Jaká mikrovlnná trouba?

12681
3.3.12 20:12

jaká mikrovlnná trouba?

Dnes nám chudinka odešla, musíme rychle koupit jinou, ale nevím jakou. Požadavky- do 2000, pouze s kolečkem( nehodlám nic ťukat), nejlépe bílou(nemám ráda nerez),po ohřátí stačí jedno pípnutí( manžel si ráno ohřívá jídlo a nechci aby mě budilo mimčo zběsilé pípání), pokud možno tichý chod, výkonnou( setkala jsem se už i s mikrovlnkama co téměř neohřívali).
Dejte tipy, jakou máte doma a jak jste spokojení. Současná byla elektrolux a odešla za 3 roky- nic moc výdrž :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6945
3.3.12 20:23

moje tchýně má mikrovlnku Bosch a je spokojena,kupovala nedávno
 http://www.mall.cz/…h-hmt-72m420?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
3.3.12 20:26

Ahoj, mám Zanussi a jsme s ní spokojeni. Hlučná tak akorát (ikdyž když spí malá občas bych si přála bezzvučnou ;)), po skončení jednou cinkne a ohřívá taky dobře a samozřejmě v bílé barvě. Taky se mi nerez nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
3.3.12 20:32

ale my si nemůže mě stěžovat na AEG Electrolux :lol: :P ,máme od nich skoro všechny spotřebiče a max,spokojenost,tahle vypadá velmi dobře
 http://www.kasa.cz/…1400-w-bila/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21627
3.3.12 21:11

já mám tento samsung: http://www.mall.cz/…ng-mw-87-y-s
sice nesplňuje požadavek na barvu - je nerez, je digitální (ale jednou namáčkneš tlačítko a rovnou se ti spustí ohřívání 30 sekund, takže žádná složitá manipulace). ale umí vypnout zvuky, je tichá, rychlá a umí vaření v páře (to jsem teda ještě netestovala). já z ní jsem nadšená, takže se omlouvám, že sem dávám něco, co nesplňuje všechny parametry ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
3.3.12 22:16

Máme nerez Baumatic, kupovaná asi před rokem, ale někdy bych jí vzala a vyhodila do popelnice :cert:
Při koupi jsme si nějak nezjistili, jestli „zběsile nepípá“ a ona „zběsile pípá“ :cert: :cert: :cert: , což samozřejmě občas vadí naší malé při spaní

V návodu jsme nic o zrušení signalizace nenašli, tak mi tato koupě fakt mrzí.
Takže opravdu pozor - zjistit předem!

Jinak je v pohodě, ale tohle mě fakt točí. Pípá při nastavování času- a to hodně! a pak při ukončení.

Mmch - nevíte, jestli by se toto pípání nedalo nějak úplně zrušit? Muselo by se ale asi nějak zasáhnout dovnitř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
3.9.13 18:49

Tak nám před chvílí zemřela mikrovlnka a je potřeba nová. Kupoval teď někdo nějakou a jste spokojeni? Jaké jsou dnes u mikrovlnek vychytávky? Tahle byla osmiletá stařenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
26.2.15 18:36

Preji hezky vecer, shanim ted novou mikrovlnnou multifunkcni troubu, jde o mikrovlnku do bytu kde z technickych neni mozne vlastnit poradny sporak s troubou takze nejde ani tak o ohrev jako o funkce grilu, ci dokonce peceni a vareni. Mate nektera doma mutifunkcni mikrovlnku? Jake jsou zkusenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí