Pračka - špinavý buben

16
4.3.12 18:12

Pracka - spinavy buben

Ahojte, potrebovala bych poradit. Mame pracku Whirpool a posledni dobou se mi po prani objevuje na bubnu takovy divny povlak, viz foto. Nevite, z ceho by to mohlo byt? A take nam pracka zacala spinit saty, viz dalsi priloha. Jsou to takove hnede kanky. Ne pri kazdem prani, ale posledni dobou casto. Nevim, jestli pracku opravit nebo rovnou koupit novou. Mame ji 5let. Diky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3198
4.3.12 18:34

a zkoušela jsi nějaký čistič do praček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
4.3.12 18:36

No to je docela humus. Zkus místní Whirpool poradnu , tam ti asi poradí líp, než my tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
4.3.12 18:59

W

ahojky zakladelko,tak tě asi nepotěším,ale přesně tohle mi shodou okolností dělala i naše stará WHIRLPOOLKA. Podotýkám že jsem jí kupovala v 13.řína 2008 a podělala se 14.října 2010 tudíž jeden den po záruční lhůtě(byla jsem nasraná jak brigadýr,pardon za výraz,ale tohlle vážně naštve),volala jsem na whirlpool servis,okamžitě přijeli a konstatovali že mám v čudu buben(vysypaná ložiska),oprava by stála víc jak nová pračka tak jsme koupili novou Zanussi a jsem nad míru spokojená,je tichá,má spešl program na samočištění pračky a bubnu,takže jednou měsíčně pustím pračku na prázdno s trochou octa a je zase kráně čistá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
4.3.12 20:34

Projela bych to na vyvářku s octem (bez prádla), víc potento se to asi nemůže, tak maximálně si pomůžeš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
5.3.12 08:57

Ja si taky rikam, ze to budou asi loziska. No zkusim aspon ten buben vycistit a vidim to na novou pracku :( .. diky vsem za rady a zkusenosti. urcite uz nekoupim whirpoolku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
5.3.12 12:00

Mám něco podobného a pračku Siemens s vrchním plněním. Na bubnu i kolem těsnění je tmavě hnědej povlak. Když se uvolní, mám na prádle jakýsi hnusný cucky :pocitac: Včera jsem se to snažila vyčistit, ale samozřejmě to nejde. Opravář mi pračku projel jakýmsi čističem, já zkoušela 4l octa na 90°C, ale ten bordel je tam furt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
7.3.12 05:14

já bych tam na to čištění dala sáček kyseliny citronový.Já když čistila starou pračku octem tak jsem měla po tom octu jakoby rezavý prášek na bubnu,po kyseline citronový ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
24.8.12 16:07

špinavý buben

Ahojky, taky mám vrchní plnění a špinavý buben hnědám sajrajtem která mi dělá fleky na bílém prádle. octem ani ničím jiným to nejde odstranit, já používám fixinelu ve spreji a kartáček na zuby a drhnu a drhnu.
taky používám tekuté prášky na praní ( moje máma pere s normálním práškem a takovej bordel vůbec nemá, jen jak jsou přihrádky na prášek tak to má mírně červené) a ted se mi i zdá že prací prášku vubec neperou (peru tekutý:ariel 3D, rex jap. garden, persil) a jestě dávám ariel na skvrny a lenor!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí