Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
To netusim, zkus napsat do nejaky bezpatni pravni poradny..u nas jsou v nektery dny i rady od pravniku zdarma na urade..
Rozumím tomu správně, že SVJ prostřednictvím právníka podalo žalobu. Ty jsi uhradila dlužnou částku + náklady řízení a ona žalobu rozšířila o další dlužnou částku???
Jestli to tak je, tak k tomu rozšíření došlo kdy a kdy ta částka byla splatná?
I kdyby to bylo v pohodě, tak 9tis. náklady řízení se mi zdá hodně. Kolik činil celkový dluh a kolik doplněná dlužná částka?
Tak žaloba byla 3× 5317kč plus úroky z prodlení 1000 soudní kolek a právnička 9120
doplnění 1×5317 plus právnička jenže to doplnění přišlo až po rozsudku
rozsudek jsem převzala a taky zaplatila vše jak jsem měla právnička mě sama dopočítala úroky z prodlení
a to doplnění ještě jako rozsudek nedošlo
Takže to nebylo doplnění, ale nová žaloba. Nemám po ruce zákon, ale ony se ty náklady řízení zase mohlůy vyšplhat na těch 9 tis.
No jenže já tu před sebou má a je tam tučně napsané doplnění žaloby
Tohle je dotaz pro člověka, který dělá proces. Já si myslím, že když je to doplnění žaloby a bylo podáno až po rozhodnutí, mělo by být soudem odmítnuto. Pro tebe by to znamenalo urychleně zaplatit dlužný nájem, pak by tě nemohli žalovat a neplatila by si žádné náklady řízení.
No zkusím ji zavolat a domluvit se co a jak snad se ji dovolám
Ahoj holky předem se omlouvám za anonym ale nejde to jinak.
Měli jsme doma finanční problém a nebylo na nájem. Bydlíme ve svém bytě co máme na hypotéku. Manžel měl úraz a dost nízkou pn.SVJ nás dalo právničce dluh jsem zaplatila i právničku ale dala tam ještě doplnění žaloby o jeden nájem který nebyl v žalobě uveden a za to doplnění chce dalších 9000 Mě se to nezdá. zaplatila jsem dluh na nájmu + úroky z prodlení ted advokátce 9120 ale to doplnění nenabylo ještě právní moc prý zaplatím ho ted což říkala že je v pořádku ale chce dalších 9000 to by ale bylo celkem 18120? je to možné