golfky Deltim Kazoo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
116
26.8.06 20:49

golfky Deltim Kazoo

Ahoj chtěla bych koupit golfové hole a docela se mi líbí deltim kazoo.Mate s nimi někdo zkušenost.Jsou docela levné tak nevím…Děkuji Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8
5.9.06 10:03

Ahoj Míšo,my máme golfky deltim kazoo už skoro půl roku a jsme s nima moc spokojený. Supr polohování,jsou prostorný Lukáškovi je 14měsíců a krásně se vnich vyspinká.Takže můžu jen doporučit. Ahoj Jitka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
5.9.06 21:24

:D :D ahojky , tak krásné deltim kazoo se zelenkavou jsem si odzkoušela v prodejně a zjistila,že jsou na mě vysoké - rukojeti mi sahaly vysoko nad pás, takže na výšku rukojeti u golfáče taky pozor :wink: ahojky I.

• Citovat
  • Upravit
bejbl20
24.9.12 12:25

deltim kazoo

Ahoj my je máme už rok a půl a jsem s nima naprosto spokojená, malej se do nich krásně vejde, vyspí se v nich, líbí se mi, že když je vítr, můžu boudu stáhnout úplně přes něj a přesto vidí ven. Fakt doporučuju.

• Citovat
  • Upravit
bejbl20
24.9.12 12:26

deltim kazoo

Ahoj my je máme už rok a půl a jsem s nima naprosto spokojená, malej se do nich krásně vejde, vyspí se v nich, líbí se mi, že když je vítr, můžu boudu stáhnout úplně přes něj a přesto vidí ven. Fakt doporučuju.

• Citovat
  • Upravit
15.7.17 14:19

dentim kazoo

@Jitinka Dobry den, koupila jsem.si golfky dentim kazoo z druhe ruky.ale nikde jsem se zatim nedocetla do kolika kg ditete jsou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí