Koupě myčky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Koupě myčky
Ahoj holky,
zařizujeme novou kuchyň a plánujeme samozřejmě i koupi myčky. Vestavěné, 60 cm široké. Chci se proto zeptat, jako myčku máte doma vy, jak jste s ní spokojeni atd. Ať nekoupím něco, z čeho bych byla nešťastná. Nemám s myčkami vůbec zkušenost. Moc díky za rady
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Teď nedávno jsme kupovali nerezovou Bosch a jsem moc spokojená
v obchodě nám poradily a o když to ze začátku vypadalo složitě, tak si ted bez ní neumím představit fungovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Každá myčka je úúúžasná a až poprvé nandáš a umyješ nádobí nebudeš nikdy chtít jinak…
![]()
Já mám Candy, je nás moc, takže mám tu největší na 15. sad nádobí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj tak my máme také myčku a jsem sní moc spokojená je to určitě výhoda jí mít .Máme Whirpool je sice menší ale velká se nám sem nevejde .. Určitě ušetří čaš a spotřeba je málá … ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
werunkaw123 píše:
Teď nedávno jsme kupovali nerezovou Bosch a jsem moc spokojenáv obchodě nám poradily a o když to ze začátku vypadalo složitě, tak si ted bez ní neumím představit fungovat
A nevíš přesně typ a kolik stála, jestli se můžu zeptat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já mám už 10 let aristonku a bez závad i když asi už se jí čas mezi náma skracuje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
RencaVlkova píše:werunkaw123 píše:A nevíš přesně typ a kolik stála, jestli se můžu zeptat?
Teď nedávno jsme kupovali nerezovou Bosch a jsem moc spokojenáv obchodě nám poradily a o když to ze začátku vypadalo složitě, tak si ted bez ní neumím představit fungovat
hele na ní jsem to nenašla, ale teď jsem vyhrábla návod a na něm je psáno SGS 53E18EU
třeba píšu kravinu, ale nic víc jsem nenašla ![]()
Jinak jsme jí kupovali po vánocích za 8tis ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem právě slyšela, že některé třeba hůř myjí atd. Spotřebu jsem koukala, že mají průměrně okolo 15ti litrů. což mi přijde super, protože nádobí umývám normálně několikrát denně. Ale zase na druhou stranu do ní nechci investovat 15tisíc. To mi přijde hrozně moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
werunkaw123 píše:RencaVlkova píše:hele na ní jsem to nenašla, ale teď jsem vyhrábla návod a na něm je psáno SGS 53E18EUwerunkaw123 píše:A nevíš přesně typ a kolik stála, jestli se můžu zeptat?
třeba píšu kravinu, ale nic víc jsem nenašla
Jinak jsme jí kupovali po vánocích za 8tis
To je super. A jsi teda spokojená? Nádobí čisté, všechno ok? Podívám se po ní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
my máme whirpoolku a maximální spokojenost, stála kolem 10tis. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
RencaVlkova píše:werunkaw123 píše:To je super. A jsi teda spokojená? Nádobí čisté, všechno ok? Podívám se po níRencaVlkova píše:hele na ní jsem to nenašla, ale teď jsem vyhrábla návod a na něm je psáno SGS 53E18EUwerunkaw123 píše:A nevíš přesně typ a kolik stála, jestli se můžu zeptat?
třeba píšu kravinu, ale nic víc jsem nenašla
Jinak jsme jí kupovali po vánocích za 8tis
Já jsem nadmíru spokojená
jsem ekzematička takže myčka pro mě byla sen
Nádobí čisté si myslím vyleze z každé myčky, záleží na přípravku já používám teď Jar kapsle a jsem spokojená se vším ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám vestavnou AEG Electrolux s vestavným panelem uvnitř a jsem spokojená maximálně ![]()
Ale podívej se na whirpoolky, ty mají celkem šikovnou věc a to nahoře šuplíček na příbory, což se mi hodně líbí.. ušetří se tím docela dost místa v dolním koši ![]()
- Citovat
- Upravit
RencaVlkova píše:
Já jsem právě slyšela, že některé třeba hůř myjí atd. Spotřebu jsem koukala, že mají průměrně okolo 15ti litrů. což mi přijde super, protože nádobí umývám normálně několikrát denně. Ale zase na druhou stranu do ní nechci investovat 15tisíc. To mi přijde hrozně moc
Myčka se ti určitě vyplatí, je to super úspora i času ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
werunkaw123 píše:RencaVlkova píše:Myčka se ti určitě vyplatí, je to super úspora i času
úspora čeho?? vody ano, ale ne elektřiny a ta je mnohem dražší než voda ![]()
- Citovat
- Upravit
werunkaw123 píše:RencaVlkova píše:Myčka se ti určitě vyplatí, je to super úspora i času
Myčku chci rozhodně, odmítám pořád stát u dřezu, a to jsme zatím jen dva. S dětma by to bylo asi peklo. Ale nechci rychle rychle koupit nějakou a pak z ní být nešťastná
- načítám...
- Citovat
- Zmínit