Kočárek Hoco BIG FOOT

59
26.8.06 19:48

Kočárek Hoco BIG FOOT

Ahoj holky,
koupili jsme za dobrou cenu kočárek z druhé ruky BIG FOOT; původní majitelé byli hodně spokojení, tak snad budeme i my. I když mám porod až za 2 měsíce, tak jsem dneska ten kočárek študovala a jsem z toho nějaká ťumpachová, nemáte některá z Vás tištěný návod (pokud existuje), jak se co k čemu připíná? Budu moc ráda, když mi ho oskenovaný pošlete na email: karolkas@centrum.cz. Je možný, že návod ani není, v tom případě budu ráda za Vaše rady a zkušenosti, jak to udělat, aby bylo mimi co nejvíce v teple a pohodlíčku.
Moc předem děkuji, Sam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4921
26.8.06 20:38

Český návod ti určitě poskytnou na www.depemo.cz kde mají i náhradní díly. Jednou jsem toho využila když jsem píchla Hoco o kořen v zemi v našem parku. Musela jsem si tam dojet pro náhradní duši :lol:

Jinak je to myslím skvělý kočárek, v rámci možností tedy. Já ho měla od narození do 3 měsíců, pak jsem ho prodala, protože se mi do něj moje maxi dítě nevešlo (narození 4,5kg ve 3 měsících 7,5 kg) a chtěla jsem něco lehčího do Prahy. Když se malý narodil tak jsme maximálně využili vložnou tašku do které jsem dávala fusak, když byly malému 2 měsíce, musela jsem vložnou tašku vyndat a položit ho do něj bez ní.

Skládá se jednoduše, myslím že to skládání je tam přes ty červené čudlíky pod rukojetí, pak přehodíš rukojeť dozadu a kočárek se ti složí. Poté jen přehodíš rukojeť zpátky a kočárek je rozložený.
Jako příslušenství je tam madlo a ještě taková vložka na zimu, kterou jsem ale nepoužila i když ještě mrzlo, stačil mi fusak.
Jinak byl skvělý do terénu, nebyl ohromný a dobře se mi s ním jezdilo. Nevýhoda byla s váhou kočárku a to, že je užší a menší, kdyby malý už seděl bylo by to ale v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.06 21:29

ahojky, my ho máme taky a jsem s ním spokojená. Hlavně že jde přehazovat rukojeť a taky, že má velký košík. Bohužel všechny papíry i s krabicí jsou u tchána :?
Když něco nebudeš vědět, tak písni, pokusím se ti poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
4.5.10 15:27

trochu to tu oživím.
Majitelky Big foot, nevíte, jestli jde sundat střecha z konstrukce? potřebuju vyprat a z kočárku jsem potah dostala( i když to byla makačka na bednu :wink: ), ale ze střechy mi to nejde a nerada bych ji zničila. Sundala jsem ji celou, i s konstrukcí a teď nevím, jestli vyprat takhle nebo to jde nějak sundat, aby mi zůstala jen ta látka… :nevim: Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35533
4.5.10 21:50

Mam Hoco Tornado, trojkolku, ale myslim,ze strechu mame stejnou… sundat to podle me nejde, ja ji prala dvakrat, celou ve vane…jinak jde potah sundat cely, krome boudy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
4.5.10 22:29

mroe - dík za reakci. Už je vypráno. Potah jsem šoupla do pračky a boudu dělala ve vaně. Zítra budu oblíkat, tak doufám, že velikost zůstala stejná. :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí