Tažené oko - S.O.S
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Tažené oko - S.O.S
Holky pletařky prosím pomoc! Jak mám uplést tažené oko? Je tam napsáno: v lícové řadě sejmout hladce (příze je za jehlicí) a v rubové obráceně. Jak to mám udělat? Asi jsem si vzala velké sousto…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Anabellka prostě ho neupleteš, ale jen napíchneš, jako bys ho chtěla uplést, přízi necháš vzadu a dáš ho na druhou jehlici… a když budeš plést v další řadě obrace, tak necháš přízi vepředu a oko zase jen přetáhneš na tu druhou jehlici…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Super. Díky moc. Chci zkusit svetřík pro malou podle časopisu. Je tak krásný… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si říkám, proč se ptá na emimino na tažný oko, vždyť to ví každej kde je
no dobrý, tak v tomhle ti neporadim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Seizdra píše:
Já si říkám, proč se ptá na emimino na tažný oko, vždyť to ví každej kde jeno dobrý, tak v tomhle ti neporadim
Ono se mi to tažený oko stejně nepovedlo… Sice jsem to asi dělala dobře, ale musela bych to asi vidět jak to má vypadat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ja zas premyslela, co to bude za jidlo- neco mezi tazenym strudlem a volskym okem…hmmm, tak taky nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuziky píše:
A ja zas premyslela, co to bude za jidlo- neco mezi tazenym strudlem a volskym okem…hmmm, tak taky nic
Tak to jsem ráda, že tu nejsem mimo jediná
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anabellka píše:![]()
![]()
![]()
Ono se mi to tažený oko stejně nepovedlo… Sice jsem to asi dělala dobře, ale musela bych to asi vidět jak to má vypadat
A ten návod je někde tady na internetu? Zkusila bych se na to kouknout a uplést kousek… třeba bychom přišly na to, kde je zakopaný pes…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit