Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,
koupili jsme za dobrou cenu kočárek z druhé ruky BIG FOOT; původní majitelé byli hodně spokojení, tak snad budeme i my. I když mám porod až za 2 měsíce, tak jsem dneska ten kočárek študovala a jsem z toho nějaká ťumpachová, nemáte některá z Vás tištěný návod (pokud existuje), jak se co k čemu připíná? Budu moc ráda, když mi ho oskenovaný pošlete na email: karolkas@centrum.cz. Je možný, že návod ani není, v tom případě budu ráda za Vaše rady a zkušenosti, jak to udělat, aby bylo mimi co nejvíce v teple a pohodlíčku.
Moc předem děkuji, Sam
Český návod ti určitě poskytnou na www.depemo.cz kde mají i náhradní díly. Jednou jsem toho využila když jsem píchla Hoco o kořen v zemi v našem parku. Musela jsem si tam dojet pro náhradní duši ![]()
Jinak je to myslím skvělý kočárek, v rámci možností tedy. Já ho měla od narození do 3 měsíců, pak jsem ho prodala, protože se mi do něj moje maxi dítě nevešlo (narození 4,5kg ve 3 měsících 7,5 kg) a chtěla jsem něco lehčího do Prahy. Když se malý narodil tak jsme maximálně využili vložnou tašku do které jsem dávala fusak, když byly malému 2 měsíce, musela jsem vložnou tašku vyndat a položit ho do něj bez ní.
Skládá se jednoduše, myslím že to skládání je tam přes ty červené čudlíky pod rukojetí, pak přehodíš rukojeť dozadu a kočárek se ti složí. Poté jen přehodíš rukojeť zpátky a kočárek je rozložený.
Jako příslušenství je tam madlo a ještě taková vložka na zimu, kterou jsem ale nepoužila i když ještě mrzlo, stačil mi fusak.
Jinak byl skvělý do terénu, nebyl ohromný a dobře se mi s ním jezdilo. Nevýhoda byla s váhou kočárku a to, že je užší a menší, kdyby malý už seděl bylo by to ale v pohodě.
ahojky, my ho máme taky a jsem s ním spokojená. Hlavně že jde přehazovat rukojeť a taky, že má velký košík. Bohužel všechny papíry i s krabicí jsou u tchána ![]()
Když něco nebudeš vědět, tak písni, pokusím se ti poradit.
trochu to tu oživím.
Majitelky Big foot, nevíte, jestli jde sundat střecha z konstrukce? potřebuju vyprat a z kočárku jsem potah dostala( i když to byla makačka na bednu
), ale ze střechy mi to nejde a nerada bych ji zničila. Sundala jsem ji celou, i s konstrukcí a teď nevím, jestli vyprat takhle nebo to jde nějak sundat, aby mi zůstala jen ta látka…
Dík.
Mam Hoco Tornado, trojkolku, ale myslim,ze strechu mame stejnou… sundat to podle me nejde, ja ji prala dvakrat, celou ve vane…jinak jde potah sundat cely, krome boudy.
mroe - dík za reakci. Už je vypráno. Potah jsem šoupla do pračky a boudu dělala ve vaně. Zítra budu oblíkat, tak doufám, že velikost zůstala stejná.
![]()