Agentura mě obrala o peníze

rozmary
28.5.14 08:53

agentura mě obrala o peníze

Zdravím, dělám pod agenturou a poslali mi ve výplatě o tři tisíce míň, než jsem si vydělala, nenechala jsem to být a dojela si pro to co mi patří, koukali na mě jak čerti a po hodině dohadování jsem z nich dostala alespoň dvojku s tím, že účetní někde udělala chybu a že mi ten zbytek vrátí v daních. Tím jsem si pod sebou zřejmě podřízla větev, protože se mi neozývají kvůli práci a když jim zavolám já, tvrdí, že teď nic není, i když vím že je. Oškubali takhle víc lidí, ale oni mlčí, protože se bojí, že příjdou o práci. Asi jsem jim šlápla na kuří oko, ale kde to sakra jsme? Přece nebudu chodit do práce zadarmo, teď mi vzali tři, příště by to mohlo být pět :cert: Co vy, nechaly byste to být, hlavně že dostanete aspoň něco? V práci mi říkali, jak jsem blbá, že jsem měla mlčet :roll: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4566
28.5.14 09:00

@rozmary
ja bych teda taky nemlcela, ba naopak bych udelala dusno a poslala na ne kontrolu z inspekce prace, tohle v dnesni dobe asi neni ojedinele a lidi mlci, aby meli alespon neco.
Chce se mi z tyhle doby a zlodeju v ni fakt blejt :zed: :poblion:

za me si udelala dobre, najdi si neco jineho a na ne prd :nevim: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
28.5.14 09:03

Otázkou je, z jakých peněz by to bylo…jestli 3 tisíce z 25 tisíc…nebo 3 tisíce z 8 tisíc platu (např.)…a taky jestli jsi jinak doma, živí tě muž, mateřská a pod…nebo ty peníze nutně potřebujete/nepotřebujete…jak snadno získáš/nezískáš novou práci…to vše jsou faktory pro to se OZVAT nebo NEOZVAT…

Příspěvek upraven 28.05.14 v 09:04

• Citovat
  • Upravit
111verunka111
28.5.14 09:03

Tyhle agentury todle dělají běžně a ještě se tam nadřeš jako kůn.

• Citovat
  • Upravit
1201
28.5.14 09:04

Taky bych se ozvala a to dost tvrdě..udělala si dobře..teď bych ještě zkusila, že buď ti budou zas dávat práci nebo na ně pošleš kontrolu.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
28.5.14 09:05

Taky bych nedokázala mlčet, protože toto je nehorázný bo..el! Ale chápu i to, když jsou lidi zticha, aby nepřišli o práci. A právě s tím podobní syčáci počítají. :poblion: Smutná doba.

• Citovat
  • Upravit
3733
28.5.14 09:07

Přesně, hledat a pokud možno najít lepší práci a ne ně poslat kontrolu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
28.5.14 09:08
@Jitka1976 píše:
Otázkou je, z jakých peněz by to bylo…jestli 3 tisíce z 25 tisíc…nebo 3 tisíce z 8 tisíc platu (např.)…a taky jestli jsi jinak doma, živí tě muž, mateřská a pod…nebo ty peníze nutně potřebujete/nepotřebujete…jak snadno získáš/nezískáš novou práci…to vše jsou faktory pro to se OZVAT nebo NEOZVAT…Příspěvek upraven 28.05.14 v 09:04

Bylo to z 10 tisíc, jiný příjem nemám a oni nesmí překročit desítku, protože už by museli platit zdravotko, práci hledám už skoro rok, žádná není, tak se držím aspoň tady. Peníze potřebujeme, proto jsem se ozvala a doufala, že jsou to alespoň trochu slušný lidi :?

• Citovat
  • Upravit
3733
28.5.14 09:10
@rozmary píše:
Bylo to z 10 tisíc, jiný příjem nemám a oni nesmí překročit desítku, protože už by museli platit zdravotko, práci hledám už skoro rok, žádná není, tak se držím aspoň tady. Peníze potřebujeme, proto jsem se ozvala a doufala, že jsou to alespoň trochu slušný lidi :?
:,( :,( :,( no tak toho jsem se bála…drž se :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4566
28.5.14 09:11

@rozmary
tak ja nevim, jestli mas jak dokazat pred tou kontrolou ze Te okradli a chteli okrast a okradaji i jine :nevim: pokud to pujde dokazat kontrolou bych zkusila pohrozit, pokud ne mlcela bych aby se to neobratilo proti Tobe, nikdy nevis s kym mas tu cest a nezminovala bych se jim o tom a kontrolu poslala „anonnymne“

s praci je to mizerny, ale nechat se okradat o tolik penez uz je vrchol :nevim: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4566
28.5.14 09:13

A misto 10tisic brat 7tisic 8o :zed:
to je uz dost velky rozdil pro nekoho, kdo praci potrebuje a ma doma male deti, co vse se za to da poridit :nevim: a nemluvim o tom, ze Ty jsi si je vydelala, odpracovala, mas narok na zaplaceni, proboha to budeme delat zadarmo ze strachu :cert:
mrzi me, co se Ti stalo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
28.5.14 09:19

@rozmary
No…z 10 tisíc je to sakra znát…teď už s tím nic moc nenaděláš-pozdě bycha honiti…Ale…
Já bych napsala dopis (email) šéfovy té agentury…je totiž možné, že toto krácení peněz není z jeho hlavy, ale že si takto vylepšuje plat někdo z jeho podřízených (účetní a spol)…Prostě bych napsala něco takového: Dobrý den, jmenuji se xxxx, pracuji pro vás X let/měsíců a vždy bylo vše v pořádku, z mé i vaší strany…až do tohoto měsíce, kdy mi byla pokrácena výplata o 3 tisíce bez udání důvodu…nejsem si vědoma žádné chyby v mé práci. Byla jsem si pro vysvětlení u vaší účetní (ta mi řekla to a to…doplň ty) a velice neochotně mi vyplatila 2 tisíce. Pokud jsem nějak pochybyla, budu ráda, když mě o tom budete informovat a já se toho příště vyvaruji. Práce u vás si velice vážím a snažím se odvádět 100% výkon. Doufám, že toto nedorozumění neovlivní náš pracovní vztah…děkuji a s pozdravem XXXXXX
Zkus to…uvidíš…buď je zaměstnavatel profík a prověří to/uzná pochybení…nebo je sketa a nic dobrýho tě tam nečeká a už se ani neozvou…

• Citovat
  • Upravit
2212
28.5.14 09:43
@Jitka1976 píše:
Otázkou je, z jakých peněz by to bylo…jestli 3 tisíce z 25 tisíc…nebo 3 tisíce z 8 tisíc platu (např.)…a taky jestli jsi jinak doma, živí tě muž, mateřská a pod…nebo ty peníze nutně potřebujete/nepotřebujete…jak snadno získáš/nezískáš novou práci…to vše jsou faktory pro to se OZVAT nebo NEOZVAT…Příspěvek upraven 28.05.14 v 09:04

8o Tak myslím, že je jedno, jestli to bylo z 8 táců nebo 25, a jestli je paní živí manžel nebo ne. Prostě si ty peníze vydělala a má na ně nárok, koho by bavilo makat zadarmo?

Zakladatelko, ta firma je pěkně vyčuraná, na té vyplatě peněz bych si trvala! Sama jsem dělala pod takovou agenturou a ikdyž to nebyli úplní andílci, vždy platili i to co bylo nad rámec, třeba bokem, nějakými „prémiemi“… Zkus jim třeba pohrozit, že na ně někoho pošleš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4566
28.5.14 09:51

@brulinka
a ja bych nevyhrozovala, pak si daji vse doporadku, vse zamaskuji a kontrola nic nenajde a nepomuze si nicim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
28.5.14 10:04

Ještě počkám a budu doufat, že se ozvou. Hodně spoléhají na to, že to má spousta lidí jako přivýdělek k jiné práci, takže nad tím buď mávnou rukou, nebo si toho kolikrát ani nevšimnou že jim přišlo míň. Kdyby jim tam přišla kontrola a našla nějaké nesrovnalosti, co by se dělo? Jde o to, že ta agentura zaměstnává víc než 1500 lidí a kdyby skončila, kam půjdou ty lidi co nic jiného nemají? Skončí všichni na pracáku? :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat