Afty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25324
1.9.10 19:22

Afty

Omlouvám se za další diskusní téma :mrgreen: malýmu se už po druhé (je mu 11,5 měsíce)udělal aft,bojím se,jestli nemá nedostatek nějakých vitamínů,já tedy na ty afty taky trpím,tak jestli to nemůže být genetické :think: máte někdo podobnou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
102677
1.9.10 19:38

ahojky, já mám jen tu zkušenost, že já jsem vždycky na afty trpěla a můj sedmiletý syn trpí také, proto si myslím, že to rozhodně dědičné být může :nevim: jinak neporadím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
1.9.10 20:26

No bohužel ti to taky asi potvrdím, protože já od puberty snad neměla delší pauzu než měsíc, abych neměla na puse nebo v puse něco… teda spíše jsou to opary, ale afty jsem taky mívala hodně. No a dcerka první afty v 15 mesících a od té doby už taky několikrát (i na pohotovosti jsme skončili) a o oparech ani nemluvím - zrovna se nám oběma zase úspěšně jeden sloupal :cert: Takže se obávám, že to něco s dědičností mít asi bude :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
1.9.10 21:39

Ahoj, na afty je vhodné doplnit vitamín B :wink: David trpěl na afty kolem 3 roku celkem dost, dávali jsme sirup Multi-Sanostol a určitě se to zlpešilo, teď zobe B-komplex v tabletkách a fakt je klid :wink: Ten sirup je od 1 roku :-D Přeju, ať se těch potvor zbavíte, já na ně trěpla jednu dobu taky děsně moc :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
2.9.10 09:37
fragola píše:
Ahoj, na afty je vhodné doplnit vitamín B :wink: David trpěl na afty kolem 3 roku celkem dost, dávali jsme sirup Multi-Sanostol a určitě se to zlpešilo, teď zobe B-komplex v tabletkách a fakt je klid :wink: Ten sirup je od 1 roku :-D Přeju, ať se těch potvor zbavíte, já na ně trěpla jednu dobu taky děsně moc :-?

Díky moc za tip,určitě se po tom sirupu podívám.Dává se preventivně?a má nějakou sladší chuť?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
2.9.10 09:44

Momi, ten sirup je s pomerančovou příchutí, celkem fajn, dá se klidně dát dětem do čaje :wink: U nás s podáním nebyl problém 8-) On se dává i při nechutenství a tak, takže já přes zimu dávám, ty 3 měsíce, sice nejsem zrovna zastánce umělých vitalmínů, ale tenhle sirup je fajn :wink: Zkus, snad pomůže :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí