Serie STUVA dětský nábytek z Ikei

34
9.3.13 11:15

Serie STUVA dětský nábytek z Ikei

Ahojky. :) Nemáte náhodou zkušenost s tímto nábytkem :?: Pořídili jsme ho klukům do pokojíčku a na bílé dveře ze serie stuva bych chtěla nalepit samolepky vhodné k lepení na zdi, zrcadla, nábytek a jiné hladké povrchy. Bojím se ale když budu chtít po čase samolepky slepit že se sloupne i barva z dvířek :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14110
9.3.13 11:39

@zuzik215 máme je týden, takže nevím.. kdybys potřebovala, zbyly nám jedny bílé dveře :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
9.3.13 11:52

My ho máme u malý v pokojíčku asi půl roku, nálepky jsem na něm chvilku měla a nic se nestalo :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
9.3.13 12:17

Ahoj, taky máme a taky mám v plánu je oživit nálepkama :) navíc myslím že jsem někde viděla přímo na stránkách ikey vyfocenou bílou skříň s nálepkama motýlů, tak si myslím, že by to mělo být ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
9.3.13 13:12

Já bych z toho měla strach, nám se jedny dvířka poškrábaly malinko. Ne teda bílý, ale zelený a netuším, jak se to stalo (protože jsou nahoře) :nevim: ta folie je docela tenká… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
9.3.13 15:28

Nene, nepotřebujeme, díky. já si to hodila do plánovače a vytiskla aby jsme na nic nezapoměli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
9.3.13 15:33

@zuzik215 já taky, jneže prostě sme tam nabrai omylem jedny navíc :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
9.3.13 15:35

My máme velký šuplík a jednu menší skřínku s šuplíkama rok a nic jim není…jsou pořád krásné jako nové a ted jsme pořídili ještě velký stul a ještě skřín v bíle tak bych to chtěla oživit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
9.3.13 15:39

To se stane ;) hod je na mimibazar a určo je prodáš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
9.3.13 18:07
@aničkakytička píše:
@zuzik215 já taky, jneže prostě sme tam nabrai omylem jedny navíc :)))

tak je vraťte, pokud je nemǎte rozbalený :-) do 3 měsíců vám vrátí peníze :-) já právě přemýšlím, jestli ty dvířka zkusit reklamovat, protože nevim, jestli to není bkbý už z výroby… :think: ale asi to nebudem řešit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
9.3.13 21:11

@kate02 jenže já někam zašantročila účet, jinak bycvh jim je dávno vrátila.)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
9.3.13 22:25

@kate02 máme to taky pro změnu na modrých a bylo to z výroby. Taky jsme to chtěli reklamovat, ale pak jsme nad tím mávli rukou. Oni kluci tomu nakonec dají zabrat víc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
3.9.14 20:20

Ahoj, máte někdo tip na nějaký podobný nábytek jako Stuva z Ikea - zkrátka nábytek, který se pořád vyrábí a dá se postupně (i po letech) dokupovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
28.10.14 16:04

Plánovač STUVA pro STOUPY

Prosím, jsem asi stoupa, protože nechápu plánovač Stuva…a konkrétně - chci šuplíky a našla jsme tam jen „čelo zásuvky stuva“ znamená to, že si tam musím naplánovat poličku a ta se přikryje tím čelem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
28.10.14 16:08

Ne je to čelo k šuplíku (zásuvce), prostě zásuvka zvlášť (3 strany a dno), čelo zvlášť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný