OČR a školka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30408
2.10.15 19:29
@mroe píše:
Ne, ja to pochopila tak, ze byla doma tyden s ditetem na neplacenem volnu( dva dny tedy babicka), rymu nemelo a nema( jen to tak posoudila ucitelka) a podle dr., kde byli vcera, je dite zdrave a OCR nedostala…

Jj…Nemůžu se zbavit dojmu, že jádro sporu bude spíše ve způsobu komunikace zakladatelky, protože mi to celé přijde trochu absurdní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
2.10.15 19:32

Ano, absurdni mi to prijde taky, kde je chyba, netusim. Dovedu si ale predstavit i tu moznost, ze se nelibi pani reditelce. Kdo vi.
Ale zakladatelka kona, jak ma, tak snad se to v dobre obrati.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
2.10.15 19:36

@hanka.br. no, pokud si ředitelka skuutečně nehoní ego. My víme, že učitel je poslední z posledních, co může o něčem rozhodovat. Pokud je to tak, jak zakladatelka uvádí, bude zjednána náprava. Teda pokud ředitelka není příbuznou starosty nebo tak něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
2.10.15 19:40
@matkabagristy píše:
@hanka.br. no, pokud si ředitelka skuutečně nehoní ego. My víme, že učitel je poslední z posledních, co může o něčem rozhodovat. Pokud je to tak, jak zakladatelka uvádí, bude zjednána náprava. Teda pokud ředitelka není příbuznou starosty nebo tak něco

I kdyby to byla jeho zena, netroufne si manzel hodit na papir, ze ma pravdu, proto byla tak dulezita ta pisemna podoba. Od soudu by odesel jako spraskany pes s ostudou po celem kraji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
2.10.15 19:41
@mroe píše:
I kdyby to byla jeho zena, netroufne si manzel hodit na papir, ze ma pravdu, proto byla tak dulezita ta pisemna podoba. Od soudu by odesel jako spraskany pes s ostudou po celem kraji.

jj, dyť píšu, že školka ještě nemá zkušenisti se spory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
22.11.15 18:28

Nemám moc čas přelouskávat původní téma, ale dotaz je takový. Na dítě má manžel OČR, má paragraf na 9 dní. Syn už je ale v pořádku, takže by zítra mohl do školky. Nicméně manžel má horečky a je nemocný, takže by využil ty dva dny co mu ještě zbývá očr, na vyležení, aby nemusel lítat ke své doktorce nebo vybírat dovolenou. Mě zajímá, jestli je problém ten souběh OČR na dítě x dítě ve školce. Nemyslím tím nějaký morální problém, protože já nemocné dítě do školky nedávám. Kluk je už úplně čupr. jde mi o to, jestli někde někomu v nějakém systému vyběhne, že dítě na které je psané očr, je v tu dobu ve školce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26244
22.11.15 18:33

@marmelada78

to jako fakt? fakt řešíš jen to, jestli si někdo všimne, že dítě, na které je vypsané OČR a tedy stát vyplácí příspěvek, je v pohodě ve školce???

jestli je dítě zdravé, ukončete OČR. Jestli chce manžel zůstat další dva dny doma na OČR, bude si muset nechat doma i dítě, na které bere od státu peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
22.11.15 18:36
@neumisa píše:
@marmelada78

to jako fakt? fakt řešíš jen to, jestli si někdo všimne, že dítě, na které je vypsané OČR a tedy stát vyplácí příspěvek, je v pohodě ve školce???

jestli je dítě zdravé, ukončete OČR. Jestli chce manžel zůstat další dva dny doma na OČR, bude si muset nechat doma i dítě, na které bere od státu peníze.

Přesně tak, při očr nemá dítě ve školce co dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
22.11.15 18:43

@marmelada78 V žádném systému nikomu nic nenaskočí, ale kdyby ossz šla do školky na kontrolu, tak to samozřejmě problém být může. Otázka je, jestli a jak často takové kontroly probíhají. Nejjednodušší řešení je nechat si dítě ještě doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
22.11.15 18:45
@neumisa píše:
@marmelada78

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jo tak :-D Ne, pochopilas to dobře, jde mi jen o to zjistit, jestli to někdo zjistí.
K tomu příspěvku od státu bych se radši nevyjadřovala, ale můžu tě uklidnit, že jsme do státní kasy jak já tak manžel odvedli o dost víc než průměrně vydělávající občan a na syna máme v jeho 4 letech očr poprvé. Ale jestli tě to trápí, pošli číslo účtu, a ten příspěvek od státu ti s radostí přepošlu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
22.11.15 18:46
@marmelada78 píše:
Nemám moc čas přelouskávat původní téma, ale dotaz je takový. Na dítě má manžel OČR, má paragraf na 9 dní. Syn už je ale v pořádku, takže by zítra mohl do školky. Nicméně manžel má horečky a je nemocný, takže by využil ty dva dny co mu ještě zbývá očr, na vyležení, aby nemusel lítat ke své doktorce nebo vybírat dovolenou. Mě zajímá, jestli je problém ten souběh OČR na dítě x dítě ve školce. Nemyslím tím nějaký morální problém, protože já nemocné dítě do školky nedávám. Kluk je už úplně čupr. jde mi o to, jestli někde někomu v nějakém systému vyběhne, že dítě na které je psané očr, je v tu dobu ve školce.
Školky to NIKDE nehlásí, jestli se ptáš na toto…pokud manžel ukončí OČR a nastoupí na klasickou nemocenskou, má první 3 dny bez peněz…o to jde, že? Takhle by ty 2 dny měl placené z OČR…nebo by si musel vzít dovolenou. Je to na tobě…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
22.11.15 18:47
@Karleon píše:
@marmelada78 V žádném systému nikomu nic nenaskočí, ale kdyby ossz šla do školky na kontrolu, tak to samozřejmě problém být může. Otázka je, jestli a jak často takové kontroly probíhají. Nejjednodušší řešení je nechat si dítě ještě doma.

Nedělají ve školkách ŽÁDNÉ kontroly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
22.11.15 18:47
@Karleon píše:
@marmelada78 V žádném systému nikomu nic nenaskočí, ale kdyby ossz šla do školky na kontrolu, tak to samozřejmě problém být může. Otázka je, jestli a jak často takové kontroly probíhají. Nejjednodušší řešení je nechat si dítě ještě doma.

No problém je že já musím do práce, manžel má 40 horečky a zvrací jak o život a dítě je po týdnu doma k neudržení. Asi mi nezbyde než ho vzít s sebou do práce a nějak to přežít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26244
22.11.15 18:48

@marmelada78

je mi úplně jedno, kolik jsi toho ty nebo tvůj muž odvedla do státní kasy, pokud stát vyplácí OČR, nemá to dítě co dělat ve vzdělávacím zařízení. A je fuk, jestli jste na OČR každý druhý týden nebo jednou za život.

kam se poděla morálka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
22.11.15 18:49
@marmelada78 píše:
No problém je že já musím do práce, manžel má 40 horečky a zvrací jak o život a dítě je po týdnu doma k neudržení. Asi mi nezbyde než ho vzít s sebou do práce a nějak to přežít.

Prosim tě…odveď ho do školky…nikdo se to nedozví…a modli se, aby to dítě nechytlo od táty…nebo ty. Tohle neřeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat