Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky,
potřebovala bych poradit, kde se dá sehnat skejtík za kočárek za rozumnou cenu. Máme obyčejný neznačkový kočárek - kupovaný na podzim 2003 v Opatovicích - má přehazovací rukojeť, takže je brza ve předu i v zadu. Nevíte, dělají se ty skejtíky univerzální nebo vždy jen ke konkrétní značce kočárku?
Manžel by to možná zvládl i vyrobit, takže uvítáme i rady a návody pro kutily.
Taky by mě zajímalo, jestli se vám to osvědčilo, a zda pak dítko chtělo samo chodit nebo se jen vozit? Je to praktické, jak se pak ovládá kočárek?
Díky moc za vaše rady.
Minka
Minko,zkus do vyhledávače zadat heslo „babyskate“,já před rokem hledala podobně.My nakonec koupili skejtík od známých,byl původně dost drahý,stál 2000,my ho měli za 500 a za stejnou cenu jsme ho zase prodali,už do 4.rukou
.
Skejtík byl zpočátku super,byli jsme mnohem rychlejší,Klárce se vození moc líbilo,byly jsme středem pozornosti(bydlíme na malém městě a před námi to tu nikdo neviděl).Jenže po pár týdnech se okoukal a bylo pořád nalézání a vylézání,prostě k vzteku.Po 3 m jsem skate zrušila,svou službu už splnil.Šla bych do něj klidně znovu,do začátku byl skvělý.
Ahoj Minko,
škoda že jsi tenhle dotázek nenapsala už včera, dnes jsem byla v Jičíně a jeden skejtík nám leží nevyužitý v garáži
.
Je to babyskate, rok a půl starý, málo používaný, kupovaný nový na www.detskydum.cz :
http://www.detskydum.cz/obr/1701_1.jpg
Měla jsem ho přidělaný na polském kočáře Deltim, držel dobře, posloužil taky dobře ![]()
Pokud bys měla zájem, můžeme se domluvit na prodeji, chtěla bych za něj cca 500 Kč.
Ostatním se moc omlouvám za soukromou inzerci
.
Papa a hezký večer Katka
Ahojky,
přidávám svou zkušenost. Já ho kupovala, když bylo synovi asi 19 měsíců a byl na to příliš malý, tím nemyslím, že by na to nedosáhl, ale ono ho to tam nebavilo, jel na tom všehovšudy asi 3×. Co jsem tak viděla ostatní maminky s těmahle skejtama, tak ty měly o něco starší děti, řekla bych tak od 3 let nahoru.
Tak snad vám to bude vyhovovat.
Co se týče manipulace s kočárkem, v podstatě se s tím dá jezdit úplně stejně, jako bez něj, ovšem trošku opatrně z obrubníku a na něj, ale dá se to naprosto v pohodě. Já jsem ale měla jiný, jiné přidělání ke kočáru, tak nevím, jak se jezdí s tím, co nabízí KatkaN.
Smokie