Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Fůj, žiješ v domě? Nejhorší je, že oni vylezou i do pátýho patra, hnusáci jedni. Vědět, co na ně, už to používám ![]()
Jj v baráku a naštěstí máme jen dvě patra
já se jich sviňáků nebojim, klidně ho chytnu a vyhodim, ale dělaj moc pavučin ![]()
Pavouci se zdrzuji tam kde je prach ne?
taky ty hajzliky nesnasim jak se udelaly vsede sadrose v baraku tak uz je tu nemame, ale u nasich na wc je takovy veliky parchant nekdy vylezenekdy ho vysaju, ale asi tam ma rodinku, ze tam pak zas je
mam fobii s tech potvor.
@IvkaH tak prach na to vliv asi nemá, nedávno jsme dělali všude nové omítky a malbu a sviňáci tam byli hned druhej den, ani zaschnout to pořádně nemohlo a už tam byli
Asi se s tím holt naučit žít. Oni si vždycky najdou cestu, hlavně na podzim jak je jim zima tak se nám do baráku taky stahujou všeci
já je fur tdokola vyhazuju na mráz a občas je už prostě nechám žít…co nadělám ![]()
A náhodou jednou jsem v dokumentu viděla, že kdyby neexistovali na světě pavouci a všechny mouchy by si sedly tak „celá země je pokrytá pěticentimetorovu vrstvou much“!! A to je myslím mnohem větší hnus než ti pavoučci ![]()
@leene píše:
A náhodou jednou jsem v dokumentu viděla, že kdyby neexistovali na světě pavouci a všechny mouchy by si sedly tak „celá země je pokrytá pěticentimetorovu vrstvou much“!! A to je myslím mnohem větší hnus než ti pavoučci
to mi říká syn
kdyby nebyli pavouci, svět ovládne hmyz ![]()
@ohýnek píše:
to mi říká synkdyby nebyli pavouci, svět ovládne hmyz
já se tím pokaždé uklidňuju, když zrovna vyhazuju nějakou velkou potvůrku. Jakože k nám se stahujou fakt velcí pavouci…ale člověk si zvykne na všechno. Když jsem v dobré náladě chytám je rovnou do ruky, nebo je prstem popostrkuju až ven
manžel by to nikdy neudělal ![]()
Fůůůůůj, nesnáším pavouky.Na podzim se nám hodně stahujou domů, to jich tu máme vždycky plno, brrr. Já je vždycky postříkám lakem na vlasy a pak vysaju ![]()
Já bych asi radši ten přemnoženej hmyz, než tyhle potvory
![]()
Já je nějak nechávám, beru je jako domácí štěstí:-) ale asi je začnu vyhazovat už:-) Je teda fakt, že v létě jsem je ocenila. Večer při rozsvíceném otevřeném oknu lítá dovnitř hromada mušek a hle, u okna pavučina, ráno plná. Když jsem ji zlikvidovala, hned druhej den byly mušky po celým stropě:-)
@leene píše:
já se tím pokaždé uklidňuju, když zrovna vyhazuju nějakou velkou potvůrku. Jakože k nám se stahujou fakt velcí pavouci…ale člověk si zvykne na všechno. Když jsem v dobré náladě chytám je rovnou do ruky, nebo je prstem popostrkuju až ven![]()
manžel by to nikdy neudělal
To jsi dobrá…tohle by byla moje smrt ![]()
Já je mám ráda, ne že bych si je doma pěstovala, ale když ho najdu, vlídně k němu promluvím a vyhodím ven. Jsou užiteční a nosí štěstí.
@IvkaH Že ti ruka neupadne chudáčka pavoučka vysát, víš jaký to musí být šok
![]()
Tak jsem dělala jarní úklid a těch mrch osminohejch tady teda zase bylo. Jeden s natáhnutýma nohama velkej jak vlašák.
Je něco přírodního co jim smrdí? A kam to dávat? Žádný plašičky, odpuzovačky nechci.