Agentura práce - Německo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10584
16.2.12 10:27

agentura

Ahoj
holky nevíte některá meil na německou agentura práce či v čr agenturu která zprostředkovává práci v německu?děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
926
16.2.12 10:30

Vygoogluj si „jobsuche deutschland“ a nabídne ti to spoustu odkazů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
16.2.12 10:33

díky ale já myslela jestli nějaká neví o nějaký agentuře ověřený,zas nechce se mě volat nebo posílat životopisy do všech o kterých nic nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
16.2.12 10:44

Volat nemá cenu nikam, stejně ti na recepci řeknou, ať jim pošleš e-mail.
Mě se kdysi naopak dost vyplatilo poslat e-maily na všechny strany, i tam, kde jsem si myslela, že je to naprostý nesmysl. E-mail nic nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
16.2.12 12:07

a jakou praci bys chtela sehnat? tady v nemecku to vypada dost bidne,jedine co hodne hledaji jsou pecovatelky do domovu duchodcu. …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
16.2.12 12:15

v podstaě jsem schopná dělat cokoli,mám vyuční list pečovatelka +sš účetní +dodělávám vš stavební

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.20 11:18

Ahoj, pokusím se obnovit diskuzi. Nemáte někdo zkušenosti se seriózní agenturou pro práci v Německu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
13.10.20 14:02

To jste si asi nevybrala nejlepší dobu na hledání práce v Německu :D Myslíte, že momentálně nás Němci u sebe chtějí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.20 14:58

Vím že situace není nejlepší a je omezený vstup přes hranice. Není to ale jako na jaře..pro pendlery jsem četla, že platí výjimky a mohou volně přes hranice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
14.10.20 13:21

@HoPy Nevím proč se paní vysmíváte. Manžel taky začal pracovat v Německu před dvěma měsíci…korona nekorona. Možná vás bude zajímat, že němci naopak čechy chtějí :) Hezký den

https://sdeleni.idnes.cz/…deleni_hradr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat