OČR a školka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj mam dotaz omarodila sem a nechce se me brat na tyden neschopenka financne se me to nevyplati dcera chodi do skolky muzu udelat to kdyz pracuji na smeny si nechat napsat ocr na dceru a dat ji do skolky? Aby z toho nebyl nejaky maler. dceru vyzvedavam po obede
To je dobře vyčůraný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud mas na dite ocr, nema co delat ve skolce. zbytek nekomentuju… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj mam dotaz omarodila sem a nechce se me brat na tyden neschopenka financne se me to nevyplati dcera chodi do skolky muzu udelat to kdyz pracuji na smeny si nechat napsat ocr na dceru a dat ji do skolky? Aby z toho nebyl nejaky maler. dceru vyzvedavam po obede
Mno, a doktorka ti napíše ošetřovačku na zdravé dítě? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj mam dotaz omarodila sem a nechce se me brat na tyden neschopenka financne se me to nevyplati dcera chodi do skolky muzu udelat to kdyz pracuji na smeny si nechat napsat ocr na dceru a dat ji do skolky? Aby z toho nebyl nejaky maler.
Nelze
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj mam dotaz omarodila sem a nechce se me brat na tyden neschopenka financne se me to nevyplati dcera chodi do skolky muzu udelat to kdyz pracuji na smeny si nechat napsat ocr na dceru a dat ji do skolky? Aby z toho nebyl nejaky maler.
Jinak jako odpověď - ne nemůžeš, je to podvod.
Na zdravé dítě OČR nedostaneš a pokud ano, nemůžeš ho dát do školky. Nicméně by tě musel vyloženě někdo udat, jinak není, jak to zjistit.
Ale schvaluju, že si chceš lehnout a nešířit bacily. takže za mne OČR menší zlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak tohle by mě snad ani nenapadlo
Maximálně když jsem já marod a dítě taky, je lepší si brát na něj OČR, protože mám třeba dvě služby do týdne a nedostala bych skoro nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Pokud máš na dítě OČR, do školky nemůže.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábrdl píše:
Mno, a doktorka ti napíše ošetřovačku na zdravé dítě?
Nedávno mi naše dětská říkala, kolik jí tam chodí matek a tvrdí, že je dítě nemocné, aby si nemusely brát neschopenku. Asi si myslí, že doktorka s 30 lety praxe nepozná zdravé děcko
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak všechno jde, že jo. Když to nikomu neřekneš a dcera se u doktorky neprokecne, tak na to nikdo nepřijde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Tady je to zase samy svatá a poctivá…
Proč anonymně? Je na tvém příspěvku něco intimního?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit