Adventní věneček
- Fotoalbum (26)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Elleonora tak ten je moc pěkný…taky už musim začít na něčem pracovat ![]()
Příspěvek upraven 23.11.12 v 12:29
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já už loni zanevřela na věnce a udělala toto… Letos udělám zas něco jiného… Jen ještě nemám nápad, jen svíčky ![]()
- Citovat
- Upravit
@xangel87 píše:
Včera jsem dodělala…
To chci na dveře, ale kde vzít čas a nekrást.
Jinak teda moc se ti povedl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kde berete tu fantazii… já chodím po obchodě a tápu co koupit, jak to nazdobit… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markétka91 píše:
Kde berete tu fantazii… já chodím po obchodě a tápu co koupit, jak to nazdobit…
Přesně
Mě spíš chybí ten materiál, kde sebrat „křoví“ a ostatní podklady…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aspera píše:
To chci na dveře, ale kde vzít čas a nekrást.Jinak teda moc se ti povedl.
Proto už je i prodávám, těm co nemají čas
Každopádně tohle zabere tak dva večery, takže uspat děcko a hurá na to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Baňku zvládám tak za 45 minut, tak veneč snad za odpo dáme, za kolik ho prodáváš, jen pro inspiraci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xangel87 píše:
Proto už je i prodávám, těm co nemají časKaždopádně tohle zabere tak dva večery, takže uspat děcko a hurá na to
No uvidím v pondělí, jestli mě to do té doby nepřejde, tak nakoupím stuhy a zkusím ho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kde berete materiál? v květinářstvých to mají předražené…a v lese se mi moc řezat nic nechce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aspera píše:
No uvidím v pondělí, jestli mě to do té doby nepřejde, tak nakoupím stuhy a zkusím ho.
máš lepší začít baňkou to je lehčí a pak až věnec, ale určitě zvládneš i veněc:) jen to bude chtít sakra trpělivost:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Susan23 nechám si poradit a zkusím teda prvně baňku, ale na tu musím sehnat i polystyren, to mám jen věneček.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aspera polystyrenovou ba%nku koupíš v papírnictví, nebo v květinářství, doporučuji velikost, která má 19 cm dokola. A návod najdeš na http://www.mimibazar.cz/navod.php?…. Mé doporučení, dbej na milimetry jinak se ti stužky na konci nepotkají a pak to musís zamaskovávat, to mi trvalo nejdéle, než jsem na to přišla, ale není to tězké:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit