Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, malej mel taky v roce, trvalo to 14 dni, asi jen 3 dny teploty, okolo 38,vetsinou jsem mu ani nic na to nedavala..afty taky neustupovaly, ale ani po skonceni teplot, tak jsem sla k doktorce, a ta nam napsala nejakou vodicku, po te hned bolesti ustoupily, maly spinkal lepe, a do 3 dnu to bylo ok, ale bez te vodicky nevim, jak dlouho by to jeste trvalo..
@pavla001 píše:
Ahoj, malej mel taky v roce, trvalo to 14 dni, asi jen 3 dny teploty, okolo 38,vetsinou jsem mu ani nic na to nedavala..afty taky neustupovaly, ale ani po skonceni teplot, tak jsem sla k doktorce, a ta nam napsala nejakou vodicku, po te hned bolesti ustoupily, maly spinkal lepe, a do 3 dnu to bylo ok, ale bez te vodicky nevim, jak dlouho by to jeste trvalo..
Jo tak vodicku tu taky mame jiz od pondeli - je to fialova gencianka (jestli to pisu dobre), + aloclair gel/ten jsem zde někde v diskusi tipovala na dobry lek, jenze mam pocit, ze to ta moje mala proste sezere, a oni tam pisou, ze se nema 2 minuty sliznout a pak hodinu nepit nejsit - tohle ohlídám, ale to olíznutí ne:-( / Jinak ji samo cpu vsude drozdi - dnes jsem delala spenatovku a bramborovou polivku, vsechno ji mixuju, tak jedine to slupne. Kazdopadne diky za reakci.
Ahoj, nene tohle byla vodicka od doktorky napsana a delana v lekarne, neco silnejsiho, pomohlo to okamzite, i doktorka rikala, ze to pomuze do 2 dnu, gencialka nam taky moc nepomahala..jen trosku ze zacatku..kvasnice jsem taky davala, my jsme to meli plnou pusu i na rukach si to roznesl, tak proto nam to napsala..