Koupě myčky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Gabka79 píše:
Momi, to je pravda. V elektru mi pořád vnucují místo Boschky tu stejnou Siemens, že má 3 roky záruku a je jinak úplně stejná. Já si ale asi vezmu raději Boschku, i když je prý Siemens značka kvalitnější.
objednej si to na netu,vyjde ti to levněji..a nejdřív si prolustruj obchod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bosch x Siemens
Ahoj děvčata, nám říkali ze BOSCH a Siemens jsou v podstatě úplně stejné,ale BOSCHky si prý montují pouze v Německu a taky si tam na to pořádně dohlídnou (německá přesnost), to se prý o Siemenskách říci nedá (ty se „dělají“ po celým světě
Stani
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Stani1701 píše:
Ahoj děvčata, nám říkali ze BOSCH a Siemens jsou v podstatě úplně stejné,ale BOSCHky si prý montují pouze v Německu a taky si tam na to pořádně dohlídnou (německá přesnost), to se prý o Siemenskách říci nedá (ty se „dělají“ po celým světěStani
nevěř tomu ![]()
v Německu se nevyrábí ani BMW ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@momi33 -má pravdu.Tady třeba odpovědˇna dotaz pána jsetli jsou levnější myčky o tolik horší než ty dražší:
Dobrý den
o tomto by se dalo velice rozsáhle diskutovat, pokusím se být stručný a výstižný. Aniž bych snižoval kvalitu výrobků AMICA, jsem si jistý, že značky které jmenujete, tj. AEG, Siemens a Bosch jsou přecijenom o kategorii výše nejen s cenou, ale i zmíněnou kvalitou. Amica se svými výrobky soustředí na jinou cílovou skupinu zákazníků, čili technologie výroby je od zrodu směřovaná tak, aby výsledný produkt byl v nižší střední cenové kategorii, tudíž dostupný všem. Výše uvedené konkurenční značky mají mnohem hlubší historii výroby bílé techniky, vlastní výzkum a technologie o něco vyspělejší.
I tyto značky však potřebují být cenově konkurenčně schopné a proto je trendem stěhovat výrobní závody do jiných destinací, kde ušetří finanční prostředky při výrobě svých produktů. Pokud si koupíte myčku Bosch, zapomeňte na to, že bude vyrobena u našich Německých sousedů. Tím se naskýtá otázka, jestli výše zmíněná kvalita těchto značek je stále pravdou nebo minulostí.
Každopádně značku platíte, ovšem těžko upřesnit v jaké míře. _________________
Luboš Filip
Odborný poradce - poradna o spotřebičích
Produktový Manažer vestavných spotřebičů
Amica Commerce s.r.o.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
osobně bych doporučovala majitelům Bavoráků,aby viděli,jak veškerou elektroinstalaci smolí Vietnamci,kteří dělají i 2 směny za sebou…a to není žádná sranda,bo dělají i přívody na airbagy,a zapalování.
Co vím,tak svého času bylo dost aut,co se svolávaly ke kontrolám.
A veškerá drobná elektronika-Braun,Panasonic,apod,to se léta letoucí nedělá v Německu,ale sune se to dál na východ,do Bulharska,do Maroka apod.Dokud se to dělalo u nás,tak každý měl strach,bo Němci jsou za rohem,a reklamovali i rozmazané razítko ![]()
Ovšem,v Bulharsku je vše jinak,tam hlavně nemají ani zdaleka takové nasazení,jak u nás.
Proto při koupi jakéhokoli spotřebiče se neorientuji jen značkou,ale hledám hlavně co nejvíce recenzí uživatelů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No my máme třeba doma myčku Amica a nemůžu si stěžovat, stála v plné výbavě něco přes 9 tis.- v porovnání s jinýma značkama několik tisíc dolů. Když děláte celou kuchyň tak se snažíte ten rozpočet držet, že. Sousedi měli jednu Amicu 10let a v pohodě, teď ji prodali s celou kuchyní a zase si koupili Amicu. Ledničku máme třeba Bosch a musím říct, že jsem zklamaná, je strašně hlučná, zdaleka nebyla nejlevnější, myslím, že ty výrobky jsou stejně dneska dělané tak, aby vydržely pár let a pak se vyměnily.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cheekymonkey No to je pravda tohle ti potvrdí i kdejaký prodavač elektroniky a hlavně člověk po těch pár letech,co kupuju spotřebiče si toho všimne člověk sám.Viz.naposledy můj vysavač elktrolux ,který stál 4000 a přesně za dva roky a jeden měsíc skončil.A to mám této značky pračku a tu si nemůžu vynachválit je dokonalá(neprala jsem pravda v Miele)dokonce bych řekla,že to není o značce,ale mít fakt štěstí na samotný kus zboží.Třeba vestavěná lednice whirlpool-hrůza skoro jako mít tank v kuchyni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cheekymonkey píše:
No my máme třeba doma myčku Amica a nemůžu si stěžovat, stála v plné výbavě něco přes 9 tis.- v porovnání s jinýma značkama několik tisíc dolů. Když děláte celou kuchyň tak se snažíte ten rozpočet držet, že. Sousedi měli jednu Amicu 10let a v pohodě, teď ji prodali s celou kuchyní a zase si koupili Amicu. Ledničku máme třeba Bosch a musím říct, že jsem zklamaná, je strašně hlučná, zdaleka nebyla nejlevnější, myslím, že ty výrobky jsou stejně dneska dělané tak, aby vydržely pár let a pak se vyměnily.
jj,my máme lednici Amica 11 let,a šlape,pořizovali jsme si jí půl roku před svatbou,když se k nám můj chlap přistěhoval.A není hlučná,naopak.Koukáme třebas i na decibely,třeba naše nová myčka Boschka má 40db,a když myje,tak se chodím dívat,jestli myje.Našim pár let Whirlpoolka dělá děsnej kravál ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit