Afty, neštovice u chlapečka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11
20.11.13 19:59

afty,neštovice u chlapečka

Potřebuji radu maly 19měsícu ma afty prvne mel asi tři pupinky na jazyku ted ma ze zadu jazyku az do pulky jazyka jeden velky aft horni patro take cele pod rtem z venky i nad rtem. mame fialovou tu vodicku na to nezabira, ted z lekarny na afty primo se to jmenuje a zda se mi ze to ma cim dal vic. navic chvilku si hraje pak breci nechce pit jist dudlika nic. navic mu rostou dole dva spicaky, ma 38 i 39 horecky.co s tim? a dotaz druhy kazdy den mu pribyde pupinek na cele vedle nosu pod bradou vedle brady u ouska červene mohou to byt neštovice? diky za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10680
20.11.13 20:39

Já nemám zkušenosti, moc neporadím, jen mě napadlo… to co má v pusince, jsou to určitě afty? Nemůžou to bejt taky neštovice? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
20.11.13 20:48

Myslite ze by mel nestovice v pusince?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6347
20.11.13 21:02

@zuzankaxxx nemam pupinky na dlanich nebo ploskach nohou? Pokud ano, jedna se o infekcni nemoc usta, ruce, nohy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
20.11.13 21:05
@zuzankaxxx píše:
Myslite ze by mel nestovice v pusince?

takhle po netu těžko říct. Každopádně pokud má k tomu horečku, tak do něj dostaň tekutiny za každou cenu, jinak skončíte na kapačkách. Můj syn měl v tomhle věku aft plnou pusu a už jsme doma měli žádanku- nakonec se chytnul na vychlazenou kolu a brčko..(kola sice humus, ale doporučila dr, že lepší, než nic)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
20.11.13 21:07

Dcera, když měla neštovice tak měla 2 i v puse, vypadalo to jako afty. Jak ty pupínky na obličeji vypadají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
20.11.13 21:26

Cervene fličky ne moc velke

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
20.11.13 21:26

Jo kolu dnes chtel brckem pit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
20.11.13 22:13

@zuzankaxxx určitě bych šla hned ráno k lékaři, píšeš každý druhý den má další pupínek, tak už jsi měla jít dnes, můžou to být neštovice, nebo infekce či alergie, nebo nějaká divná reakce k těm zubům :nevim: já už bych byla u doktora :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
20.11.13 22:15
@zuzankaxxx píše:
Jo kolu dnes chtel brckem pit

Dávej mu fakt každou chvilku, dělá na tu pusu dobře spíš studené. Určitě vynechte ovocné šťávy a podobné věci- ty afty(a konec konců i neštovice v puse) hrozně štípou. Dr nám kladla na srdce to ití a zdůrazňovala, že klidně ať třeba dva dny nejí, to že se dá dohnat oslazením Glukopurem, ale ty tekutiny že jsou alfa omega.. Taky jsme u toho měli horečku, ale myslím cca za 2 dny to bylo lepší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí