Agentura mě obrala o peníze
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@rozmary
ja bych teda taky nemlcela, ba naopak bych udelala dusno a poslala na ne kontrolu z inspekce prace, tohle v dnesni dobe asi neni ojedinele a lidi mlci, aby meli alespon neco.
Chce se mi z tyhle doby a zlodeju v ni fakt blejt
![]()
za me si udelala dobre, najdi si neco jineho a na ne prd
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Otázkou je, z jakých peněz by to bylo…jestli 3 tisíce z 25 tisíc…nebo 3 tisíce z 8 tisíc platu (např.)…a taky jestli jsi jinak doma, živí tě muž, mateřská a pod…nebo ty peníze nutně potřebujete/nepotřebujete…jak snadno získáš/nezískáš novou práci…to vše jsou faktory pro to se OZVAT nebo NEOZVAT…
Příspěvek upraven 28.05.14 v 09:04
- Citovat
- Upravit
Tyhle agentury todle dělají běžně a ještě se tam nadřeš jako kůn.
- Citovat
- Upravit
Taky bych se ozvala a to dost tvrdě..udělala si dobře..teď bych ještě zkusila, že buď ti budou zas dávat práci nebo na ně pošleš kontrolu.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky bych nedokázala mlčet, protože toto je nehorázný bo..el! Ale chápu i to, když jsou lidi zticha, aby nepřišli o práci. A právě s tím podobní syčáci počítají.
Smutná doba.
- Citovat
- Upravit
Přesně, hledat a pokud možno najít lepší práci a ne ně poslat kontrolu!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jitka1976 píše:
Otázkou je, z jakých peněz by to bylo…jestli 3 tisíce z 25 tisíc…nebo 3 tisíce z 8 tisíc platu (např.)…a taky jestli jsi jinak doma, živí tě muž, mateřská a pod…nebo ty peníze nutně potřebujete/nepotřebujete…jak snadno získáš/nezískáš novou práci…to vše jsou faktory pro to se OZVAT nebo NEOZVAT…Příspěvek upraven 28.05.14 v 09:04
Bylo to z 10 tisíc, jiný příjem nemám a oni nesmí překročit desítku, protože už by museli platit zdravotko, práci hledám už skoro rok, žádná není, tak se držím aspoň tady. Peníze potřebujeme, proto jsem se ozvala a doufala, že jsou to alespoň trochu slušný lidi ![]()
- Citovat
- Upravit
@rozmary píše:
Bylo to z 10 tisíc, jiný příjem nemám a oni nesmí překročit desítku, protože už by museli platit zdravotko, práci hledám už skoro rok, žádná není, tak se držím aspoň tady. Peníze potřebujeme, proto jsem se ozvala a doufala, že jsou to alespoň trochu slušný lidi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rozmary
tak ja nevim, jestli mas jak dokazat pred tou kontrolou ze Te okradli a chteli okrast a okradaji i jine
pokud to pujde dokazat kontrolou bych zkusila pohrozit, pokud ne mlcela bych aby se to neobratilo proti Tobe, nikdy nevis s kym mas tu cest a nezminovala bych se jim o tom a kontrolu poslala „anonnymne“
s praci je to mizerny, ale nechat se okradat o tolik penez uz je vrchol
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A misto 10tisic brat 7tisic
![]()
to je uz dost velky rozdil pro nekoho, kdo praci potrebuje a ma doma male deti, co vse se za to da poridit
a nemluvim o tom, ze Ty jsi si je vydelala, odpracovala, mas narok na zaplaceni, proboha to budeme delat zadarmo ze strachu ![]()
mrzi me, co se Ti stalo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rozmary
No…z 10 tisíc je to sakra znát…teď už s tím nic moc nenaděláš-pozdě bycha honiti…Ale…
