Jak bojovat s pavouky?

ohýnek
8.3.13 13:38

Jak bojovat s pavouky?

Tak jsem dělala jarní úklid a těch mrch osminohejch tady teda zase bylo. Jeden s natáhnutýma nohama velkej jak vlašák.
Je něco přírodního co jim smrdí? A kam to dávat? Žádný plašičky, odpuzovačky nechci.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15404
8.3.13 14:03

Fůj, žiješ v domě? Nejhorší je, že oni vylezou i do pátýho patra, hnusáci jedni. Vědět, co na ně, už to používám :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
8.3.13 14:05

Jj v baráku a naštěstí máme jen dvě patra :mrgreen: já se jich sviňáků nebojim, klidně ho chytnu a vyhodim, ale dělaj moc pavučin :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
74217
8.3.13 14:06

Pavouci se zdrzuji tam kde je prach ne? :think: taky ty hajzliky nesnasim jak se udelaly vsede sadrose v baraku tak uz je tu nemame, ale u nasich na wc je takovy veliky parchant nekdy vylezenekdy ho vysaju, ale asi tam ma rodinku, ze tam pak zas je :cert: mam fobii s tech potvor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
8.3.13 14:08

@IvkaH tak prach na to vliv asi nemá, nedávno jsme dělali všude nové omítky a malbu a sviňáci tam byli hned druhej den, ani zaschnout to pořádně nemohlo a už tam byli

• Citovat
  • Upravit
9454
8.3.13 14:09

Žáby :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
8.3.13 14:10

Asi se s tím holt naučit žít. Oni si vždycky najdou cestu, hlavně na podzim jak je jim zima tak se nám do baráku taky stahujou všeci :D já je fur tdokola vyhazuju na mráz a občas je už prostě nechám žít…co nadělám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
8.3.13 14:11

A náhodou jednou jsem v dokumentu viděla, že kdyby neexistovali na světě pavouci a všechny mouchy by si sedly tak „celá země je pokrytá pěticentimetorovu vrstvou much“!! A to je myslím mnohem větší hnus než ti pavoučci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
8.3.13 14:13
@leene píše:
A náhodou jednou jsem v dokumentu viděla, že kdyby neexistovali na světě pavouci a všechny mouchy by si sedly tak „celá země je pokrytá pěticentimetorovu vrstvou much“!! A to je myslím mnohem větší hnus než ti pavoučci :mrgreen:

to mi říká syn :-D kdyby nebyli pavouci, svět ovládne hmyz :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
ohýnek
8.3.13 14:13

@mikitaa tak než barák žab, to si tu raději budu žít s těmi pavouky :-D

• Citovat
  • Upravit
3542
8.3.13 14:16
@ohýnek píše:
to mi říká syn :-D kdyby nebyli pavouci, svět ovládne hmyz :mrgreen:

já se tím pokaždé uklidňuju, když zrovna vyhazuju nějakou velkou potvůrku. Jakože k nám se stahujou fakt velcí pavouci…ale člověk si zvykne na všechno. Když jsem v dobré náladě chytám je rovnou do ruky, nebo je prstem popostrkuju až ven :D :mrgreen: manžel by to nikdy neudělal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
8.3.13 14:16

Fůůůůůj, nesnáším pavouky.Na podzim se nám hodně stahujou domů, to jich tu máme vždycky plno, brrr. Já je vždycky postříkám lakem na vlasy a pak vysaju :cert:
Já bych asi radši ten přemnoženej hmyz, než tyhle potvory :oops: :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
8.3.13 14:17

Já je nějak nechávám, beru je jako domácí štěstí:-) ale asi je začnu vyhazovat už:-) Je teda fakt, že v létě jsem je ocenila. Večer při rozsvíceném otevřeném oknu lítá dovnitř hromada mušek a hle, u okna pavučina, ráno plná. Když jsem ji zlikvidovala, hned druhej den byly mušky po celým stropě:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
@leene píše:
já se tím pokaždé uklidňuju, když zrovna vyhazuju nějakou velkou potvůrku. Jakože k nám se stahujou fakt velcí pavouci…ale člověk si zvykne na všechno. Když jsem v dobré náladě chytám je rovnou do ruky, nebo je prstem popostrkuju až ven :D :mrgreen: manžel by to nikdy neudělal :mrgreen:

To jsi dobrá…tohle by byla moje smrt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tonj

Já je mám ráda, ne že bych si je doma pěstovala, ale když ho najdu, vlídně k němu promluvím a vyhodím ven. Jsou užiteční a nosí štěstí. :) @IvkaH Že ti ruka neupadne chudáčka pavoučka vysát, víš jaký to musí být šok :cert: :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný