Obyčejný Jar do myčky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Holky mě by teda nenapadlo, že to vypění. Jednou jsem to chtěla vyzkoušet, takže vám tímto děkuji za záchranu kuchyně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já tedy zrovna v týdnu jar do myčky dala, protože mi taky došly tablety. Do té odměrky na sypký prášek. Pěna vůbec, nádobí umyté, jen ne naleštěné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky se mi stalo, vyndala jsem tenké sklínky, dala to na nejvyšší možnou teplotu (teplota nad 60stupňů rozpouští mastnotu sama o sobě, cvrkla jsem tam přímo na nádobí trochu Frosche a zapla. A hlídala. Nic se nestalo, nádobí bylo až na 2kusy umyté. Ale je fakt, že ten Frosch nepění tolik jako Jar.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hm, já už párkrát jar do myčky cákla a nádobí bylo normálně umyté a žádný prů.er nenastal ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych to zapla normálně bez přípravku, už to tu taky bylo. Jendou za čas to tomu neuškodí, halt to nebude myté chemicky, ale „jen“ opláchnuté ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja davam trochu jaru i normalne ,kdyz mam mastnejsi hrnec a nikdy zadny problem nebyl, ani to nevypenilo
![]()
- Citovat
- Upravit
tak děkuju, já to teda raději vyndám. Myslela jsem opravdu jen kapku aby mi to moc nenapěnilo.No proč je vyrábí ty tablety, aby z nás vytáhli co nejvíc peněz si myslím. já už meju koupelnu jen octem a drahé přípravky nepoužívám, tak jsem si myslela, že pro jednou ten jar vyzkouším. No raději teda ne.Mám tam jenom hrnky a sklenky a talíře tak by to možná šlo i bez toho přípravku, ale já teda používám rychlý program a mám malou myčku tak hrnce meji v ruce.
Prášek na praní? Na to jsem srab, jsem třeba ještě ten ocet nepoužila místo aviváže - tu nepoužívám - ale k tomu octu v tomto nemám důvěru
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Klidně jí zapni bez tablety. Já jsem už asi dvakrát zapomněla do myčky strčit tabletu nebo nalít gel a umylo se to všechno v pohodě. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dej tam ocet, já s ním třeba tu myčku umyju i naprázdno, vleju tak skleničku a je to normálně čisté. Kolikrát se mi stalo,že se mi tableta přilepila v té nádobce a nádobí bylo stejně čisté. Přeci nebudeš umývat v ruce!! Hrůza!!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
čéče nebo ten ocet jo, ![]()
a to naleju jen trochu do té nádobky místo tablety, no možná do toho půjdu a nebo naprázno, je fakt že to neni nijak zašpiněné a zbytek přemeju v ruce.
já si tenkrát koupila tablety REINEX prý nepatří k nejlepším ani k nejhorším a jarové neměli a to bylo opravdu zlo!! sklo bylo uplně mléčné, že mi to nešlo přemýt ani v ruce, t mám ještě doma, ale ty už nepoužiju ani náhodou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
taky bych pustila bez tablety, potom jenom domýt kdyby neco zustalo neumyte. lepší než mýt všechno
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
cica píše: čéče nebo ten ocet jo,
a to naleju jen trochu do té nádobky místo tablety, no možná do toho půjdu a nebo naprázno, je fakt že to neni nijak zašpiněné a zbytek přemeju v ruce.
já si tenkrát koupila tablety REINEX prý nepatří k nejlepším ani k nejhorším a jarové neměli a to bylo opravdu zlo!! sklo bylo uplně mléčné, že mi to nešlo přemýt ani v ruce, t mám ještě doma, ale ty už nepoužiju ani náhodou
Dej ten ocet do nádobky a máš to, nějak bych to nehrotila. Já třeba s ním i vytírám, teď je mi blujno ze všeho voňavého a ocet dávám v pohodě. Má dezinfekční účinky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
někde jsem četla dát do nádržky na tabletu jedlou sodu a pár kapek jaru. A chválili to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tomikadze píše:
Můj jedinečný manžel taky jednou chtěl vylepšit čistotu mytého nádobí
Já myslela, že tyhle věci napadají jen chlapy
ne, ne, i zenske… me to taky uz napadlo… Fuj, nikdy vic…
jestli chces, tak do prihradky na umyti zkus dat misto tablety ocet.. on to prece neumyje, ale trochu tomu pomuze…
Ja ho davam misto lestidla i misto toho na umyvani mycky…
Vzdy, kdyz chci umyt mycku, tak do prihradky na tabletu dam ocet a krasne se mycka umyje… ![]()
- Citovat
- Upravit