pochvala pro Depemo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
174
20.8.06 11:57

pochvala pro Depemo

Ahoj všichni,
ráda bych se s vámi podělila o dobrou zkušenost s jednáním firmy Depemo - dovozce a prodejce kočárků a dalšího dětského zboží v Praze 5 Lochkově.
Tady na emiminu v diskuzi o kočárku Hoco Striker jsem vylíčila svoji špatnou zkušenost a kočárek jsem u Depema reklamovala. To jsem zas pro změnu byla příjemně překvapená skvělým a vstřícným přístupem personálu i samotného pana majitele. Kočárek nám bez jakýchkoli zbytečných průtahů na počkání vyměnili za nový a dokonce jsme si mohli vybrat jakýkoli kočár, který na prodejně měli (nemuseli jsme si brát stejný typ). Vše se tedy v dobré obrátilo a já jsem moc ráda, že existují prodejci, kteří se k zákazníkovi chovají mile, vstřícně a k záležitosti jako je reklamace se neobrací zády, ale snaží se pomoci a vyhovět.
Camilla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Depemo Alpiron?

Přidejte zkušenost s Depemo Alpiron
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
461
20.8.06 14:13

Také jsme měli dobrou zkušenost, velice vstřícní a ochotní. Pro Depemo 1s*.

Sendy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
20.8.06 15:46

Tak to se musím připojit:o)) my jsme zase měli kočárek rozbitý po autonehodě :o(-byl v kufru auta,když jsme bourali…takže jsme ho tam odvezli do servisu-ve čtvrtek večer,v pátek mi volali,že už je hotový a v pondělí jsme ho vyzvedli!!!A to byl docela poničený.Takže jsme si zbytečně půjčovali kočárek od známých,myslela jsem,že to bude na dlouho…Byli jsme moc spokojení.A stejně tak,když jsme ho kupovali,vše nám vysvětlili,ukázali,moc ochotní.
 Terez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4