Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky, chtela bych se zeptat, jaky mate zkusenosti s timto typem kocarku? Dela nejakou neplechu? Vcera jsem ho videla v obchode nazivo a docela se mi zamlouval. Ma vsechno, co si u kocarku predstavuju (brzdy na obou stranach, prehazovaci rukojet, sitka na boudicce, pomerne velka a sympaticka vlozna taska…) a je i pomerne lehky - 15kg. Libil se mi i vzhledove, latka, barva. Premyslim, jestli za to stoji nebo radeji Patron Alux.
tenhle typ neznám, ale mám Nowell a jsem s ním max. spokojená. U mě bylo základní kriterium max. odpružení a velká ložná plocha.
Ahojte, původně jsem o tomto kočárku také uvažovala, ale odradilo mě množství reklamací, o kterých jsem se dočetla v různých diskuzích jak tady na emiminu, tak i jinde na internetu. Jsem rozhodnutá, že do polského kočárku (což DorJan je) rozhodně nepůjdu.
Sykorko, my jsem přesně tenhle kočárek koupili, máme ho zatím schovaný v obchodě. O reklamacích nic nevím. Moc lídí ho zatím asi mít nebude, je to celkem novinka, ale prodavačka říkala, že by snad měl mít vychytané mouhchy. Chtěli jsme původně taky koupit Nowell, má ho kamarádka a je s ním maximálně spokojená, ale když jsme objevili Spring, šli jsme do něj… tak doufám, že bude dobrý.
Já bych se do toho jít až tak nebála. Jak čtu reakce na internetu, holky si stěžují i na Patrna a i na ty postatně dražší kočárky. Záleší asi na jaký kus zrovna natrefíš. My máme v provozu od 04/2005 a jsme bez problémů.
Přesně tak, poruchové mohou být i drahé kočáry a tenhle typ je pěkný, za sympatickou cenu a HOUPE! ![]()
Ale ty máš Sykorko ještě čas, tak jestli ho nekoupíte do října, můžu ti pak posloužit vlastní zkušeností se Springem ![]()
Diky. Bibi, do rijna rozhodne vydrzim a tesim se, ze poreferujes. ![]()
Ahojky,
já taky původně chtěla dorjan spring
. Moc se mi vzhledově líbí, ale nakonec mě odradilo to řemínkové odpružení - houpe na můj vkus až moc. Taky na www.kocarky..... mi radili, že tento typ houpání je vhodný pro malé mimčo, pro mimčo ve sporťáku už tolik ne. Stejně tak mi poradil pan Hradil (dovozce těchto kočárku a výrobce potahových látek na ně), že na můj případ (terén, sníh) bude lepší dorjan danny sport, potom cross country a až jako poslední mi doporučoval spring
. Napsal mi že spring
je určen především pro maminky, které chtějí houpat a mají pocit, že ty ostatní typy moc nehoupou. Tak jsem se nakonec rozhodla pro danny sport (cross country se mi až tolik nelíbí), a to i přesto, že je těžký.
Ale jak jsem psala spring
se mi vzhledově líbí moc. Jo a ještě se mi zdál docela nízký. Já jsem malá, ale i tak se mi to zdálo moc.
Tak přeji šťastnou ruku při výběru.
Kdyby jsi měla zájem, můžu ti přeposlat email, který mi napsal pan Hradil.
Luly, mohla bych te poprosit o ten mail na: sykorka999@seznam.cz. Diky.
Poslala jsem ti ten email. Ale nečekej nejakou obsáhlou odpověď. On pan Hradil zřejmě není moc vyřečný ![]()
Každopádně přeji šťastný výběr.