Aesthetic 3v1? x Emitex 3v1?

564
30.8.06 09:49

Aesthetic 3v1? x Emitex 3v1?

Která hodná mamina mi poradí do kterého je lepší zainvestovat :P :D :P .Zvlášt když mam kočárek Mutsy,který patří k menším kočárkům.
Zajímají mě vaše názory na obě značky.Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37
30.8.06 10:19

Ahojky…ja mam fusak od Emitexu a jsem maximalne spokojena…kocarek mam xlander,takze hluboka korbicka neni taky nijak moc velika…kratsi verze fusaku byla akorat,hezky sla i do autosedacky…fusak od Emitexu bude asi levnejsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1535
30.8.06 10:19

Ahoj,
podle mě ti ta, která má Emitex, pochválí Emitex a zas holky s Aesthetic nedají dopustit na Aesthetic :lol: Ještě jsem neslyšela nic negativního ani na jeden fusak, já hlasovala pro Emitex :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
30.8.06 11:03

Tak já nemám ani jeden, jen jsem oba zkoušela v obchodě a jednoznačně Aesthetic . je mnehem měkčí, netzabere tolik místa, hebčí,prostě podajnější, Emitex je proti němu moc tvrdý. Takže na další mimi mám rozhodnuto.Aes. sice stojí 2× tolik,ale to raději na inzerát použitý než Emitex :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
30.8.06 13:17

Didi: komentář jsem ti šoupla do září 2006, u mě vítězí Aesthetic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
30.8.06 13:23

j

Řeknu tu asi takto: když máš super kočárek -což Mutsy určo je - tak bych investovala do Aestheticu.

My máme Emitex a vyhovuje nám maximálně,ale nemám srovnání. Rozhodovala jsem se z finančních důvodů a jsem spokojená.
Takže hlas pro Emitex:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
30.8.06 13:41

Didi , budu mit taky Mutsy a objedam si urcite Emitex. Kamaradka ma Aesthetic, je nadsena materialem a vsim…ale ja si myslim, ze kvalita Emitexu je vzhledem k jeho polovicni cene skvela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
1.9.06 15:28

Hlasuji pro Aesthetic. Vybirala jsem fusak, aby pasoval do golfek Quinny ZAPP a mela moznost porovnat vedle sebe jak Aesthetic tak Emitex. Aesthetic je mekci, neni tak „naducanej“ jako Emitex a navic ma daleko hezci barevne kombinace a ze jich teda ma… Navic je uzasne teply.

• Citovat
  • Upravit
361
3.9.06 18:18

Ahoj, tak my mame pro dvojky aesthetic. Loni jsme ho meli v Jane powertwin - kocarek tmave modry, fusak pro radecka modry s limetkovym vnitrkem a pro romanku modry s pomerancovym vnitrkem. Byli jsme moc spokojeni, fusak neklouzal a i kdyz jsou sedacky jane pomerne male, bylo vsechno v pohode… Letos fusaky uzijeme do joggingoveho dvojkocarku Tikekech. Fusaky jsou dlouhe, tak nevadi, ze nase deticky jsou jako obrici… predpokladam, ze letosni zimu je uzijeme v pohode a tu pristi uz poslapeme po svych:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
4.9.06 14:09

Ahoj, mám Knorr Nizza a měla jsem Aesthetic a moc spokojenost. Adélku jsem do něj ani moc neoblékala, protože pak byla spocená. Měla jsem sporťák, fusak od Knorru a do toho Aesthetic a úplná pohoda, Áda byla jako v bavlnce.. :wink: Ale podle mě záleží, jak se ti líbí a taky finančně, 2 tisíce je doce řacha (jo, jen jednou se mi trochu ve švu rozpáral, tak jsem to musela zašít ručně).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PK
8
6.9.06 22:12

Tak já taky hlasuju pro Aesthetic. Hlavně proto, že ho máme a jsme spokojení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí