Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky máte některá tento kočárek a jak vám vyhovuje? Vejde se bez problémů do kufru?
Máte zkušenost s Peg Pérego Duette SW?
Přidejte zkušenost s Peg Pérego Duette SWduette, je dost velkej
A v reálu se mi moc nelíbil a přišel mi, že se špatně ovládá ![]()
Já měla od PP tender MT a naprostá spokojenost. Zadní sedačka do lehu, vozila jsem prcka bez tašky, překlápěcí stříčka, takže jsem videla i na miminko, polohování nožiček u obou sedaček, prostornej, výborná manipulace (dobře udelaný odpružený kolečka, polohovací rukojet, řídil se mi lí než lecjaké golfky).
V zime (Praha) jsem musela několikát vyndat staršího a závej prejet jen s miminem. Používala jsem ho rok a za tu dobu se s nim nic nestalo.
martina
Protože máme taky kočárek Peg Pérego, tak jsem jenom nakoukla, co že to je za kočár a teda…nestačím zírat na tu rukojeť…paráda, to by mě zajímalo, jak se s tím jezdí, na obrázku vypadá výborně
Teda já také zírám, tohle musí být nějaký ultra nový model, kamarádka měla tenhle Duette, ale nějaký starý, no byl docela děsný, sice prostorný, ale zdál se mi dost komplikovaný (já měla na kluky Cam Trolley). Tak pokud se tenhle kočár takhle změnil, tak si ráda počtu nové ohlasy
.
Smokie
PArdon, ja si nevšimla, že je to ten novej duette, SV. Pomlouvala jsem ten starej
Tenhle jsem na živo ani neviděla natož zkoušela, ale už jsme na něj koukala a myslím, že jezdit bude super a že snad ani nemá ty mouchy co má Tender od PP nebo Jane Powertwin. mně by tedy vadila jen ta cena a váha.
Powertwin i Tender mají 13 kilo a já si ho v případě nouze po vyndání staršího dítka vynesla sama do schodů 1. patra. A když mi někdo pomohl tak ani metro či bud nebyl problém. Musím říct, že Tender mi vyhovoval nejvíc ze všech tandemů, co byly před rokem na českém trhu. V porovnání s ostatníma značkama jezdil o 100% líp, předčít ho mohl jen Jané (no možná bebe confort, ale zase ony peníze!!!), ale tam mi vadilo několik maličkostí, které v jiné diskuzi i někdo popisoval.
Takže pokus někdo máte s tím novým Duette zkušenost, ráda si počtu. Manžel když ho viděl, tak chce 3. dítě
. A to nesnáší kočáry (tedy ty moje, jako že jich je moc ![]()
MArtina
Dobry den. Obnovuji diskusi. Nemate nekdo nejnovejsi typ tohoto kocarku? Mocca2? Jak jste s nim spokojeni? Dekuji za odpoved ![]()