NeoNato Zeta 3x

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
18.8.06 17:20

NeoNato Zeta 3x

Maminky nemáte s ním zkušenosti?Mám možnost koupit loňský model za 4,800kč tak jestli to má cenu.Ještě v záruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
116
18.8.06 19:35

Ahoj zrovna ho prodávám na mimibazaru za 10000Kč takže tvoje cena je super.A nám sloužil skvěle.Mohu jen doporučit.Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TH
18
22.8.06 15:04

Zeta 3 tris - váha, korbička

Holky, když kočárek máte/budete mít - nevíte, kolik váží podvozek, kolik korba a můžete mi, prosím, přeměřit vnitřní rozměr korbičky?

Chci si koupit 3kolku s předním otočným kolem a zatím jsem viděla jen jednu upoutávku na tento kočár, tak ho vůbecneznám.
 Díky

Tánička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
22.8.06 17:18

Tříkolka Zeta 3 tris je vybavena hlubokou korbou, která se dá velmi rychle odejmout a vyměnit za autosedačku Boogie pro skupinu 0+ díky novému systému QUICKY. Hluboká korba lze použít i jako kolébka, je vybavena odvětráváním, aby se Vaše miminko cítilo příjemně. U sportovní sedačky je opěrka zad nastavitelná do 4 pohodlných pozic. Nový patentovaný systém umožňuje nastavit opěrku zad i nohou jedním jednoduchým pohybem. Pro bezpečí Vašeho dítetě je sporťák vybaven 5 bodovými bezpečnostními pásy. Dále opěrkami rukou a bezpečnostní hrazdou, tak jako u golfového kočárku. Hrazda je ze zpevněného a lehce omyvatelného potahu. Stabilitu kočárku zajišťují velká nafukovacé kola s paprsky, přední je otočné o 360° s možností aretace. Zadní jsou vybavena centrální brzdou, která je velmi účinná. Nastavitelné odpružení. Zpevněná hliníková konstrukce, široká hliníková opěrka nohou, konstrukce je odlehčená. Další výbava kočárku: nastavitelná rukojeť, universální pláštěnka, prostorný nákupní košík, boudičla s polstrováním a nánožník. Velmi lehce se kládá a po složení je kompaktní. Ve složeném stavu samostatně stojí. Rozměry podstavy: 120×61 cm. Výška rukojeti 116 cm. Váha cca 16,9 kg.
Korbička délka 80cm šířka 34cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TH
18
30.8.06 21:13

Goldy, to zní dobře.
Ale já si teď na jednom serveru ten kočárek našlo a vypadalo to, že ta váha 16,9 je bez korbičky.
Je to tedy s ní nebo bez? (Je to dost podstatný rozdíl, korbičky váží min. 4,5 kg…).
Díky Tánička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
31.8.06 08:39

Ano, vaha je bez korbičky.Nevýhodou tohoto kočárku je jeho velká váha.Je ale stabilní.Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
31.8.06 16:55

Ahoj,

tak kamarádka si tento kočárek koupila - tedy jen sportovní verzi ne kombinaci.
Cca po 2 měsících ji už reklamovali a není s ním moc spokojená. Utrhly se jim nějaké druky, kterými je sezení přidělané ke konstrukci, bouda se jde pomněrně lehce sklápět i dopředu (ovšem při jakémkoliv zadrkotání se sklopí úplně dolů), také jim nepromokavá vrstva co je z vnitřní strany boudy ihned popraskala (museli častěji skládat kočárek do výtahu). Tak buď zrovna měli smůlu na nekvalitní výrobek nebo to s tou kvalitou až tak dobré nebude.

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
addie87
22.6.13 11:52

Ahojky, mam tento kocarek a potrebovala bych vedet, jak se rozklada. Rozlozeny jsem ho dostala, kdyz mi pred pul rokem prisel postou, ale ted nevim, jak ho rozlozit a dostat do auta. :,(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4