a vracíme se zase k Fare, i když Superfity bude mít zimní… ale bacha - v podnikovejch prodejnách jsou o dost dražší než třeba na mimibazaru, my si vyhlídli jedny, co stojej na mmb 700 a v prodejně 1000 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková