Adopce dítěte - co to obnáší

45
5.12.21 17:46

A

Ahoj.
Je nam 30 let. Zene zjistili rakovinu delohy, takze nebudem moc mit deti.
Chtel bych se zeptat nekoho kdo si tim treba sam prosel, nebo ma zkusenost s adopci.
Co to obnasi a pod.
Predem moc dekuji za odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
5.12.21 17:54

ADOPCE…

https://www.adopce.com/jak-zadat/

Jinak máme adoptované dítě, už je dospělé, nejlepší rozhodnutí našeho života…vše trvalo cca 2 roky…

• Citovat
  • Upravit
20867
5.12.21 17:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
5.12.21 18:11
@Anonymní píše:
ADOPCE…

https://www.adopce.com/jak-zadat/

Jinak máme adoptované dítě, už je dospělé, nejlepší rozhodnutí našeho života…vše trvalo cca 2 roky…

Jaj dekuji uz opraveno. Jsem z toho uplne mimo a pak pisu kra… :D
Dekuji moc. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
5.12.21 18:12

Adopci vam schvali, az bude zena zdrava a bez nalezu nekolik let. Moje kamaradka s rakovinou az po peti letech „cistych“ vysledku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24777
5.12.21 19:39

Pročtěte si odkazy, žádost se podává na vašem příslušném úřadu s rozšířenou působností, to můžete i nyní, když probíhá léčba.. celý proces schvalování trvá i rok a čekání na bílé zdravé právně volné mimi až tři roky.. takže bych na vašem místě na nic nečekala a vzhůru do toho :kytka:
za mne to bylo to nejlepší, co jsem v životě udělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
2.2.22 17:02

Ahoj chtela bych se zeptat, zda zadost o adopci je ovlivnena vekem zadatele? V odkaze www.adopce.com jsem se dozvedela ze neni vekova hranice omezena ale v nejake dizkuzi jsem cetla ze adopce se povoluje do 40 let a od 41 uz je mozna jen pestounska pece?
Moc dekuji za informace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.22 18:35

Adopce

Ahoj, chtela bych se zeptat zda jste nekdo adoptoval dite. Jak probiha ten kurz? A kam se uvadi zda souhlasim s jinym etnikem, vek dítěte jaky si preju nebo jsem ochotna akceptovat atd??_
 diky

• Citovat
  • Upravit
541
16.2.22 22:49

Bracha adoptoval syna pred 12 lety. Kurz=nekolikero sezeni s ostatnimi zajemci.Jake dite si prejes vyplnis v nejakem dotazniku. Trvalo to rok a pul od podani zadosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.22 23:11

@dyňa a kolik mu bylo diteti? Dekuji

• Citovat
  • Upravit
541
17.2.22 08:09

Je kvetnovej a privezli si ho v rijnu po asi dvou seznamenich v kojenaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76306
17.2.22 08:12
@Anonymní píše:
Ahoj, chtela bych se zeptat zda jste nekdo adoptoval dite. Jak probiha ten kurz? A kam se uvadi zda souhlasim s jinym etnikem, vek dítěte jaky si preju nebo jsem ochotna akceptovat atd??_
diky

je to složitý několikaletý proces - procházíš psychologickými vyšetřeními a těch školení je také spousta, musíte doložit svůj zdravotní, bytový a finanční stav - není to vůbec žádná brnkačka - což je v pořádku - a ne každý tím sítem projde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí