Co na sebe na pohovor?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101871
12.8.18 20:25

@Nmdl No, já bych řekla, že se s tím počítá jen v některých firmách a na některých typech profesí. Je spousta pozic, kde přijít na pohovor příliš formálně oblečený je spíš mínusem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
12.8.18 20:31
@j.a.n.i1 píše:
@Nmdl No, já bych řekla, že se s tím počítá jen v některých firmách a na některých typech profesí. Je spousta pozic, kde přijít na pohovor příliš formálně oblečený je spíš mínusem.

Např.? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101871
12.8.18 20:36

@Wani Třeba pozice, kde se očekává práce venku, v terénu… tam prostě kostýmek a lodičky na pohovoru působí tak, že nejsi úplně vhodný kandidát, stejně jako kluk v obleku taky bude působit trochu nepatřičně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
12.8.18 20:44

@j.a.n.i1 Přesně tak. I třeba na tu pozici v Takku nebo na pozice v restauracích (nemyslím špičkové restaurace), pozice třeba v nemocnici nebo tak něco. Ono to občas působí, že se povyšuješ na ostatními, že si myslíš, že jsi něco lepšího. Kdyby někdo k nám teď přišel na pohovor v obleku, tak mu to bude spíš ke škodě, protože si zakládáme na pohodovou atmosféru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
5.9.19 21:17

Ahoj holky. V pondělí jdu na osobní pohovor do pojišťovny. Řeším co na sebe, je to malá pobočka na kraji města, asi o třech zaměstnancích. Mam tady kostým tmavě vínové barvy ale v kostýmu se fakt necítím. Napadla mě halenka bílá s manžetovým rukávem okolo zápěstí, (je delší těsně pod zadek) na to sako, černé, hezky padnoucí a k tomu černé legíny, lodičky na nizoučkém podpatku - tmavě modré. Vím že legíny na pohovor nic moc ale zase si říkám, že pojišťovna neni banka abych tam musela v kostýmu? Když to dám na sebe tak to vypadá dobře, ale fakt nevím co ty legíny? Díky za radu. Jsem uplně mimo po čtyřech letech doma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45730
5.9.19 21:21

Leginy asi neee. Pokud nemáš postavu topmodelky tedy. Nemáš nějaké elegantní kalhoty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
5.9.19 21:22

@Korculalala leginy určitě ne… je to divny a lidi je nosí na sport… vzala bych si nějaké kalhoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pvln34
5.9.19 21:22

@Korculalala namiesto legin si daj radšej tmavé elegantné rifle a je to ;) ten zvyšok si vymyslela dobre. Držím palce :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7188
5.9.19 21:38

Taky bych legíny nebrala, buď džíny, nebo nějakou pouzdrovou sukni. Obecně se říká, že bys měla jít na pohovor oblečená tak, jako bys pak chodila do práce. Já nosila vždycky sukni a halenku, tam kde dělám teď máme mundúr, ale i tak jsem na první kolo šla v sukni a na druhý už normálně v džínách. Záleží v čem se cítíš, já mám sukně nejradši, ale legíny vynech, to fakt není vhodný. Pokud to teda nejsou ty pevnější jeggins.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6669
5.9.19 21:41

Leginy nejsou na nošení místo kalhot, ale místo punčoch. Takže nosit je místo kalhot není v naprosté většině situací vhodné a na pohovor už vůbec ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
5.9.19 21:45

Pokud jsou to klasicke leginy, tak ty fakt ne-e. Ale ja mam jedny leginy, ktere jsou spis elasticke kalhoty a jsou z huste latky, nepruhledne, ty bych si klidne vzala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
5.9.19 22:12
@Lorry1 píše:
Pokud jsou to klasicke leginy, tak ty fakt ne-e. Ale ja mam jedny leginy, ktere jsou spis elasticke kalhoty a jsou z huste latky, nepruhledne, ty bych si klidne vzala.

Taky mám, z primarku, jsou pevný jako džíny, ale elastický. A nemají kapsy, zip a knoflík. Normálně v pase na gumu. Miluju je. Hlavně proto, že nejsou vidět pod tričkem ty hrboly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
5.9.19 22:15

Pracuji v pojišťovně a na pohovor jsem tenkrát sla v sukni a halence :D kostym bych si nebrala, leginy záleží jaké jsou, jak to vypadá jako celek a jak se v tom citis. Podle popisu a jak si to představuji bych se toho nebala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
5.9.19 22:15

Díky holky, mám černé uplé kalhoty, ty by byly super ale nejsou dlouhé úplně až ke kotníkům ale zhruba tak 7cm nad kotník. Je to taková ta délka, které jsme jako malí říkali, že někdo čeká,,velkou vodu,, :lol:. No asi ještě zajdu koupit nějaké normální kalhoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116384
5.9.19 22:19

Legíny plus halenku určitě ne, myslela bych si že jsi zapomněla sukni. :D
Co nějaké šaty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...