Adventní věneček

• Fotoalbum (26)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6555
23.11.12 13:35
@Susan23 píše:
Baňku zvládám tak za 45 minut, tak veneč snad za odpo dáme, za kolik ho prodáváš, jen pro inspiraci.

Já ti napíšu SZ, aby to nevypadalo jako reklama. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
27.11.12 19:19

Tak se jdu taky pochlubit se svými baňkami, jen fotky nejsou úplně dokonalé. Uvažuji i o prodeji na nějakých stránkách, takže se chci zeptat, za kolik by jste byly ochotny takovou baňku si koupit? Neříkám, že je nabízím tady, nechci aby mi to admini smázli pro reklamu, to nee prosím:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30302
27.11.12 20:23

@Susan23 máš hezké stužky. Kolik bych za ně dala nevím, já jsem potvora a co si můžu vyrobit, to si vyrobím. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
27.11.12 20:34

No to jo, ale ne každý to umí, ale i tak děkuji:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veronika Štěrbová
27.11.12 21:03

Ahoj, to ja netusim, taky se chystam, ze si nejakou kouli vyrobim - preci jen, co si clovek sam vyrobi, toho si vic ceni. Jelikoz material neni moc drahy, tak spis, jak moc si cenis sveho casu. Jsou Ukrajinci, kteri makaj i za 25,– kč na hodinu a jsou spokojeny, ja bych ale pod 250,– na hodinu nesla, takze bych ji ocenila dle sveho casu a taky podle toho jak moc bych ty penize potrebovala, takze to je individualni.

• Citovat
  • Upravit
30302
28.11.12 08:37
@VERONIKA Štěrbová píše:
Ahoj, to ja netusim, taky se chystam, ze si nejakou kouli vyrobim - preci jen, co si clovek sam vyrobi, toho si vic ceni. Jelikoz material neni moc drahy, tak spis, jak moc si cenis sveho casu. Jsou Ukrajinci, kteri makaj i za 25,– kč na hodinu a jsou spokojeny, ja bych ale pod 250,– na hodinu nesla, takze bych ji ocenila dle sveho casu a taky podle toho jak moc bych ty penize potrebovala, takze to je individualni.

V tomto máš pravdu, ale já když jsem tahle zkoušela počítat práci na věcech co tvořím, tak mi z toho vždycky vylezly hrozný ceny, za to by to nikdo nekoupil. A to si nemyslím, že bych pracovala nějak pomalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
28.11.12 13:05
@Aspera píše:
V tomto máš pravdu, ale já když jsem tahle zkoušela počítat práci na věcech co tvořím, tak mi z toho vždycky vylezly hrozný ceny, za to by to nikdo nekoupil. A to si nemyslím, že bych pracovala nějak pomalu.

no právě a o tom to je, jako já jsem to jeste nedelala, ale myslim, ze hodinu by mi to trvalo a nejsem si jista, jestli za 250,– (nepocitam material) to nekdo koupil. ale verim, ze to nekdo uz prodava, tak bych koukla na jiny stranky a tam se nechala inspirovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30302
28.11.12 13:35
@verrda01 píše:
no právě a o tom to je, jako já jsem to jeste nedelala, ale myslim, ze hodinu by mi to trvalo a nejsem si jista, jestli za 250,– (nepocitam material) to nekdo koupil. ale verim, ze to nekdo uz prodava, tak bych koukla na jiny stranky a tam se nechala inspirovat

Jo už ji dělám určitě hodinu a budu v půlce. Možná až budu mít trošku cvik tak to půjde rychleji, ale zatím je to bída.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
28.11.12 15:32

Baňka se dá stihnout do 30 minut jen špendlíkování, získáš praxi a půjde to rychle:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
28.11.12 15:38

Já letos musím taky adventní věnec utvořit. Všechno nakoupím v nějakém hobby marketu od základu (tedy věnce z chvojí)až po svíčky. Potřebuju totiž barevnost tyrkys bílá stříbrná a ta jaksi letos nikde není k vidění :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
28.11.12 19:25

@Susan23
Já se dívala na Fléru a dají se tam koupit tyto baňky i za 66kč a jsou krásné. Věnečky tam mají za 155kč. Takže nevím ale těch 250kč a víc bych já nedala. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
28.11.12 23:50
@VERONIKA Štěrbová píše:

Materiál není moc drahý? To mě pobavilo se přiznám. Materiál na patchwork bez jehly je sakra drahý, jen na 6 cm kouli stojí kvalitní stužky, polystyren a špendlíky 50,–Kč. A to je jedna malinká ozdoba.
Když jsem dělala velký adventní věnec na dveře minulý rok, ten byl z látek, tak ten materiál vyšel na 400,–Kč. Kdybych si k tomu měla připočíst práci, tak se nikdo nedoplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
29.11.12 13:21
@xangel87 píše:
Materiál není moc drahý? To mě pobavilo se přiznám. Materiál na patchwork bez jehly je sakra drahý, jen na 6 cm kouli stojí kvalitní stužky, polystyren a špendlíky 50,–Kč. A to je jedna malinká ozdoba.
Když jsem dělala velký adventní věnec na dveře minulý rok, ten byl z látek, tak ten materiál vyšel na 400,–Kč. Kdybych si k tomu měla připočíst práci, tak se nikdo nedoplatí.

Ne, ja to myslela obrazne, jako ze material nebude stat zas tolik, jako ta samotna prace kolem toho (v tom pomeru) Materiál za 50,– Kč no a kdyz se s tim clovek dela hodinu (i kdyz tady nekdo psal 30min.-ja osbne to vidim na cely dny), tak ta prace stoji vic jak ten material. No a jak nekdo psal, kolik to stoji na Fleur, tak nevim, jestli se to nekomu vubec vyplati prodavat. Se mi spis zda, ze to je jen pro vlastni potrebu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
30.11.12 01:20

No to každopádně. Mě ani nenapadlo tyhle výrobky prodávat, neumím si tu práci ocenit, respektive je mi blbé si za to říct tolik, aby se mi zaplatil čas. Náhodou to ale viděla jedna kamarádka, ta to ukázala druhé, ta třetí a já teď vyrábím do tří do rána na zakázku :lol: Něco jsem si nasadila, ale na hodiny to skutečně přepočítávat nemůžu, protože to bych s tím pak praštila…Takže se to snažím i dál považovat za koníček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
30.11.12 20:53

Tak já dělala včera… ale ty ze stužek obdivuju, to je piplačka! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie