Malé bradavičky - jsou přenosné?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10052
1.9.10 13:11

Bradavičky - poradte

Ahoj chci Vás poprosit o radu za mojí kamarádku, na emimi nechodí, tak jsem jí nabídla že se tady zkusím zeptat

Má holčičku o 14 starší než je Klárka a má všude po tělíčku malé bradavičky, byla u doktorky, ta jí to propíchala a namazala nějakou vodičkou a víc prý dělat nemůže, holčičce se ale tvoří další bradavičky, nevíte co na ně zabírá?

Ještě mě zajímá jestli je to přenosné? Holky občas společně koupeme tak mě zajímá jestli to Klárka nemůže taky chytnout?

díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7270
1.9.10 14:03

ahojky moje starší dcerka chytla také bradavičky ..molusky..myslím že se to tak píše nejsem si jistá a dostala je od někoho ze školního bazénu..myslím si že bradavičky jsou přenosné..museli jsme s ní na kožní kde dostala na to nějakou vodičku ted už nevím název a tím jsme potírali..dr nám řekl že kdyby to nezmizelo bude se to muset seškrabat…naštěstí to zmizelo…ale je pravda že nějakou dobu to trvalo…já bych raději zašla na kožní :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
1.9.10 14:04

jo a samozřejmě měla zákaz plavání v bazénu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56772
1.9.10 14:13

Nepotěším tě, bradavice přenosné bohužel jsou :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
1.9.10 14:22

tak toje supr, předevčírem jsme zrovna společně koupaly, a to jí prý doktorka řekla že nemusí bát že přenosné nejsou :cert:

Za jak dlouho by se objevily kdyby je taky chytla? A musí se u Klárky taky objevit? A jsou přenosné jen ve vodě nebo i když si spolu hrají??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
1.9.10 14:27

já myslím že to každý nechytí asi záleží na odolnosti ???Nevím…nám dr řekl že mohla mít někde lehce poraněnou kůži a tak se ji to tam dostalo..přitom nikdo jiný ze spolužáků je neměl nj ale v tom bazénu se cvachtá celá škola :roll: …nechci kecat nevím jak se to přenáší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
1.9.10 14:35

Ahojky,naše malá měla taky přesně to samé jako popisuješ,ale s tou jsme chodili každý týden jednou na vypichování brdaviček, jinak jsme to doma mazali vodičkou. Ale useli jsem tam chodit pořád,protože se jich prý jinak nezbaví,pořád se budou tvořit nový a nový. Dokud nebudou všechny úplně pryč, musí se chodit na to vyškrabávání. Jinak jestli je to přenosné nevím, nikdo jsme t nechytli. :palec:
Přeju hodně štěstí, je to nepříjemná a zdlouhavá věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56772
1.9.10 14:40

Záleží na imunitě. Přenosné jsou. Neteř je chytila od svého táty, ale dcera se s ní koupala a neměla je :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
7.9.10 20:38

Jako dítě jsem byla magnet na bradavice a přenosné jsou témeř jakékoliv a to krví neboli.. rozdrápáním :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
7.9.10 20:59
zuzka.mamka píše:
tak toje supr, předevčírem jsme zrovna společně koupaly, a to jí prý doktorka řekla že nemusí bát že přenosné nejsou :cert:

Inkubační doba může být až 9 měsíců.
Celkem nechápu, že jí doktorka řekla, že nejsou přenosné :lol: :lol: . To je kravina, jako by to říkala o rýmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
8.9.10 13:16

Ahoj můj synek to měl taky,a dětská doktorka mu zmrazila ty místa sprejem a odtrhala je.Od té doby má klid,ale přenosné jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pampalini
8.9.10 15:47

Já jsem to dokonce chytla od mladšího brášky co to donesl ze školky a to mi bylo asi 18 :) pak mi to dr škrábala au :/

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure