Obyčejný Jar do myčky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mmonica
11.4.12 19:01
  • Citovat
  • Upravit
Pino123
10.11.12 16:58

Jar běžně :)

Standartně používám JARové tablety, když je to mastnější, přidám 2 - 3 kapky jaru. Když je to nádobí relativně čisté, dávám i samotný JAR, cca čajovou lžičku, ještě nikdy mi to nenapěnilo a ani mi nezbyla pěna v myčce a vždy perfektně umyto. Takže se toho nemusíte bát, jen to chce s mírou. ;)

• Citovat
  • Upravit
24.7.15 23:08

Také jsme pěnili :-)

Naše zkušenost je taková, že jsme jednou také dali klasický jar do myčky a pěnili tolik, že bychom pěnu mohli dodávat na „párty s pěnou“. Zbavit se pěny pomohla avivaž (jak psal někdo dříve) a voda celkem i odtekla. Při té příležitosti manžel vyčistil výpust (filtr a další části) a ostřikující ramena. Nakonec myčka opět funguje, uf :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.1.16 15:13

Zdravím všechny zúčastněné. Rád bych se s Vámi podělil o své zkušenosti co se týče jaru do myčky na nádobí. Celkem často tuto metodu používám, takže s ní mám určité zkušenosti. Do prostoru pro tabletu dávám polévkovou lžíci Jaru Lemon a do místa pro leštěnku polévkovou lžíci obyčejného octa. Do prostoru pro sůl lžíci obyčejné kuchyňské soli. Nikdy mi pěna z myčky ani náznakem nevytekla a nádobí bylo umyto a lesklo se jak psí… :-)
Nevím jakou kdo myčku používá, ale můj historický kousek, který byl vyroben ještě poctivě v Německu: typ AEG ÖKO-FAVORIT 50700 SENSORLOGIC, myje super bez jediné závady :-) P. S. samozřejmě, že používáme i tablety, ale když dojdou, tak si v klidu počkáme až bude nějaká super cenová akce a pak dokoupíme. Do té doby viz. výše :-)

Příspěvek upraven 15.01.16 v 15:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.1.16 15:17
:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
8.2.17 09:37

Ahoj všem,
do myčky musím kupovat jen DM tablety, jiné mi dělají neplechu. Ne, že nemyjí, ale ještě mám zasviněnou myčku. Teď jsem ale místo revolution koupila classic a není to ono. Vím, že když se dělá domácí prášek, tak se k němu kapka klasického mycího prostředku dává, tak mě napadlo, jestli by to té tabletě trošku nepomohlo. Mluvím fakt o kapce.
Nebo nemáte nějaký tip? Ocet dávám běžně.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
8.2.17 09:47
@Aries6 píše:
Ahoj všem,
do myčky musím kupovat jen DM tablety, jiné mi dělají neplechu. Ne, že nemyjí, ale ještě mám zasviněnou myčku. Teď jsem ale místo revolution koupila classic a není to ono. Vím, že když se dělá domácí prášek, tak se k němu kapka klasického mycího prostředku dává, tak mě napadlo, jestli by to té tabletě trošku nepomohlo. Mluvím fakt o kapce.
Nebo nemáte nějaký tip? Ocet dávám běžně.
Děkuji

Já mám obavu že to nepomůže… Cos používala předtím? Já normálně používám všechno zvlášť - prášek, sůl i leštidlo. Teď mi prášek došel, tak jsem si vzala od mamky Jar (tablety) do myčky a přijde mi, že nádobí je s nějakým povlakem a hlavně nechutně voňavý po citronu… Taky ti to může dělat neplechu protože máš zanesenej filtr, ostřikovací ramena atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
8.2.17 09:51
@Nowuka2 píše:
Já mám obavu že to nepomůže… Cos používala předtím? Já normálně používám všechno zvlášť - prášek, sůl i leštidlo. Teď mi prášek došel, tak jsem si vzala od mamky Jar (tablety) do myčky a přijde mi, že nádobí je s nějakým povlakem a hlavně nechutně voňavý po citronu… Taky ti to může dělat neplechu protože máš zanesenej filtr, ostřikovací ramena atd.

Ne, je to fakt tabletama. Používám ty revolution z DM a paráda. Sůl dávám taky zvlášt a místo leštidla právě ocet.
Třeba tablety z Lidlu mi nadělaly pěknou paseku. Myčka nemyla pořádně je chvilku. Pak jsem se nechala zlákat na nějaký Finish či co a ten taky hrůza. Ale zkusila jsem dát dvě a to už umylo. Ty Lidlácký jsem musela vyhodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
8.2.17 09:54
@Aries6 píše:
Ne, je to fakt tabletama. Používám ty revolution z DM a paráda. Sůl dávám taky zvlášt a místo leštidla právě ocet.
Třeba tablety z Lidlu mi nadělaly pěknou paseku. Myčka nemyla pořádně je chvilku. Pak jsem se nechala zlákat na nějaký Finish či co a ten taky hrůza. Ale zkusila jsem dát dvě a to už umylo. Ty Lidlácký jsem musela vyhodit.

Jako kapku zkusit dát můžeš, tím se ti myčka určitě nepos/ere, ale fakt jen trochu, ať ti to nezpění a nenahlásí error.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
8.2.17 13:16

Mám úplně stejnej problém! Přidala jsem kapku jaru a je to o trošku lepší, líp to odmaštuje, ale půjdu koupit ty Revolution. Holt vyhozené peníze, no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.8.21 19:40

Žadnej problém

Vysál jsem jarovou vodu stříkačkou, utřel pěnu a myčka si zas mlaská, jako za mlada :mrgreen: :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí