Obyčejný Jar do myčky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Dík za nápad čistit myčku octem
, vyzkouším. Jinak kupuji ten čistící prostředek z DM na myčku.
Octa jako aviváže bych se nebála. Malému jsem tak prala oblečky asi půl roku, doporuščila dětský sestra, malý je potencionální alergig. A dneska ho dávám místo aviváže na chlapovi věci z práce. Ale stačí fakt jenom lžička.
Btw. na čistění konvice používám kyselinu citronovou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
děkuju za rozesmání dnešního odpoledne, ty reakce jsou fakt dobrý ![]()
já si taky chválím jarový tablety, ale jsou drahýýýý
takže obvykle somat, jen když je jar v akci, tak beru
můj chlap to meje bez tablet furt, skoro vždycky an to zapomene. naštěstí znáte chlapy - nemeje to zas tak často ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
omites píše:
Dík za nápad čistit myčku octem, vyzkouším. Jinak kupuji ten čistící prostředek z DM na myčku.
Octa jako aviváže bych se nebála. Malému jsem tak prala oblečky asi půl roku, doporuščila dětský sestra, malý je potencionální alergig. A dneska ho dávám místo aviváže na chlapovi věci z práce. Ale stačí fakt jenom lžička.
Btw. na čistění konvice používám kyselinu citronovou.
téda, ocet místo aviváže?
to zní dobře. já ho teda používám jen pokud mi něco počůrá kocour
tak to valí do pračky s decinkou octa…a do rychlovarky je k nezaplacení, tady u nás máme asi nějak málo kyselou kyselinu, takže citronovka je naprd ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Etcetera78 píše:
hm, já už párkrát jar do myčky cákla a nádobí bylo normálně umyté a žádný prů.er nenastal
Já právě taky, ani to nebyl Jar, ale jiný, levnější přípravek a bez problémů. Myčku máme Whirpool.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tenhle nápad taky jednou dostal můj manžel, když mi došly tablety a takhle to dopadlo: http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já tedy dávám ocet i na dlaždice, když vytírám po psovi. Sežere to ten zápach.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
annaaaaa píše:
Já tedy dávám ocet i na dlaždice, když vytírám po psovi. Sežere to ten zápach.
jj, když jsme měli štěňata, tak jsme taky po nich vytírali octem, levné a účinné
Já octovou vodu meju i koupelnu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
cheekymonkey píše:cica píše: čéče nebo ten ocet jo,Dej ten ocet do nádobky a máš to, nějak bych to nehrotila. Já třeba s ním i vytírám, teď je mi blujno ze všeho voňavého a ocet dávám v pohodě. Má dezinfekční účinky.
a to naleju jen trochu do té nádobky místo tablety, no možná do toho půjdu a nebo naprázno, je fakt že to neni nijak zašpiněné a zbytek přemeju v ruce.
já si tenkrát koupila tablety REINEX prý nepatří k nejlepším ani k nejhorším a jarové neměli a to bylo opravdu zlo!! sklo bylo uplně mléčné, že mi to nešlo přemýt ani v ruce, t mám ještě doma, ale ty už nepoužiju ani náhodou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
PetraJ píše:
Tenhle nápad taky jednou dostal můj manžel, když mi došly tablety a takhle to dopadlo: http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?…
tak ještě že jsem se tady poradila ![]()
už je to zapnuté s octem tak jsem zvědavá na výsledek. Ocet je suprovej taky ho hodně používám, ale na podlahu ne to se bojim máme normálně lamino, tak jestli by ji nějak nepoškodil
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
cica píše:PetraJ píše:tak ještě že jsem se tady poradila
Tenhle nápad taky jednou dostal můj manžel, když mi došly tablety a takhle to dopadlo: http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?…
už je to zapnuté s octem tak jsem zvědavá na výsledek. Ocet je suprovej taky ho hodně používám, ale na podlahu ne to se bojim máme normálně lamino, tak jestli by ji nějak nepoškodil
Tak se neboj, taky mám lamino plovoučku v celým bytě. Přišlo mi že pronto na lamino je docela na prd a už vytírám jen vodou s octem, a supr
. Jen chlap nadává že to smrdí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jar nééééééééé
Já to udělala a všude byla pěna…vážně nářez…raději pustit bez tablety, jestli máš Bosch nebo siemens tak ta to umeje i bez tablety
Jakž takž
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jste to tady tak rozjely s tou pěnou, že se mi o tom v noci zdálo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj holky ocet na úklid používám ale nikdy mě nenapadlo ho použít jako čistič myčky..Pokud tomu dobře rozumím(předchozí příspěvky)do zásobníku na tablety-gel dam ocet a myčka se my umyje(aspoň trochu)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak se poptám tady. Používám čistič myčky Finish, mamča mi koupila jinej, nějakej W5. Finish umeje perfektně, dala jsem tam W5 a z myčky šla pěna horem dolem, peklo. Stalo se vám to taky? že jeden čistič ok a druhej takovej velikánskej rozdíl?
ten ocet mě taky zaujal
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ne, ne, i zenske… me to taky uz napadlo… Fuj, nikdy vic…
jestli chces, tak do prihradky na umyti zkus dat misto tablety ocet.. on to prece neumyje, ale trochu tomu pomuze…
Ja ho davam misto lestidla i misto toho na umyvani mycky…
Vzdy, kdyz chci umyt mycku, tak do prihradky na tabletu dam ocet a krasne se mycka umyje…