Skejtík za kočárek - kde sehnat

89
24.8.06 15:43

Skejtík za kočárek - kde sehnat

Ahojky,
potřebovala bych poradit, kde se dá sehnat skejtík za kočárek za rozumnou cenu. Máme obyčejný neznačkový kočárek - kupovaný na podzim 2003 v Opatovicích - má přehazovací rukojeť, takže je brza ve předu i v zadu. Nevíte, dělají se ty skejtíky univerzální nebo vždy jen ke konkrétní značce kočárku?
Manžel by to možná zvládl i vyrobit, takže uvítáme i rady a návody pro kutily.
Taky by mě zajímalo, jestli se vám to osvědčilo, a zda pak dítko chtělo samo chodit nebo se jen vozit? Je to praktické, jak se pak ovládá kočárek?
Díky moc za vaše rady.
 Minka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1311
24.8.06 16:20

Ahoj,

našla jsem ho tady
http://www.detskyraj.cz/…robnosti.php?…

R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2793
24.8.06 16:28

Minko,zkus do vyhledávače zadat heslo „babyskate“,já před rokem hledala podobně.My nakonec koupili skejtík od známých,byl původně dost drahý,stál 2000,my ho měli za 500 a za stejnou cenu jsme ho zase prodali,už do 4.rukou :D .
Skejtík byl zpočátku super,byli jsme mnohem rychlejší,Klárce se vození moc líbilo,byly jsme středem pozornosti(bydlíme na malém městě a před námi to tu nikdo neviděl).Jenže po pár týdnech se okoukal a bylo pořád nalézání a vylézání,prostě k vzteku.Po 3 m jsem skate zrušila,svou službu už splnil.Šla bych do něj klidně znovu,do začátku byl skvělý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kdoviktera
24.8.06 21:05

Ahoj Minko,

škoda že jsi tenhle dotázek nenapsala už včera, dnes jsem byla v Jičíně a jeden skejtík nám leží nevyužitý v garáži :wink: .

Je to babyskate, rok a půl starý, málo používaný, kupovaný nový na www.detskydum.cz :

http://www.detskydum.cz/obr/1701_1.jpg

Měla jsem ho přidělaný na polském kočáře Deltim, držel dobře, posloužil taky dobře :wink:

Pokud bys měla zájem, můžeme se domluvit na prodeji, chtěla bych za něj cca 500 Kč.

Ostatním se moc omlouvám za soukromou inzerci :oops: .

Papa a hezký večer Katka

• Citovat
  • Upravit
691
24.8.06 21:34

KATKAN - Katko, posilam SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
24.8.06 21:52

Ahojky,

přidávám svou zkušenost. Já ho kupovala, když bylo synovi asi 19 měsíců a byl na to příliš malý, tím nemyslím, že by na to nedosáhl, ale ono ho to tam nebavilo, jel na tom všehovšudy asi 3×. Co jsem tak viděla ostatní maminky s těmahle skejtama, tak ty měly o něco starší děti, řekla bych tak od 3 let nahoru.
Tak snad vám to bude vyhovovat.

Co se týče manipulace s kočárkem, v podstatě se s tím dá jezdit úplně stejně, jako bez něj, ovšem trošku opatrně z obrubníku a na něj, ale dá se to naprosto v pohodě. Já jsem ale měla jiný, jiné přidělání ke kočáru, tak nevím, jak se jezdí s tím, co nabízí KatkaN.

Smokie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
28.8.06 14:55

KatkoN, posílám ti SZ. Doufám, že není pozdě.
Ahojky Minka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
28.8.06 14:55

KatkoN, posílám ti SZ. Doufám, že není pozdě.
Ahojky Minka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4