Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Maminky nemáte s ním zkušenosti?Mám možnost koupit loňský model za 4,800kč tak jestli to má cenu.Ještě v záruce.
Ahoj zrovna ho prodávám na mimibazaru za 10000Kč takže tvoje cena je super.A nám sloužil skvěle.Mohu jen doporučit.Míša
Holky, když kočárek máte/budete mít - nevíte, kolik váží podvozek, kolik korba a můžete mi, prosím, přeměřit vnitřní rozměr korbičky?
Chci si koupit 3kolku s předním otočným kolem a zatím jsem viděla jen jednu upoutávku na tento kočár, tak ho vůbecneznám.
Díky
Tánička
Tříkolka Zeta 3 tris je vybavena hlubokou korbou, která se dá velmi rychle odejmout a vyměnit za autosedačku Boogie pro skupinu 0+ díky novému systému QUICKY. Hluboká korba lze použít i jako kolébka, je vybavena odvětráváním, aby se Vaše miminko cítilo příjemně. U sportovní sedačky je opěrka zad nastavitelná do 4 pohodlných pozic. Nový patentovaný systém umožňuje nastavit opěrku zad i nohou jedním jednoduchým pohybem. Pro bezpečí Vašeho dítetě je sporťák vybaven 5 bodovými bezpečnostními pásy. Dále opěrkami rukou a bezpečnostní hrazdou, tak jako u golfového kočárku. Hrazda je ze zpevněného a lehce omyvatelného potahu. Stabilitu kočárku zajišťují velká nafukovacé kola s paprsky, přední je otočné o 360° s možností aretace. Zadní jsou vybavena centrální brzdou, která je velmi účinná. Nastavitelné odpružení. Zpevněná hliníková konstrukce, široká hliníková opěrka nohou, konstrukce je odlehčená. Další výbava kočárku: nastavitelná rukojeť, universální pláštěnka, prostorný nákupní košík, boudičla s polstrováním a nánožník. Velmi lehce se kládá a po složení je kompaktní. Ve složeném stavu samostatně stojí. Rozměry podstavy: 120×61 cm. Výška rukojeti 116 cm. Váha cca 16,9 kg.
Korbička délka 80cm šířka 34cm
Goldy, to zní dobře.
Ale já si teď na jednom serveru ten kočárek našlo a vypadalo to, že ta váha 16,9 je bez korbičky.
Je to tedy s ní nebo bez? (Je to dost podstatný rozdíl, korbičky váží min. 4,5 kg…).
Díky Tánička
Ano, vaha je bez korbičky.Nevýhodou tohoto kočárku je jeho velká váha.Je ale stabilní.Míša
Ahoj,
tak kamarádka si tento kočárek koupila - tedy jen sportovní verzi ne kombinaci.
Cca po 2 měsících ji už reklamovali a není s ním moc spokojená. Utrhly se jim nějaké druky, kterými je sezení přidělané ke konstrukci, bouda se jde pomněrně lehce sklápět i dopředu (ovšem při jakémkoliv zadrkotání se sklopí úplně dolů), také jim nepromokavá vrstva co je z vnitřní strany boudy ihned popraskala (museli častěji skládat kočárek do výtahu). Tak buď zrovna měli smůlu na nekvalitní výrobek nebo to s tou kvalitou až tak dobré nebude.
Katka
Ahojky, mam tento kocarek a potrebovala bych vedet, jak se rozklada. Rozlozeny jsem ho dostala, kdyz mi pred pul rokem prisel postou, ale ted nevim, jak ho rozlozit a dostat do auta. ![]()