OČR a školka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Bábrdl píše:
Já bych velice ráda, ale mám příliš mnoho práce s kultivováním projevu jednoho anonyma, jemuž tady ujelo, že dává nedoléčené dítě, na které čerpá OČR do školky, aby si sám mohl stonat v klidu, a když jsem na to poukázala, velice se rozčílil a poněkud zhrubl. Bude to, myslím, na dlouho.
Kdepak hvězdo, mně to neujelo, napsala jsem jak to je.
Zhrubl není to správné slovo, napsala bych, snížil se na stejnou úroveň jako štěkající moralistka bábrdle…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Kdepak hvězdo, mně to neujelo, napsala jsem jak to je.
Zhrubl není to správné slovo, napsala bych, snížil se na stejnou úroveň jako štěkající moralistka bábrdle…
Opravdu dlouho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábrdl píše:
Opravdu dlouho
Už ti nechám prostor, aby jsi udělala konečně pro zakladatelku dobrý skutek, snad proto jsi sem vlezla, ne?
A napiš, jak jsi konečně někomu pomohla, místo plků k ničemu…
Zduř…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj @mary.27, ráda tě poznávám. Není ta konverzace hned taková osobnější, když ses konečně představila?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábrdl píše:
Ahoj @mary.27, ráda tě poznávám. Není ta konverzace hned taková osobnější, když ses konečně představila?![]()
osobnější to stále není, osobnější to bude, až si sem nahrajeme osobní fotky.
Už jsi zakladatelce nabídla pomoc, nebo tu stále do konverzací štěkáš jen své moralistické připomínky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábrdl píše:
Ahoj @mary.27, ráda tě poznávám. Není ta konverzace hned taková osobnější, když ses konečně představila?![]()
Když si mě zvládla odtajnit, je vidět, že jsem tě dost zaujala..
Hoď sem nějakou osobní fotku, ráda bych si prohlédla tu dokonalou ženu, která místo rady, vyštěkává arogantní útoky…
Zase chápu, když máš takových příspěvků a trávíš tu většinu života, že to máš zmáknuté. To já jsem barbar, napíšu názor a pokud tu někdo nechytračí jako např. ty už nepřispívám. Je vidět, že máš ke všemu co říci…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pavla.velova píše:
Pokud toho nekdo nezneuziva kazdy mesic tak proc ne ale taky znam par lidi odeme z prace co toho zneuzivaji a kazdou chvilku maji osetrovani.
Buď ráda, že máš zdravé dítě i kolektiv ve školce, u nás ve školce to pokašlává celou zimu a první, druhý i třetí rok jsme přes zimu stonali fakt co pár týdnů. Taky mám v práci jednu kolegyni, co si myslela, jak se válím doma naschvál a ještě navíc to vykládá po všech kancelářích
…Letos je to konečně lepší a od podzima zamarodil jen dvakrát, to je slávy na starém bělidle ![]()
Ale jako jestli si někdo myslí, že mě bavilo třetinu roku být doma za 60% s věčnýma rýmama…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mar__tanka1983 píše:
Buď ráda, že máš zdravé dítě i kolektiv ve školce, u nás ve školce to pokašlává celou zimu a první, druhý i třetí rok jsme přes zimu stonali fakt co pár týdnů. Taky mám v práci jednu kolegyni, co si myslela, jak se válím doma naschvál a ještě navíc to vykládá po všech kancelářích…Letos je to konečně lepší a od podzima zamarodil jen dvakrát, to je slávy na starém bělidle
Ale jako jestli si někdo myslí, že mě bavilo třetinu roku být doma za 60% s věčnýma rýmama…
Já si právě taky myslím, že OČR se nějak masově nezneužívá.
Když se nad tím zamyslím, tak kdybych si ho brala pokaždé, tak jsem doma taky měsíc co měsíc. To by v práci koukali. Naštěstí jsou u mě i jiné možnosti, ale i tak to je boj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mary.27 @Bábrdl ![]()
Napsala jsem to nedávno už do jedné diskuse a koukám, že se budu opakovat… ![]()
No tak dámy, tak si navzájem vynadejte po SZ a tam si klidně roztrhejte občanky, ale neplevelte zakladatelce diskusi nějakýma osobníma výpadama…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mary.27 píše:
Když si mě zvládla odtajnit, je vidět, že jsem tě dost zaujala..
Hoď sem nějakou osobní fotku, ráda bych si prohlédla tu dokonalou ženu, která místo rady, vyštěkává arogantní útoky…
Zase chápu, když máš takových příspěvků a trávíš tu většinu života, že to máš zmáknuté. To já jsem barbar, napíšu názor a pokud tu někdo nechytračí jako např. ty už nepřispívám. Je vidět, že máš ke všemu co říci…
Myslíš, že jsem jediná, koho zajímalo, kdo si tu přede zlou nit? ![]()
Řekla bych, že ses zachovala nemoudře. Prozradilas tu na sebe anonymně, že nedoléčené dítě strkáš do školky, abys měla doma klid na vlastní kurýrování. Ok, prostě jsi ten typ matky. Ale asi jsi to nechtěla vytrubovat tak nějak veřejně, viď. Což by se ti podařilo, kdybys nezačala být z ničeho nic tak útočná.
Ale tak emimino funguje, až nabereš nějaké zkušenosti, budeš to vědět. Nebo se mě můžeš zeptat
Víš jak, já to mám v paži ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mar__tanka1983 píše:
@mary.27 @Bábrdl
Napsala jsem to nedávno už do jedné diskuse a koukám, že se budu opakovat…
No tak dámy, tak si navzájem vynadejte po SZ a tam si klidně roztrhejte občanky, ale neplevelte zakladatelce diskusi nějakýma osobníma výpadama…
Anonymům se SZ psát nedají. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábrdl píše:
Anonymům se SZ psát nedají.
já vím, ale teď už je odtajněná, tak už víš o koho jde…proto jsem to napsala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mary.27 svým vybraným stylem vyjadřování jsi zaujala více uživatelů epipi a zřejmě i adminy. Můžeš hádat, kdo má na odtajnění tvého nicku zásluhy. A začni u sebe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
@mary.27 svým vybraným stylem vyjadřování jsi zaujala více uživatelů epipi a zřejmě i adminy. Můžeš hádat, kdo má na odtajnění tvého nicku zásluhy. A začni u sebe
Přeci nebudu pátrat po tom co pro mě není nijak zásadní.
Otázka od zakladatelky zněla, jestli může poslat dítě do školky, když je na očr. Odpověděla jsem po pravdě, že může. Zaplevelení diskuze o tom, jestli je to správně nebo ne rozpoutala bábrdle. Ale na to se zakladatelka neptala, jen jestli se to dá dohledat. Odpovídám po pravdě nedá, protože kontroly na očr nechodí. Osobní názory a pocity na to co se zakl. ptala sem zatáhla zase bábrdle…Bohužel zde přispěvovatelky neumí odpovědět, umí jen poučovat a ještě blbě…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mary.27 píše:
Přeci nebudu pátrat po tom co pro mě není nijak zásadní.
Otázka od zakladatelky zněla, jestli může poslat dítě do školky, když je na očr. Odpověděla jsem po pravdě, že může. Zaplevelení diskuze o tom, jestli je to správně nebo ne rozpoutala bábrdle. Ale na to se zakladatelka neptala, jen jestli se to dá dohledat. Odpovídám po pravdě nedá, protože kontroly na očr nechodí. Osobní názory a pocity na to co se zakl. ptala sem zatáhla zase bábrdle…Bohužel zde přispěvovatelky neumí odpovědět, umí jen poučovat a ještě blbě…
To se tedy mýlíš, jako známá moralistka jsem napsala, že zrovna v tomto případě mi „zneužívání“ OČR nijak zvlášť nevadí, protože zakladatelka je nemocná, chce být zodpovědná vůči sobě i okolí, ale zřejmě je chudá a ty tři dny jsou pro ni problém. Zároveň jsem napsala, že pochopitelně jde z povahy věci o podvod, ale dozvědět se o tom mohou úřady pouze z udání. Vše velmi konstruktivní a všechno se dá dohledat.
Jediný, koho jsem odsoudila, jsi ty, protože jsi napsala, že po třech dnech nemoci pošleš děcko do školky, abys měla doma na kurýrování klid. To tě vytočilo a začala jsi na mě anonymně útočit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit