Tažené oko - S.O.S

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4780
13.11.12 22:44

Tažené oko - S.O.S

Holky pletařky prosím pomoc! Jak mám uplést tažené oko? Je tam napsáno: v lícové řadě sejmout hladce (příze je za jehlicí) a v rubové obráceně. Jak to mám udělat? Asi jsem si vzala velké sousto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29350
13.11.12 23:48

@Anabellka prostě ho neupleteš, ale jen napíchneš, jako bys ho chtěla uplést, přízi necháš vzadu a dáš ho na druhou jehlici… a když budeš plést v další řadě obrace, tak necháš přízi vepředu a oko zase jen přetáhneš na tu druhou jehlici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
14.11.12 06:53

Super. Díky moc. Chci zkusit svetřík pro malou podle časopisu. Je tak krásný… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
14.11.12 08:31

Já si říkám, proč se ptá na emimino na tažný oko, vždyť to ví každej kde je :D no dobrý, tak v tomhle ti neporadim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
18.11.12 01:48
@Seizdra píše:
Já si říkám, proč se ptá na emimino na tažný oko, vždyť to ví každej kde je :D no dobrý, tak v tomhle ti neporadim :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
Ono se mi to tažený oko stejně nepovedlo… Sice jsem to asi dělala dobře, ale musela bych to asi vidět jak to má vypadat
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
18.11.12 04:01

A ja zas premyslela, co to bude za jidlo- neco mezi tazenym strudlem a volskym okem…hmmm, tak taky nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
18.11.12 09:57
@Zuziky píše:
A ja zas premyslela, co to bude za jidlo- neco mezi tazenym strudlem a volskym okem…hmmm, tak taky nic :mrgreen:

Tak to jsem ráda, že tu nejsem mimo jediná :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
18.11.12 10:18
@Anabellka píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
Ono se mi to tažený oko stejně nepovedlo… Sice jsem to asi dělala dobře, ale musela bych to asi vidět jak to má vypadat

A ten návod je někde tady na internetu? Zkusila bych se na to kouknout a uplést kousek… třeba bychom přišly na to, kde je zakopaný pes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat