Co na sebe na pohovor?
- Fotoalbum (5)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Sla bych v cernych kalhotech (nebo slusnych dzinach) a nejake tunice, peknem triku, svetriku a doplnky - sala, korale, kabelka… tak nejak slazene do barvy… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych řekla že ňákou bílou košilkou a černými (třeba i společenskými) kalhoty se nikdy nic neztratí, k tomu fešné botky na podpatku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sladila bych obleceni do jedne barvy treba tricko nebo svetr v teze barve jako puncochace, nebo tricko ci halenku sladit s paskem u kalhot a satkem atd
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neporadim, móda mě nebere, ale moc držím palce, ať ti to vyjde
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kalhoty ( né rifle) - šedé či usedlejších barev..bílou či jinou jednobarevnou elegantně sportovní košili či halenku..plus šálku nebo zajímavou bižu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Úpletový svetr ( hezký, nevytahaný ), černé legíny, černé sáčko, popř. jen dopnit šátkem, kabelku v barvě svetru, nebo černou, boty na podpatku nejlépe kozačky ( ale né špičatky, jako pro barbie
), a oblíbenou vůni. Pohodlné, ležerní, neurazí a není přehnaně společenské, přeci jen nejdeš na pohovor do banky abys šla v kostýmku apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
beckie píše: Úpletový svetr ( hezký, nevytahaný ), černé legíny, černé sáčko, popř. jen dopnit šátkem, kabelku v barvě svetru, nebo černou, boty na podpatku nejlépe kozačky ( ale né špičatky, jako pro barbie), a oblíbenou vůni. Pohodlné, ležerní, neurazí a není přehnaně společenské, přeci jen nejdeš na pohovor do banky abys šla v kostýmku apod.
- Citovat
- Upravit
Měla jsem v plánu černé, úzké kalhoty, tm. hnědé kozačky (bohužel nejsou na podpatku), k tomu bílou košili (takovou jakoby tuniku, volnější) přepásanou páskem v barvě bot a kabelek a k tomu výraznější šátek
Zkusím pohledat obrázek, jakou mám představu… ![]()
- Citovat
- Upravit
Takko taky za vrchol mody nepovazuji,taková hadrárna.
no já bych šla v černých kalhotech a nějakém pěkném tričku nebo haleně,co by se tomu hodilo.mě se líbí věci z Orsay,ty jsou pěkné elegantní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přimlouvala bych se za kostýmek - kdesi jsem četla doporučení, že na pohovor je vhodné jít radši v oblečení „o třídu výš“ než riskovat přílišnou ležérnost. Svým způsobem tak dáváš najevo, jak moc si místa ceníš.
Módě prd rozumím, na druhou stranu jsem dělala výběrovky na recepční a na sekretářky a kostýmkem nikdy nikdo neurazil ani nešokoval, i když běžné pracovní oblečení tak nóbl nutné nebylo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Něco podobného, akorát hnědé kozačky a tu košilu v bíle barvě a bez aplikací.
A nebo se mi líbí něco takového, akorát místo tmavě modrých džín, by se mi hodili černé slimky ![]()
- Citovat
- Upravit
Knihomyš píše:
Přimlouvala bych se za kostýmek - kdesi jsem četla doporučení, že na pohovor je vhodné jít radši v oblečení „o třídu výš“ než riskovat přílišnou ležérnost. Svým způsobem tak dáváš najevo, jak moc si místa ceníš.
Módě prd rozumím, na druhou stranu jsem dělala výběrovky na recepční a na sekretářky a kostýmkem nikdy nikdo neurazil ani nešokoval, i když běžné pracovní oblečení tak nóbl nutné nebylo.
Četla jsem diskuze o pohovorech do podobných obchodů jako je HM, CA, Benneton a prý často měli personalistky narážky na holky, které přišli v kostýmkách. Ba dokonce jedné řekli, že ji půjčí nějaké oblečení z obchodu, než si koupí svoje. ![]()
- Citovat
- Upravit
Přeji krásný večer,
v úterý jdu na pohovor na prodavačku do Takka. V požadavcích měli uvedeno, že zájemce musí mít zájem o módu. Módu miluji (i když Takko za vrchol nepovažuji
ale vypadnout někam do práce musím).
Samozřejmě nemám v plánu jít v džínách.
Tak jsem tak přemýšlela, v čem na ten pohovor vůbec jít? I když mám doma kostýmky a různé hodně společenské oblečení, tak se mi to nějak na tuhle pozici nehodí.
Dámy, proto prosím tipy a rady, jak byste šly na pohovor vy?