Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj.
Je nam 30 let. Zene zjistili rakovinu delohy, takze nebudem moc mit deti.
Chtel bych se zeptat nekoho kdo si tim treba sam prosel, nebo ma zkusenost s adopci.
Co to obnasi a pod.
Predem moc dekuji za odpovedi.
ADOPCE…
https://www.adopce.com/jak-zadat/
Jinak máme adoptované dítě, už je dospělé, nejlepší rozhodnutí našeho života…vše trvalo cca 2 roky…
@Anonymní píše:
ADOPCE… Jinak máme adoptované dítě, už je dospělé, nejlepší rozhodnutí našeho života…vše trvalo cca 2 roky…
Jaj dekuji uz opraveno. Jsem z toho uplne mimo a pak pisu kra… ![]()
Dekuji moc. ![]()
Adopci vam schvali, az bude zena zdrava a bez nalezu nekolik let. Moje kamaradka s rakovinou az po peti letech „cistych“ vysledku.
Pročtěte si odkazy, žádost se podává na vašem příslušném úřadu s rozšířenou působností, to můžete i nyní, když probíhá léčba.. celý proces schvalování trvá i rok a čekání na bílé zdravé právně volné mimi až tři roky.. takže bych na vašem místě na nic nečekala a vzhůru do toho ![]()
za mne to bylo to nejlepší, co jsem v životě udělala.
Ahoj chtela bych se zeptat, zda zadost o adopci je ovlivnena vekem zadatele? V odkaze www.adopce.com jsem se dozvedela ze neni vekova hranice omezena ale v nejake dizkuzi jsem cetla ze adopce se povoluje do 40 let a od 41 uz je mozna jen pestounska pece?
Moc dekuji za informace ![]()
Ahoj, chtela bych se zeptat zda jste nekdo adoptoval dite. Jak probiha ten kurz? A kam se uvadi zda souhlasim s jinym etnikem, vek dítěte jaky si preju nebo jsem ochotna akceptovat atd??_
diky
Bracha adoptoval syna pred 12 lety. Kurz=nekolikero sezeni s ostatnimi zajemci.Jake dite si prejes vyplnis v nejakem dotazniku. Trvalo to rok a pul od podani zadosti.
Je kvetnovej a privezli si ho v rijnu po asi dvou seznamenich v kojenaku.
@Anonymní píše:
Ahoj, chtela bych se zeptat zda jste nekdo adoptoval dite. Jak probiha ten kurz? A kam se uvadi zda souhlasim s jinym etnikem, vek dítěte jaky si preju nebo jsem ochotna akceptovat atd??_
diky
je to složitý několikaletý proces - procházíš psychologickými vyšetřeními a těch školení je také spousta, musíte doložit svůj zdravotní, bytový a finanční stav - není to vůbec žádná brnkačka - což je v pořádku - a ne každý tím sítem projde