Prošívané přikrývky do vakuových pytlů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
679
10.3.13 16:34

prošívané přikrývky do vakuových pytlů

Ahojte,

dáváte někdo prošívané přikrývky do vakuových pytlů? (myslím takové ty, jak se z nich vysaje vzduch vysavačem) Máte s tím dobré zkušenosti nebo se přikrývky zapaří?

Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16694
10.3.13 17:04

Ve vakuových pytlech mám peřiny z dutého vlákna a péřové peřiny. Jinak tam dávám jakékoliv oblečení, teď i hromadu plyšáků :lol: a nikdy se mi nic nezapařilo. Nesmíš to tam dát navlhlé, to je jasné, jak je to suché, tak se k tomu vlhost pak už ani nemůže dostat. Ale třeba peřiny, že bych záměrně ještě nějak sušila, to ne. Tcháni jezdí jednou za dva měsíce na víkendy, peřiny vytáhnu těsně před spaním, druhý den večer, když odjedou, tak je do pytle šoupnu znova a vždycky v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
10.3.13 17:26

Já tam taky strkala kde co a nikdy se nic nezapařilo :-) jen mám poznatek že ty levný pytle jsou na houby, protože mi nikdy nevydrželi vyfouknutý, tak po týdnu se to zase nafouklo.

• Citovat
  • Upravit
16694
10.3.13 17:34

@ohýnek Mám doma jedny levný, který fakt drží, ale každé další pak už fakt ucházejí :lol: No jo, budu muset taky zainvestovat :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
10.3.13 17:51

@Kakika mě právě ty co jsem koupila první levný drží pořád, ale ty další co jsem zkusila koupit levný už byli na houby

• Citovat
  • Upravit
16694
10.3.13 17:52

@ohýnek ha, tak to máme úplně stejně. Každopádně květované nebrat :mrgreen: Ty co drží, jsou průhledné (bez nějak obrázků) a ten uzavírací lem modrý. Jak vypadají ty tvoje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
10.3.13 18:03

@Kakika tak ty co drží mě mají puntíky :-D

• Citovat
  • Upravit
35545
10.3.13 18:28

Mě puntíkaté také drží - mám je od „větví“ :mrgreen: Mám v nich prošívané deky už x-let a dobrý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
10.3.13 18:30

Já je mám asi teda taky od větví (dneska člověk neví, po krámě češky, ale patří to větvím) ale drželi jen ty první puntíky :-D další už jsou na dvě věci

• Citovat
  • Upravit
16694
10.3.13 21:28

@ohýnek jako že máš víc puntíků a drží jen prvně kupované? Nebo ty další máš jiný typ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
10.3.13 21:33

@Kakika ty další puntíkaté mám stjený typ, ale už nedrží

• Citovat
  • Upravit
16694
10.3.13 22:01

@ohýnek achjo :( zase se nemám čeho chytnout a budu muset fakt koupit ty drahé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
11.3.13 09:35

Díky :-)
Já mám teda pytle z Tchiba a taky se brzy zase nafoukly. To si asi nevyberes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný