Sporák Amica
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
sporák Amica
Ahoj holky,
kupujeme s manželem sporák, ale čekáme prcka tak naše finanční možnosti nejsou velké. Přemýšleli jsme proto o sporáku značky Amica. Přímo je to tento : http://www.electroworld.cz/…p5281-sporak
Máte s ním někdo zkušenost? Nebo s touto značkou? Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
S tímhle konkrétně zkušenost nemám, ale jinak jsme volně stojící Amicu měli dlouhá léta a naprostá spokojenost, byla jedna oprava (zkorodoval drátek v plotýnce, trochu záhadno, jak k tomu došlo). Teď máme troubu Amica a taky ok, ale tu máme krátce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky nemáme tenhle, ale ještě levnější, obyč elektrické plotýnky, máme ho lehce přes rok a žádný problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, my máme od značky Amica vestavnou troubu, varnou desku a dokonce i myčku, vše máme čtyři roky a musim to zaťukat, ale jsme zatím fakt spokojení. Tak přeju, ať sporák dobře slouží. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj tak mamka má amica pračku (3 roky) a sporák)1 rok) a my rychlovarku2,5roku) jsme naprosto spokojeni příjemná cena a kvalitní zboží ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahojky, chystáme se koupit sklokeramický sporák od této značky. Tuhle značku moc neznám, jaké jsou Vaše zkušenosti s ní? Zajímají mě hlavně názory na sporáky. Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele my máme 5 let od této značky myčku, indukční varnou desku a vestavnou troubu a jsem spokojená. Mamka má vestavný sporák už přes deset let a taky je spokojená a ani u nás ani u mamky ty spotřebiče rozhodně nezahálí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sweetis píše:
Ahojky, chystáme se koupit sklokeramický sporák od této značky. Tuhle značku moc neznám, jaké jsou Vaše zkušenosti s ní? Zajímají mě hlavně názory na sporáky. Díky
Mám doma pračku, kupovanou před pěti lety, třída energ. třída AA, účinnost praní A, jede aspoň 3× týdně a je v pořádku. Nemám proti značce výhrady. Navíc pračka tehdy stála 4500,–Kč Nová!!
- Citovat
- Upravit
@Sweetis píše:
Můžu posloužit. Mám Amica CM 5382 sporák druhý rok.
Klady: Funguje dobře, dobře se udržuje sklokeramická deska, trouba dobře peče.
Nedostatky: za dva měsíce mi odpadl jeden držák skla u trouby. Slepila jsem to vteřiňákem a jsem zvědavá, jak dlouho to vydrží. Druhý problém je, že praskla ta umělá hmota, která kryje displej. Asi teplem. Zatím mi to nevadí, až se naštvu, tak to budu nějak řešit. Jinak časovač i ukazatel hodin dobrý
- Citovat
- Upravit
Ahoj, ja mam od Amici sice kombinovany sporak, ale mam ho 2 roky a jsem spokojena
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam Amica indukci, troubu, a mycku. Vse tretim rokem a spokojenost.
Co se tyce trouby, tak na plastovy drzak na sklo taky prasknul, ale v ramci reklamace nam do tydne prisli 2 nahradni a stacilo je tam nacvaknout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AnnaP píše:
Ahoj holky,kupujeme s manželem sporák, ale čekáme prcka tak naše finanční možnosti nejsou velké. Přemýšleli jsme proto o sporáku značky Amica. Přímo je to tento : http://www.electroworld.cz/…p5281-sporak
Máte s ním někdo zkušenost? Nebo s touto značkou? Díky
Anni, máme el. sporák se skolkeramickou deskou
a dávám za 1 s *
. Sice nám „odešly“ čísílka na programovacím display-objevují se tam jen různé čárky (problém několikerého vyhození pojistek při bouřce). Ale protože nepoužívám programované pečení, tak mi to neva. Jinak užívám denně a fungujeme už 7.rok. Jo a ještě máme odsavač par- výkon super a cena taky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mě Amicu nikdy. Koupili jsme před rokem sporák. Po pár měsících začala trouba vždycky při předehřívání čoudit, jednou tak hrozně, že se tlakem otevřela dvířka a manželovi, který stál hned u toho to popálilo obě nohy. Reklamace neuznána s tím, že tam byl olej a že se trouba musí nutně čistit po každém pečení. Fajn, dělala jsem to. Dneska se z ničeho nic rozletělo sklo na troubě po celé kuchyni, rána jako blázen střepy všude a to jsem 3 dny nevařila, takže absolutně nechápu čim to může být… Jsou vedra, tak že by teplem? to ale fakt není normální, ani sluníčko na ně nejde…
- Citovat
- Upravit
@Jitka8888 píše:
Za mě Amicu nikdy. Koupili jsme před rokem sporák. Po pár měsících začala trouba vždycky při předehřívání čoudit, jednou tak hrozně, že se tlakem otevřela dvířka a manželovi, který stál hned u toho to popálilo obě nohy. Reklamace neuznána s tím, že tam byl olej a že se trouba musí nutně čistit po každém pečení. Fajn, dělala jsem to. Dneska se z ničeho nic rozletělo sklo na troubě po celé kuchyni, rána jako blázen střepy všude a to jsem 3 dny nevařila, takže absolutně nechápu čim to může být… Jsou vedra, tak že by teplem? to ale fakt není normální, ani sluníčko na ně nejde…proč píšeš svůj názor anonymně??? Navíc ještě jsem neslyšela, aby se trouba „sama“ otevřela- není tam tlak, není to papiňák… a rozletělo sklo vedrem? to je absolutní nesmysl. Jo a trouba se opravdu čistí- tak jako myješ nádobí, otřeš plotýnky po vaření.. tak snad nechat olej v troubě a pak ji zapnout a myslet si, že se „vypaří“??? za jakou cenu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Birmo
Samozřejmě v té troubě bylo oleje úplné minimum, jestli vůbec… Poprvé bouchla ani ne měsíc po koupení a to jsem v ní pekla snad jen štrůdl, tim jsem chtěla jen říct, jaký přístup v té Amice mají k reklamaci. A Ano, sklo bouchlo z tepla, nekvalitní výroba. Jestli máte Birmo pocit, že chci schválně kazit jméno této firmě, tak si ten sporák klidně kupte. Tato diskuze je o zkušenosti s Amicou a já jí mám holt špatnou.
- Citovat
- Upravit