AEG pračka 72850CS+ AEG sušička 59850
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
AEG pračka 72850CS+ AEG sušička 59850
hezký den přeju
máte některá zkušennost s jedním z těchto výrobků?? popřípadě doporučte pračku AEG + sušičku, klady-zápory,děkuju předem, rozbila se mi pračka a musím to narychlo řešit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak já te´d mám pračku AEG jsem s nim maximálně spokojeně,pere suprově,jsou tam některé další problémy,ale i některé se dají zkrátit,takže za mně velká spokojenost,i když nemám jinou ale AEG to je
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://pracky.heureka.cz/…0cs/recenze/?f=2 TAM MÁŠ RECENZE NA PRAČKU
http://susicky.heureka.cz/…850/recenze/
A TADY NA SUŠIČKU
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
děkuju za odkazy, já jsem jen chtěla recenze tady, poněvadž tam to může napsat i prodejce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám oba tyhle typy a koupila bych je znova. Pračka dobře pere a je tichá a na sušičku si taky nemůžu stěžovat. Navíc oba krámy mají nízkou spotřebu el.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teda jediný, co mě na pračce troch štve, že tam nesedí zbývající čas praní. Např. u nejkratšího 20 minutového programu pračka pere půl hodiny. Vychází to zhruba o těch 10 minut déle u všech programů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kemiaa jej děkuju moc, a máš je na sobě? sedí? protože někde v diskuzích psali, že ta sušička je jakoby hlubší, než tam píšou, což mi příjde divné, děkuju moc jo a ta sušička musíš žehlit, nebo je to fakt paráda bez žehlení?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám je vedle sebe, takže neporadím. Nežehlím vůbec. A sušák jsem s velkou slávou zahodila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jé, promiň, teď koukám, že mám trochu jienj typ sušičky. Mám tuhle:
AEG Lavatherm 75470 AH Žere ještě míň elektriky a cenově vychází asi o tisícovku víc než ta tvoje. To se víc vyplatí vzít tu moji kvůli spotřebě, žere jen 1 KWh.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pračku mám také, dávám ji 1*…jak píše kemiaa, že ji nesedí čas praní u dvacetiminutového programu, tak jsem zjistila, že se to děje u těch, u kterých změníš teplotu, než je daná programem,…přidáš teplotu, změní se čas, ubereš teplotu změní se čas…ale teď si nemohu vybavit ten dvacetiminutový, ono u některých totiž teplota měnit nejde
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, tak mám doma pračku AEG 72850CS a musím říct, že jsem max spokojená, teď uvažuji o té sušičce akorát koukám, že všude jsou popisky ne v češtině, dá se koupit tato sušička i s přímo českými popisky, jako to je u té pračky, nebo budu muset mít návod?díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Denise, u té mojí sušičky jsou popisky v češtině a dalších jazycích. Je to taková průhledná plastová cedulka s popisky, kterou si na sušičku nacvakneš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit