Jakou pánev?

2041
8.3.12 17:18

Jakou pánev?

ahoj holky, prosím moc o radu. Chci si koupit nějakou super pánev. Vysokou, teflonovou, aby se tam dalo připravovat maso bez tuku. Poradíte mi? Sbírala jsem kupony v Tesku na nějakou německou superkvalitní, co normálně stojí 2500, ale když nasbíráš body stojí 720. Je fakt nádherná a kvalitní asi je, ale pak jsem koukala cvičně ještě na Vok pánve od Tefalu a stojí 599, tak nevím, poradíte?Nemáte některá už tu z Tesca?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2803
8.3.12 17:30

Z mým zkušeností je nejlepší pánev z titanu. Ta pravá, žádná napodobenina. Dělám v ní vše, od omelet a palačinek, přes řízky až po omáčky.

• jsou různých tvarů i výšek - super jsou ty hranatý
  • každá pánev má odnímatelnou rukojeť - můžeš jí dát do trouby
  • palačinky, bramboráky, vejce…vše jde bez tuku
  • můžeš k tomu mít pokličku
  • hodí se i na indukci
  • myje se v myčce
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
8.3.12 18:17

tuta asi titanová není. je to z nerezové oceli a dno z hliníku a nerezové oceli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
8.3.12 18:32

Teflonka už je překonaná,při vysokých teplotách není teflon zdravý…Výborné jsou titanové nebo kvalitní keramické,taky jsou nepřilnavé,mám GreenPan,drahá,ale skvělá,dostala jsem ji o Vánocích,tak na narozky si přeju další ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
8.3.12 18:51

pokud pánev, tak keramickou :-)

• Citovat
  • Upravit
2041
8.3.12 18:56

http://www.zbozi.cz/…icka-111300/
a je to fakt rozdíl mezi těma teflonkama, já jsem s ní byla spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.12 22:38

Ja by som doporučila titanovú s prímesou keramiky :lol: aby bola zaručená schopnosť nepripaľovania bašty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.19 18:31

Nepřilnavý povrch - ano nebo ne?

Ahoj, sháním novou pánev a slyšela jsem, že nejlepší je ta s nepřilnavým povrchem od Tefalu. Kdysi jsem ale někde četla, že ten materiál nepřilnavého povrchu může nepříznivě ovlivnit hormonální systém, myslíte, že je to pravda?
Teď mají slevy v globusu, tak nevím jestli koupit hned nebo ještě počkat a zjistit si o tom víc.
https://www.letakytentotyden.cz/…od-20-6-2019?….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
22.6.19 21:56

@zdenka1212 taky jsem to slyšela. Pánev ale neškodí pokud se neloupe ten teflon. Nesmí se to podrápat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.19 17:32

Aha, dík moc. Správné nádobí, co neškrábe pánve mám z tescomy, tak by to snad mělo být ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí