Obyčejný Jar do myčky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
obyč jar do myčky?
tak jsem právě naplnila myčku a zjistila, že už nemám žádné tablety, no a popravdě se mi to zas nechce vyndávat a umývat v ruce, je opravdu přeplněná. nikam se ted pro tablety nedostanu. Nejraději mám jarové tablety a tak mě napadlo co kdybych do té p´řihrádky dala obyčejný jar? Myslela jsem jen kapku, aby té pěny tam nebylo moc. nemáte někdo zkušenost?
jo a mám ji cca dva roky a ještě jsem tam do ni nic nekoupila a nepustila naprázdno, aby se jakoby vyčistila. co na to používáte? Nechce se mi kupovat nic drahého
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nevím teda jak „kapka“ ale znám případ, kdy do myčky dali jar a myčku mohli vyhodit, takže já bych to nedělala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedelej to!!!! Mycka ti vypeni a neumeje!!! Uz jsem to taky blbec jednou zkusila a pak jsem klecela na zemi a chytala penu a mycka byla par dni nepouzitelna, jelikoz jsem z ni musela rucne vyndat tu penu bylo to do pulky mycky a pak vse vycistit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky bych to neriskovala, abys pak neměla pěnu po celé kuchyni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych to asi neriskovala, přeci jen speciální přípravky do myčky se nevyrábějí jen tak…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ani kapka jaru. Kamarádka to taky udělala, když neměla tablety a všude kolem myčky spoustu pěny
No a na čištění používám čistič myčky DM - Denkt mit (stojí cca 35 Kč - což mi nepřijde nijak drahé) každé dva měsíce
Příspěvek upraven 07.03.12 v 13:01
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A na cisteni koupim obcas ten pripravek na cisteni od somatu napr. Stoji to asi stovku. Jinak musis cistit ty filtry…rozebrat … nalozit do jaru idealne, aby se to odmastilo, pak oplachnout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já to udělala nedávno,taky se mi nechtělo to už vytahovat
A myčka pěnila jak blázen a vůbec nic se neumylo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli to nádobí nemáš nějak extrémně špinavé (připálené hrnce,…). Zapnula bych myčku bez mycího přípravku na nejvyšší teplotu
. Případně hrnce, umýt růčo, sklenky, hrnečky, talíře v té myčce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, tenhle pokus mám taky za sebou ![]()
Asi jsem tam toho nenalila tolik jako holky, takže pěna nevytekla, ale myčka byla plná. Abych se jí zbavila, asi dvakrát jsem jí i s tim nádobím pustila znova bez tablet a jaru. No a navíc to nádobí ani potom nebylo nijak extra dobře umytý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dala bych na vyšší program jen s vodou a nádobí vytáhla hned po umytí a ještě za vhlka domyla co bude třeba.
(teda s pěněním jsem se teď tady včas poučila
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jaru ani kapku! Zapni to normalne bez niceho, predpokladam, ze sul tam mas, takhle jednorazove to staci, uvidis, prinejhorsim nejaky kus domyjes.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můj jedinečný manžel taky jednou chtěl vylepšit čistotu mytého nádobí ![]()
Já myslela, že tyhle věci napadají jen chlapy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit