Obyčejný Jar do myčky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27264
7.3.12 13:17

Holky mě by teda nenapadlo, že to vypění. Jednou jsem to chtěla vyzkoušet, takže vám tímto děkuji za záchranu kuchyně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
7.3.12 13:18

Já tedy zrovna v týdnu jar do myčky dala, protože mi taky došly tablety. Do té odměrky na sypký prášek. Pěna vůbec, nádobí umyté, jen ne naleštěné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
7.3.12 13:20

Taky se mi stalo, vyndala jsem tenké sklínky, dala to na nejvyšší možnou teplotu (teplota nad 60stupňů rozpouští mastnotu sama o sobě, cvrkla jsem tam přímo na nádobí trochu Frosche a zapla. A hlídala. Nic se nestalo, nádobí bylo až na 2kusy umyté. Ale je fakt, že ten Frosch nepění tolik jako Jar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
7.3.12 13:21

hm, já už párkrát jar do myčky cákla a nádobí bylo normálně umyté a žádný prů.er nenastal :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
7.3.12 13:22

Já bych to zapla normálně bez přípravku, už to tu taky bylo. Jendou za čas to tomu neuškodí, halt to nebude myté chemicky, ale „jen“ opláchnuté :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SayaSt
7.3.12 13:24

ja davam trochu jaru i normalne ,kdyz mam mastnejsi hrnec a nikdy zadny problem nebyl, ani to nevypenilo :think: ;)

• Citovat
  • Upravit
699
7.3.12 13:26

tak děkuju, já to teda raději vyndám. Myslela jsem opravdu jen kapku aby mi to moc nenapěnilo.No proč je vyrábí ty tablety, aby z nás vytáhli co nejvíc peněz si myslím. já už meju koupelnu jen octem a drahé přípravky nepoužívám, tak jsem si myslela, že pro jednou ten jar vyzkouším. No raději teda ne.Mám tam jenom hrnky a sklenky a talíře tak by to možná šlo i bez toho přípravku, ale já teda používám rychlý program a mám malou myčku tak hrnce meji v ruce.
Prášek na praní? Na to jsem srab, jsem třeba ještě ten ocet nepoužila místo aviváže - tu nepoužívám - ale k tomu octu v tomto nemám důvěru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
7.3.12 13:29

Klidně jí zapni bez tablety. Já jsem už asi dvakrát zapomněla do myčky strčit tabletu nebo nalít gel a umylo se to všechno v pohodě. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11592
7.3.12 13:30

Dej tam ocet, já s ním třeba tu myčku umyju i naprázdno, vleju tak skleničku a je to normálně čisté. Kolikrát se mi stalo,že se mi tableta přilepila v té nádobce a nádobí bylo stejně čisté. Přeci nebudeš umývat v ruce!! Hrůza!! :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
7.3.12 13:34

čéče nebo ten ocet jo, :think:
a to naleju jen trochu do té nádobky místo tablety, no možná do toho půjdu a nebo naprázno, je fakt že to neni nijak zašpiněné a zbytek přemeju v ruce.
já si tenkrát koupila tablety REINEX prý nepatří k nejlepším ani k nejhorším a jarové neměli a to bylo opravdu zlo!! sklo bylo uplně mléčné, že mi to nešlo přemýt ani v ruce, t mám ještě doma, ale ty už nepoužiju ani náhodou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
7.3.12 13:35

taky bych pustila bez tablety, potom jenom domýt kdyby neco zustalo neumyte. lepší než mýt všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11592
7.3.12 13:37
cica píše: čéče nebo ten ocet jo, :think:
a to naleju jen trochu do té nádobky místo tablety, no možná do toho půjdu a nebo naprázno, je fakt že to neni nijak zašpiněné a zbytek přemeju v ruce.
já si tenkrát koupila tablety REINEX prý nepatří k nejlepším ani k nejhorším a jarové neměli a to bylo opravdu zlo!! sklo bylo uplně mléčné, že mi to nešlo přemýt ani v ruce, t mám ještě doma, ale ty už nepoužiju ani náhodou

Dej ten ocet do nádobky a máš to, nějak bych to nehrotila. Já třeba s ním i vytírám, teď je mi blujno ze všeho voňavého a ocet dávám v pohodě. Má dezinfekční účinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
7.3.12 13:37

Toho octu bych se nebála :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
7.3.12 13:43

někde jsem četla dát do nádržky na tabletu jedlou sodu a pár kapek jaru. A chválili to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
7.3.12 13:59
tomikadze píše:
Můj jedinečný manžel taky jednou chtěl vylepšit čistotu mytého nádobí :zed:
Já myslela, že tyhle věci napadají jen chlapy :mrgreen:

ne, ne, i zenske… me to taky uz napadlo… Fuj, nikdy vic…

jestli chces, tak do prihradky na umyti zkus dat misto tablety ocet.. on to prece neumyje, ale trochu tomu pomuze… ;) Ja ho davam misto lestidla i misto toho na umyvani mycky…

Vzdy, kdyz chci umyt mycku, tak do prihradky na tabletu dam ocet a krasne se mycka umyje… ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max