Koupě myčky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3678
8.3.12 10:09

Zdravím, máme myčku zn. Ariston, spokojenost maximální. Myje dobře, je tichá (pouze pokud blbě naskládám nádobí, tak to cinká) a zatím žádný problém. Máme ji 2 a půl roku. Při výběru to byla pro mě zcela neznámá značka, nicméně jsem neměla čas porovnávat s ostatními značkami a šla do tohoto a udělala jsem asi dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
8.3.12 10:27

Já za sebe doporučuji 100% bosch nebo siemens, je to stejná značka takže je jedno jakou si vybereš. Osobně mám tuhle http://mycky-nadobi.heureka.cz/…ns-sn25m888/ je na ní 3 roky plná záruka, vyrobená v Německu, spotřebu vody má 6l což je snad nejmín co jsem našla, a ještě má navíc 10 let záruku na prorezavění. Je hodně tichá, ač není vestavná tak vypadá pod skřínkou fakt dobře… doporučuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
8.3.12 10:29

ještě jsem nedodala že má koš nahoře na příbory, což je perfektní, krásně je umyje a nezůstávají špinavé jako když jsou nacpané dole v košíčku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
8.3.12 10:42

Peggy, fakt?? Takže mě nemusí mrzet, že jsem nekoupila tu? :lol:

Jinak je to úspora vody a času, to bez debat, elektřinu to samozřejmě bere, ale prostě to pohodlí to vyváží :nevim: Neumím si představit s dítětem furt mejt nádobí, nedělala bych nic jinýho :nevim: Navíc takhle mám pořád čisto na lince, neválí se mi tam žádné špinavé nádobí..

A jak píše Werča, myju jen na noční proud, takže taky úspora. A nádobí se krásně leskne ;)

• Citovat
  • Upravit
94
8.3.12 11:22

My máme Siemens za 11000kč…je super. Má dokonce nahoře příborník, ne jako v těch ostatních…takže se tam vejde víc nádobí…doporučuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
8.3.12 11:24

Je to ta co doporučuje Kačka H :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
8.3.12 12:04

my máme Bosch. když jsem vybírala tak jsem volila mezi bosch, siemens a aeg. Do jiných bych nešla. Když už myčku, tak ať myje dobře. Nakonec to vyhrála Bosch, holt některé věci soudruzi z německa holt umí :-) líp než lžičky :-)

Whirlpool, candy apod. - na tohle jsem neměla odvahu. Od několika známých jsem již slyšela, že pak musí ručně „domývat“. Ale i u těchto značek se určo najdou některé dobré myčky.

Záleží zda chceš vsadit na jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25389
8.3.12 17:22

Bosch s PŘÍBOROVOU ZÁSUVKOU. (nebo Siemens, je to to samé). Já se dívala hlavně na spotřebu vody …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
7.5.12 10:07

Dobrý den, prosím o radu. Máte někdo integrovanou myčku Bosch SMV 48 M 10 EU a nebo Siemens SN 64 M 080 EU. Nevím, mezi kterou se rozhodnout. Moc děkuji. Gabka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
7.5.12 10:24
@Gabka79 píše:
Dobrý den, prosím o radu. Máte někdo integrovanou myčku Bosch SMV 48 M 10 EU a nebo Siemens SN 64 M 080 EU. Nevím, mezi kterou se rozhodnout. Moc děkuji. Gabka :mavam:

Tak asi bych šla do Bosch. Jsou to prý nejlepší myčky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3008
7.5.12 10:38

no určitě bych šla do boschky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
7.5.12 10:44

Máme Bosch silence plus a :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
7.5.12 11:33

ahoj taky mamé BOSCHku,je výborná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
7.5.12 13:00

Jen podotknutí-když jsme nedávno kupovali myčku,tak jsme se taky rozhodli pro boschku.Nicméně jsme zjistili,že jistá Siemens je úplně stejná jako Boschka.Ono totiž udělají jeden typ myčky,a koupí ho jak Siemens tak Bosch ;)
to samé je i u domácích pekáren,el. zubních kartáčků apod ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
9.5.12 13:03

Momi, to je pravda. V elektru mi pořád vnucují místo Boschky tu stejnou Siemens, že má 3 roky záruku a je jinak úplně stejná. Já si ale asi vezmu raději Boschku, i když je prý Siemens značka kvalitnější. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí