Agentura práce - Německo
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
agentura
Ahoj
holky nevíte některá meil na německou agentura práce či v čr agenturu která zprostředkovává práci v německu?děkuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Vygoogluj si „jobsuche deutschland“ a nabídne ti to spoustu odkazů
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
díky ale já myslela jestli nějaká neví o nějaký agentuře ověřený,zas nechce se mě volat nebo posílat životopisy do všech o kterých nic nevím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Volat nemá cenu nikam, stejně ti na recepci řeknou, ať jim pošleš e-mail.
Mě se kdysi naopak dost vyplatilo poslat e-maily na všechny strany, i tam, kde jsem si myslela, že je to naprostý nesmysl. E-mail nic nestojí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a jakou praci bys chtela sehnat? tady v nemecku to vypada dost bidne,jedine co hodne hledaji jsou pecovatelky do domovu duchodcu. …
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
v podstaě jsem schopná dělat cokoli,mám vyuční list pečovatelka +sš účetní +dodělávám vš stavební
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, pokusím se obnovit diskuzi. Nemáte někdo zkušenosti se seriózní agenturou pro práci v Německu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To jste si asi nevybrala nejlepší dobu na hledání práce v Německu
Myslíte, že momentálně nás Němci u sebe chtějí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vím že situace není nejlepší a je omezený vstup přes hranice. Není to ale jako na jaře..pro pendlery jsem četla, že platí výjimky a mohou volně přes hranice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@HoPy Nevím proč se paní vysmíváte. Manžel taky začal pracovat v Německu před dvěma měsíci…korona nekorona. Možná vás bude zajímat, že němci naopak čechy chtějí
Hezký den
- načítám...
- Citovat
- Zmínit