Agentura mě obrala o peníze
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
1. chybu může udělt každý, i agentura
2. pokud tu chybu udělá, tak se á omluvit a vše dát do pořádku. třeba v další výplatě, to je fuk, ale prostě uznatto, říct promiňte a řešit to
Já v podobné agentuře dělám (ne „pod ní“, ale jako tamní konzultant). Věřím, že tohle by si u nás nikdo nedovolil. Doporučuju si vybírat JEN agentury sdružené pod APPS. Tam by problém být neměl.
Jinak bych se být tebou na APPS obrátila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vybrala jsem si tuto agenturu, protože mi umožňuje práci převážně o víkendech, občas v týdnu. Vzhledem k tomu, že nemáme hlídání to je ideální, o víkendu hlídá manžel v týdnu jezdím pouze na odpolední, když už je doma. Ostatní agentury berou co jsem tak našla pouze na dvou až třísměnný provoz v týdnu, pracovní doba od 6 ráno. Máme školku od 6,30,takže na ranní se v žádném případě nedostanu ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak se mi dnes ozvali a dokonce mi dali na výběr směny
,tak jsem to zase tak nepodělala ![]()
- Citovat
- Upravit
@rozmary Tím, že se hlásíš o dlužnou mzdu, určitě nic nepoděláš. na jedné straně by člověk neměl být potížista, ale na druhé straně vyplatit dohodnutou mzdu by měla být samozřejmost a člověk by ze sebe neměl dělat zbytečně ani ořezávátko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano…to je co píšu ve svém PRVNÍM příspěvku tady (na první straně)…uvědomit si priority…potřebuju tu práci? Najdu novou? atd…