Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, nemáte někdo v koupelně Obklady Zebrano od polské firmy Opoczno? Pokud ano, jak jste s nimi spokojeni? Jde mi hlavně o to, jestli jsou rovné, dobře se řežou a tak ![]()
Děkuji za případné odpovědi.
@Jamesie máme v koupelně a obkladač si nestěžoval. Myslím že to je ono, mrknu na netu a dám odkaz, najdu-li.
Můžu se zároveň vtírnout s dotazem do Tvé diskuse?
Jakou značku obkladů (myslím výrobce) doporučujete, máte s ní dobré zkušenosti?
Moc díky ![]()
Ke Tvému dotazu: Po přečtení různých diskuzí jsem zjistila, že polské celkově by měly být docela kvalitní, i pár lidí v koupelnových studiích to tvrdilo (i když ti nakecají vše, jen aby prodali)
Firma, co nám bude dělat rekonstrukci říká, že polské už párkrát obkládali (speciálně Opoczno, Pilch a myslím, že i Paradyz) a byly ok.
@Jamesie a v porovnání s jinými výrobci jak si stojí ti polští? Obecně jsou doporučované které? Je mně jasné, že to nejde říct takhle obecně, ale spíš po čem koukat.
Nemůžu najít přímu tu naši dlažbu a obklady, taky jsou to už 4 roky, ještě mrknu.
Všimla jsem si v diskuzích, že dost lidí začíná nadávat na Rako, např. kvůli křivosti, ale osobní zkušenost nemám. Co tak lidi psali, tak jejich obkladači je raději odkazovali na ty polské. Přítele v práci zas kolegové odrazovali od italských. Osobně si myslím, že je to kus od kusu, někdo je spokojen, někdo ne…A taky záleží na firmě. V podstatě je to tak se vším, i z tohoto důvodu jsem se ptala na to Zebrano, protože větší obklady bývají obecně křivé, tak jsem potřebovala vědět co a jak a osobní zkušnost je k nezaplacení. Jak jsem psala, tu já celkově bohužel nemám, tak píšu jen to, co kde člověk viděl a četl ![]()
Je to ono, jen tedy máme jiné listely, ale to bych řekla, že se za ty 4 roky jistě objevily nové vzory. A jak už jsem psala - obkladač si nestěžoval a jak píšeš, říkal, že rozhodně neznamená, že polské = míň kvalitní.
Díky
Už je to naše asi pátá volba obkladů, pořád měníme a přemýšlíme. Vzhledem k tomu, že už bychom se rádi rohodli a tyto se nám fakt líbí, tak každý takový příspěvek, který vyjadřuje spokojenost mi pomůže ![]()
http://www.koupelny-jas.cz/…zebrano1.jpg Tady je ještě jedna fotka, co jsem našla, s jinými listelami, to bude asi ono.