Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj chtěla bych koupit golfové hole a docela se mi líbí deltim kazoo.Mate s nimi někdo zkušenost.Jsou docela levné tak nevím…Děkuji Míša
Ahoj Míšo,my máme golfky deltim kazoo už skoro půl roku a jsme s nima moc spokojený. Supr polohování,jsou prostorný Lukáškovi je 14měsíců a krásně se vnich vyspinká.Takže můžu jen doporučit. Ahoj Jitka.
ahojky , tak krásné deltim kazoo se zelenkavou jsem si odzkoušela v prodejně a zjistila,že jsou na mě vysoké - rukojeti mi sahaly vysoko nad pás, takže na výšku rukojeti u golfáče taky pozor
ahojky I.
Ahoj my je máme už rok a půl a jsem s nima naprosto spokojená, malej se do nich krásně vejde, vyspí se v nich, líbí se mi, že když je vítr, můžu boudu stáhnout úplně přes něj a přesto vidí ven. Fakt doporučuju.
Ahoj my je máme už rok a půl a jsem s nima naprosto spokojená, malej se do nich krásně vejde, vyspí se v nich, líbí se mi, že když je vítr, můžu boudu stáhnout úplně přes něj a přesto vidí ven. Fakt doporučuju.
@Jitinka Dobry den, koupila jsem.si golfky dentim kazoo z druhe ruky.ale nikde jsem se zatim nedocetla do kolika kg ditete jsou?