OČR a školka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Pokud budeš v práci, tak ten se na OČR vyplní, že jsi pracovala a za ten nedostaneš OČR vyplacenou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jenze ja nebudu v práci cely den. Takze abych nemusela brat dovolenou a nebo pul den tak tu osetrovacku potrebuju.
- Citovat
- Upravit
sagina to napsala přesně.
Mne však zaráží, že chceš dát nemocné dítko - jelikož očr by ti na zdravé nedali - s klidným svědomím upíchneš do školky. Promiň, vím že ses na to neptala, ale tohle mne pokaždé vytočí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás ve školce se píše docházka, předpokládám, že je to tak všude. Takže asi se domluvit s učitelkou aby tonnezapisovala. Otázka je jak se bude tvářit, že jí tam dáváš nemocné dítě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Spravne by Ti ditko ve skolce nemeli vzit, pokud je nemocne a jakoze je, kdyz mas i OČR. A u nas pisi dochazku, musi kdyby se neco stalo at maji aliby…Kdy prislo, kdy odeslo a jaky den bylo a jaky nebylo.
chapu ze musis o prace, ale jak k tomu prijdou zdrave deti a jejich mamy, az se nakazi?!!!
Tohle mame u nas ve skolce taky a pani ma rovnou dvojcata a tybezne furt s horeckama a blitim ve skolce, ucitelky ji bezne volaji dopoledne a ona stejne prijde az kolem 15h. z prace. Vim, neni to Tvuj pripad, jen ze je to nefer vuci zdravym ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Damy dekuji za stanoveni diagnosy meho ditete. Nepsala jsem co mu je a ani ze ma neco nakazliveho. Jen mne zajimalo jak se to resi. Ok a pokud mi zavolaji v prubehu dne ze skolky ze dite onemocnelo a ja odejdu z pracaea pak si necham napsat ocr??? Nase lekarka ma ordinacni hodiny odpoledne takze to neni situace nerealna.
- Citovat
- Upravit
Já se vetřu s dotazem. Dneska jsem byla v práci a od zítřka jsem nahlásila v práci paragraf. Odpoledne jsem byla u dětské, jenže ona mi vypsala paragraf už ode dneška a samozřejmě ho mám už odevzdaný v práci. Co s tím vystavit nový, nebo nechat tak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Damy dekuji za stanoveni diagnosy meho ditete. Nepsala jsem co mu je a ani ze ma neco nakazliveho. Jen mne zajimalo jak se to resi. Ok a pokud mi zavolaji v prubehu dne ze skolky ze dite onemocnelo a ja odejdu z pracaea pak si necham napsat ocr??? Nase lekarka ma ordinacni hodiny odpoledne takze to neni situace nerealna.
nerozumim tomu, proc by na dopoledne „mohlo“ protoze musis do prace, jinak „musis“ byt na OČR takze mu asi neco je, navic annonym ![]()
Příspěvek upraven 26.05.14 v 19:50
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@-Sára píše:
Já se vetřu s dotazem. Dneska jsem byla v práci a od zítřka jsem nahlásila v práci paragraf. Odpoledne jsem byla u dětské, jenže ona mi vypsala paragraf už ode dneška a samozřejmě ho mám už odevzdaný v práci. Co s tím vystavit nový, nebo nechat tak
nech to být, tohle nevadí. Pak se vypíšou dny, kdys byla v práci, ty se odečtou. Já měla taky očr a když bylo hlídání, do práce jsem normálně chodila. Ty dny se prostě odečetly, vyplatil mi normálně zaměstnavatel mzdu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Abych si to ujasnila. Tvé dítě je nemocné. Abys ho mohla doma ošetřovat, máš OČR. Ty musíš do práce. Nemocné dítě tedy dáš do školky.
Neumím si představit diagnózu, při které by nevadilo, že je dítě ve školce a zároveň na kterou by lékař vypsal OČR.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanka.br. píše:
Abych si to ujasnila. Tvé dítě je nemocné. Abys ho mohla doma ošetřovat, máš OČR. Ty musíš do práce. Nemocné dítě tedy dáš do školky.Neumím si představit diagnózu, při které by nevadilo, že je dítě ve školce a zároveň na kterou by lékař vypsal OČR.
souhlasím.
Doktor OČR nevystaví jen tak.
Ať je to chřipka, nebo zlomená noha, dítě má být doma.
U nás by ho nevzali, navíc by mi to bylo blbé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanka.br.
asi tak nejak, pochopila bych to pouze u zdraveho ditete treba se sadrou na ruce, ze by ucitelky zavrely obe oci a na par hodin dite vzaly, jinak si neumim predstavit zadnou nemoc a ze jsme jich uz meli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanka.br. píše:
Abych si to ujasnila. Tvé dítě je nemocné. Abys ho mohla doma ošetřovat, máš OČR. Ty musíš do práce. Nemocné dítě tedy dáš do školky.Neumím si představit diagnózu, při které by nevadilo, že je dítě ve školce a zároveň na kterou by lékař vypsal OČR.
A to ja zas jo, napr. sadra. Muze se domluvit s ucou, ze bude dve hodinky sedet u stolecku a pak si pro dite prijde…
. Ale ja zas nevim jak se si ten paragraf + prace. Jestli tam jdes zakladatelko jen neco dodolat na chvilicku, tak se domluv se zamestnavatelem, ze tam jako nejsi… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Omlouvam se za anonyma alepotrebuji poradit. Mam vypsane od zítřka OCR. Bohuzel jaem zjistila ze musim jesre zitra rani na chvilku do prace a protoze nemam jine hlidani tak ditko na chvilku do skolky
A mujdotaz zni jestli je nejaka moznost kontroly na to ze dite je ve skolce a ja presto cerpam ocr. Myslite ze to jde dohledat? Diky