Já bych napsala dopis (email) šéfovy té agentury…je totiž možné, že toto krácení peněz není z jeho hlavy, ale že si takto vylepšuje plat někdo z jeho podřízených (účetní a spol)…Prostě bych napsala něco takového: Dobrý den, jmenuji se xxxx, pracuji pro vás X let/měsíců a vždy bylo vše v pořádku, z mé i vaší strany…až do tohoto měsíce, kdy mi byla pokrácena výplata o 3 tisíce bez udání důvodu…nejsem si vědoma žádné chyby v mé práci. Byla jsem si pro vysvětlení u vaší účetní (ta mi řekla to a to…doplň ty) a velice neochotně mi vyplatila 2 tisíce. Pokud jsem nějak pochybyla, budu ráda, když mě o tom budete informovat a já se toho příště vyvaruji. Práce u vás si velice vážím a snažím se odvádět 100% výkon. Doufám, že toto nedorozumění neovlivní náš pracovní vztah…děkuji a s pozdravem XXXXXX
Zkus to…uvidíš…buď je zaměstnavatel profík a prověří to/uzná pochybení…nebo je sketa a nic dobrýho tě tam nečeká a už se ani neozvou…
- Citovat
- Upravit
@Jitka1976 píše:
Otázkou je, z jakých peněz by to bylo…jestli 3 tisíce z 25 tisíc…nebo 3 tisíce z 8 tisíc platu (např.)…a taky jestli jsi jinak doma, živí tě muž, mateřská a pod…nebo ty peníze nutně potřebujete/nepotřebujete…jak snadno získáš/nezískáš novou práci…to vše jsou faktory pro to se OZVAT nebo NEOZVAT…Příspěvek upraven 28.05.14 v 09:04
Tak myslím, že je jedno, jestli to bylo z 8 táců nebo 25, a jestli je paní živí manžel nebo ne. Prostě si ty peníze vydělala a má na ně nárok, koho by bavilo makat zadarmo?
Zakladatelko, ta firma je pěkně vyčuraná, na té vyplatě peněz bych si trvala! Sama jsem dělala pod takovou agenturou a ikdyž to nebyli úplní andílci, vždy platili i to co bylo nad rámec, třeba bokem, nějakými „prémiemi“… Zkus jim třeba pohrozit, že na ně někoho pošleš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@brulinka
a ja bych nevyhrozovala, pak si daji vse doporadku, vse zamaskuji a kontrola nic nenajde a nepomuze si nicim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě počkám a budu doufat, že se ozvou. Hodně spoléhají na to, že to má spousta lidí jako přivýdělek k jiné práci, takže nad tím buď mávnou rukou, nebo si toho kolikrát ani nevšimnou že jim přišlo míň. Kdyby jim tam přišla kontrola a našla nějaké nesrovnalosti, co by se dělo? Jde o to, že ta agentura zaměstnává víc než 1500 lidí a kdyby skončila, kam půjdou ty lidi co nic jiného nemají? Skončí všichni na pracáku? ![]()
- Citovat
- Upravit
Zdravím, dělám pod agenturou a poslali mi ve výplatě o tři tisíce míň, než jsem si vydělala, nenechala jsem to být a dojela si pro to co mi patří, koukali na mě jak čerti a po hodině dohadování jsem z nich dostala alespoň dvojku s tím, že účetní někde udělala chybu a že mi ten zbytek vrátí v daních. Tím jsem si pod sebou zřejmě podřízla větev, protože se mi neozývají kvůli práci a když jim zavolám já, tvrdí, že teď nic není, i když vím že je. Oškubali takhle víc lidí, ale oni mlčí, protože se bojí, že příjdou o práci. Asi jsem jim šlápla na kuří oko, ale kde to sakra jsme? Přece nebudu chodit do práce zadarmo, teď mi vzali tři, příště by to mohlo být pět
Co vy, nechaly byste to být, hlavně že dostanete aspoň něco? V práci mi říkali, jak jsem blbá, že jsem měla mlčet