OČR a školka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.3.18 17:10

Ahoj mam dotaz omarodila sem a nechce se me brat na tyden neschopenka financne se me to nevyplati dcera chodi do skolky muzu udelat to kdyz pracuji na smeny si nechat napsat ocr na dceru a dat ji do skolky? Aby z toho nebyl nejaky maler.

• Citovat
  • Upravit
53518
21.3.18 17:13

Doktorka ti napíše potvrzení na zdravou dceru? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
21.3.18 17:18
@Anonymní píše:
Ahoj mam dotaz omarodila sem a nechce se me brat na tyden neschopenka financne se me to nevyplati dcera chodi do skolky muzu udelat to kdyz pracuji na smeny si nechat napsat ocr na dceru a dat ji do skolky? Aby z toho nebyl nejaky maler. dceru vyzvedavam po obede

To je dobře vyčůraný :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21542
21.3.18 17:20

Pokud mas na dite ocr, nema co delat ve skolce. zbytek nekomentuju… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
21.3.18 17:22
@Anonymní píše:
Ahoj mam dotaz omarodila sem a nechce se me brat na tyden neschopenka financne se me to nevyplati dcera chodi do skolky muzu udelat to kdyz pracuji na smeny si nechat napsat ocr na dceru a dat ji do skolky? Aby z toho nebyl nejaky maler. dceru vyzvedavam po obede

Mno, a doktorka ti napíše ošetřovačku na zdravé dítě? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15141
21.3.18 17:24

Já padnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yorkmut
21.3.18 17:26
@Anonymní píše:
Ahoj mam dotaz omarodila sem a nechce se me brat na tyden neschopenka financne se me to nevyplati dcera chodi do skolky muzu udelat to kdyz pracuji na smeny si nechat napsat ocr na dceru a dat ji do skolky? Aby z toho nebyl nejaky maler.

Nelze

• Citovat
  • Upravit
36556
21.3.18 17:27
@Anonymní píše:
Ahoj mam dotaz omarodila sem a nechce se me brat na tyden neschopenka financne se me to nevyplati dcera chodi do skolky muzu udelat to kdyz pracuji na smeny si nechat napsat ocr na dceru a dat ji do skolky? Aby z toho nebyl nejaky maler.

Jinak jako odpověď - ne nemůžeš, je to podvod.
Na zdravé dítě OČR nedostaneš a pokud ano, nemůžeš ho dát do školky. Nicméně by tě musel vyloženě někdo udat, jinak není, jak to zjistit.

Ale schvaluju, že si chceš lehnout a nešířit bacily. takže za mne OČR menší zlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
21.3.18 17:28

Tak tohle by mě snad ani nenapadlo :roll: 8o Maximálně když jsem já marod a dítě taky, je lepší si brát na něj OČR, protože mám třeba dvě služby do týdne a nedostala bych skoro nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
21.3.18 17:40
@Anonymní píše:

Pokud máš na dítě OČR, do školky nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
21.3.18 17:44
@Bábrdl píše:
Mno, a doktorka ti napíše ošetřovačku na zdravé dítě? 8o

Nedávno mi naše dětská říkala, kolik jí tam chodí matek a tvrdí, že je dítě nemocné, aby si nemusely brát neschopenku. Asi si myslí, že doktorka s 30 lety praxe nepozná zdravé děcko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
21.3.18 18:01

Tak všechno jde, že jo. Když to nikomu neřekneš a dcera se u doktorky neprokecne, tak na to nikdo nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.18 19:13

Tady je to zase samy svatá a poctivá… :roll:

• Citovat
  • Upravit
20767
21.3.18 19:18
@Anonymní píše:
Tady je to zase samy svatá a poctivá… :roll:

Proč anonymně? Je na tvém příspěvku něco intimního?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
21.3.18 19:20

Omyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie