Adventní věneček
- Fotoalbum (26)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Adventní věneček
Vím, že je tady hodně diskuzí na toto téma, ale potřebovala bych nějaké inspirace. Jaký budete letos dělat věneček? Za foto budu taky ráda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ja z neceho trvanlivyho, zivy vetve opadaji uz na mikulase, tak bud klasicky venec z umeleho chvoji, nebo do kvetinace nejaky aranzma se ctyrma svickama, nebo z perniku anebo nejlepe z vizovickyho testa, ten budu mit na par let ![]()
- Citovat
- Upravit
Jako zelený podklad dávám větvičky z tůje, sice do vánoc tak lehce seschnou, ale nemá z nich co opadávat ![]()
A na ozdobu tam naplácám, co mi přijde pod ruku, někdy je věnec přírodní, jindy třpytivý s umělýma ozdobama…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xangel87 Artyčok…paráda. Moc hezký. Asi se nechám pro letošek taky inspirovat a udělám takovýhle netradiční. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji
Udělala jsem to s velkou dávkou trpělivosti a budu se jí muset obrnit znova, protože kamarádka když ho viděla, tak že si ho chce koupit a já mám zas kulový
Návod je docela dobrý tady http://moje-mozkovna.blog.cz/…-venec-navod , já teda nedělám třetí řady o 16-ti stužkách, ale jedu stále po osmi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markétka91 já se letos rozhodla pro inovaci
místo typického kulatého věnečku jsem si udělala advent na délku
, nemám teď v pc fotku, odpoledne můžu dát, něco jakoby takového viz. obrázek, ale úplně jiný
ve vínově zlaté kombinaci a jsem nadmíru spokojená
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Loni jsem zkoušela adventní svícny z perníku…asi je udělám i letos, jen zas s jinou barvou svíček.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tenhle věneček dělala má kamarádka minulý rok, letos se od ní inspiruji, jen pozměním barvy. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit