Jak vymalovat pokoj?

154
8.3.13 17:38

Jak vymalovat pokoj?

Ahoj, doma řešíme dilema. Nevím, jak vymalovat dětský pokoj.
Máme koupené obrázky na zeď..jsou to zvířátka z farmy, které budeme lepit na zeď, která bude vymalovaná napůl zeleně a napůl modře (jako tráva a nebe). To bude jedna stěna pokoje, ale ted mi jde o zbylé tři. Jak je vymalovat?? Nechci malovat všechny stejně zeleno modře…to by nebylo hezké.
A další otázka..co zvolit na podlahu? Koberec, popř.: jaké barvy - celoplošně?? Nebo lino a jen veliký kusový koberec doprostřed?
Trápíme se nad tím doma už dlouho..a nemůžeme na nic přijít..tak aby všechno k sobě ladilo :-/.. Moc děkuji za jakoukoli inspiraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
975
8.3.13 18:00

Jestli bude ta jedna stěna hodně výrazná tak bych ty ostatní asi nechala bílé a třeba na ně domalovala nějaké obrázky(nebo bez):-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
8.3.13 18:06

Ahoj. zarizovala jsem klukům pokojik-5let a 1'5roku…podlaha byla jasna-lino-da se ted pořídit krásné a kvalitně a pak umistnit nějaký koberec kde se můžou decka valet-nejlépe takový co se lehce čistí :-) pokud děláš jednu zed farebnou s obrazkama tak je vhodné ostatní zdi vymalovat v jedné z barev kterou malujes na tu barevnou zed-anebo je udělat sede-bile…taky ale záleží jaké barvy mas nábytek
:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
8.3.13 18:08

Já bych udělala jednu stěnu zelenou a nalepila tam to zvířectvo a ostatní bílé. Na zem, no to je těžký, koberec je pro děti co sedí na zemi teplejší, ale lino se líp udržuje. Jestli máte teplé podlahy, tak bych dala to lino a doprostřed nebo někam k hračkám dětský koberec (my máme se skákacím panákem) nebo pěnové puzzle :-)

• Citovat
  • Upravit
34
8.3.13 18:10

Třeba… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
8.3.13 18:16

@zdendik děkuji za typ. Přemýšlela jsem že bych takhle vymalovala sousední dvě stěny a zbylé dvě bych nechala bílé. A co myslíš na tu podlahu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
8.3.13 18:21

Určité záleží na vkusu ale to lino je fakt super…malý mi ted porad vylejva vodu, tak vytru raz dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný